Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikan, Banza’dan 2 gömlek daha büyük futbolcu. 6 milyon Euro verilmiş, şampiyonlar liginde bu kadar etkili oynamış biri yabana atılamazdı.

Banza Sikan’ın yaşındayken Fransa 2.liginde oynuyordu.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Bu maçı kazandık diye yönetim bugün olanları unutmasın..son dakikada matsuka eğer düzgün vuruş yapsaydı -2 puan bırakacaktık..
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçı kazandık diye yönetim bugün olanları unutmasın..son dakikada matsuka eğer düzgün vuruş yapsaydı -2 puan bırakacaktık..
        Haklısın kimseye verilmeyen penaltıyı operasyonel çocuklarını da unutmasın. Totalde hakemi de yendik ama hakemi de yenerken daha rahat yenmeliyiz. Bu kısmı geliştirmeliler.

Yorum

• Bu kadar az ağırlık sahibi bir yönetimi daha Trabzonspor tarihinde görmüş müdür emin değilim.

Yazık hiç bir şey yapamıyorsan şu İho denen adamı ihraç et.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısın kimseye verilmeyen penaltıyı operasyonel çocuklarını da unutmasın. Totalde hakemi de yendik ama hakemi de yenerken daha rahat yenmeliyiz. Bu kısmı geliştirmeliler.
            Burada o hakemi yiyeceksin..forma net çekiliyor,..net kırmızı..İst takımlarını görüyoruz.. kenardan ortadan her yerden hakeme baskı yapıyorlar..biz avel avel bakıyoruz

IMG_20250427_194214.jpg
            En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 27.04.2025, 20:16.
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burada o hakemi yiyeceksin..forma net çekiliyor,..net kırmızı..İst takımlarını görüyoruz.. kenardan ortadan her yerden hakeme baskı yapıyorlar..biz avel avel bakıyoruz

[ATTACH]22564[/ATTACH]
                Zeyyat Kafkas yine bir şeyler geveledi. Haftaya yine aynısı olacak
                ( ゚д゚)

Yorum

• Verilen uydurma zorlama penaltı

Bariz gol şansında verilmeyen faul ve kırmızı

Her maç klasik haline geldi artık yeter valla
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Mutlaka 5.sirayi almaliyiz Avrupa kupalari transfer icin cok önemli
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zeyyat Kafkas yine bir şeyler geveledi. Haftaya yine aynısı olacak
                      Götü boklu Alanya maçında bile neler yapıldı,yarın gs ile iki tane maçın var..neler olacak kim bilir..hâlâ sabrımızı sınamayın diyorlar..

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mutlaka 5.sirayi almaliyiz Avrupa kupalari transfer icin cok önemli

4'de olur.

Yorum

• hakemden başlamak gerekirse şu pozisyonda kırmızı kart vermeyen hakem direk operasyon çocuğudur.Bizim aciz yönetim herzamanki gibi sessiz.

uğurcan bu sezonki en kötü maçını oynadı.Nazarlık olsun.

Savic olmayınca defans hattı amatör küme seviyesine iniyor.Savic müthiş bir isim ama bu kadar istikrarsızlık ligi götürmez.Sezon sonu vedalaşmak zorundayız.

visca 90 dakika saçmaladı ve sahada kaldı.

Sikan iyi olacak demiştim.Kumaşı çok iyi.Önümüzdeki sene gerek birinci forvet gerek yardımcı forvet olarak çok iş yapacak.Oyundan neden çıktı anlayan beri gelsin.

Zupkov önümüzdeki sene lige damga vurur.

merkez ortasaha da şu an ilk oynaması gereken isim kim ne derse desin lunstram.Adam her maç minimum 6 lık oynuyor.

Sezon sonu ilk vedalaşmamız gereken adamlardan birincisi okay. Sonra da cihan ve arif. İkisi de bu seviyenin oyuncuları değil.

Fatih maç alıyor takımı toparlamaya başladı ancak oyuna bu kadar kötü müdahele eden bir adamın çok iyi bir teknik direktör olacağı bana pek inandırıcı gelmiyor.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• takımdan ilk gitmesi gereken okaydır.. bu adam bu takımın kanserli hücresidir.

bunun oynadığı hiç bir maç rahat geçmiyor..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hacıosmanoğlu dönemi Muharrem usta dönemi veya daha öncesi olsun. Trabzonspor'un bu kadar aşağılık utanç verici bir dönem yaşadığını hatırlamıyorum

Futbolcu kadrosundan yönetim kadrosuna kadar nefret ettim

Yorum

• Bir oyuncuyu aylarca bekletip sonra kurtarici diye tek maca hazirlamak, gecmise vakarsaniz kotu bir karar oldugunu gorursunuz.
                                Wakaeme onumuzdeki hafta sure almali
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X