Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya hoca bu takım hızlı oynamaz diyor. Ama hoca hiç demiyor ki bu takım pasla çıkamaz. Taktik zırva yüzünden rezalet bir devre oynadık. Avcı'nın takımı geri geldi, al ver dön geri.
    adana demirspor deplasmanı da böyleydi. sözün bittiği yer gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım. bunlar kupayı bırak sapını alamaz. sahadaki oyuncu grubu kafasında çoktan sezonu bitirmiş.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Okay neden stoper oynuyor . Koy u19 dan işte
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa sağ bekte iyi performans gösteremedi. Sağ bekte oyun ezberi zayıf göründü.
        Nwakaeme oyunda yok gibiydi. Ozan, Lundstram kötü oynuyor. Sikan sahada yok.
        Kısacası berbat oynadık.
        Sikan zaten son vuruş ve savunma arkası koşuları dışında etkinlik gösteremedi bugüne kadar.Farklı bir oyun oynamıyor.Top getirirsen şut atar yine.

Bekler,ortasaha ve kanatlar da oyuna dahil olamayınca silik bir görüntü çizdik.

Yorum

• 4-2-4 diye rakip bizi ayırdı ortadan. 45 dakika bunu seyrettik. Waka ortaya çek Sikan kenara gönder, top tutsun orada, onu da denemedik. Boşa geçen 45.

Yorum

• Anlatılanlardan Tekke nin Avcı futbolu oynadığını hissediyorum. Sonuç gelecekte olsa bu futbolu istemiyorum. Basan ısıran pozisyon bulan bir takım olsun.

Yorum

• Bizde futbol oynayan yok. Herkes top oynuyor

Yorum

• waka visca gibi yaşlı oyunculardan çıkma zamanı geldi mi diye soruyorum bu ilk yarıdan sonra

kasımpaşa presine karşı çözüm üretemedik ilk yarıda, tekke nin alameti farikası zaten pas oyunu ve presi kırmak, bunun olmaması kadro ve oyuncular için büyük sıkıntı
                TEKKEBALL

Yorum

• 20-30 milyon Euro hiç harcamasınlar gelecek sezon. Bu kafa yapısı ile gelen de çöp olur.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Hocanin en az 1 degisiklik ile baslamasi lazim, ben olsam visca enisle baslarim
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Lund nwakem ve ozan cikmali
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Valla 5 oyuncu değişse niye değişti demem.

Yorum

• Yani şu maçta mesela stoper arda neden oynamıyor ya da salih. Ben bunu anlamıyorum. Ortasahayı stopere çekiyosun falan. Sanki çok iyi konumdayız ligde

Yorum

• Malkoçoğlu ve Visca girsin. Oynasin çocuk Ozan ve Lundstram yerine.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlatılanlardan Tekke nin Avcı futbolu oynadığını hissediyorum. Sonuç gelecekte olsa bu futbolu istemiyorum. Basan ısıran pozisyon bulan bir takım olsun.
                              alakası yok aga avzı futboluyla

tekke hansi flick futbolu oynatır , tek farkla, defans çizgisini fazla ileri çıkarmaz barça nın yaptığı gibi

bu arada gördük pres futbolunu , okan buruk lu gs avrupada perişan oldu, zayıf takımlara karşı bile
                              TEKKEBALL

Yorum

• Değişiklik yok mu gerçekten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X