Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her yerde muhtemel 11'lerde waka yı 11 görüyorum.. umarım Fatih hoca böyle bir hata yapmaz..

Waka haricinde tam kadro bekliyorum..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

U19 dan çocukların çoğu avrupaya gider...
      A takıma 3 tane fln monte etseler bari !
      bari bunu yapsınlar
      ölümüne trabzon !

Yorum

Waka dinlendirilmeli, Mustafa da çok zorladı onun yerine de Arif olabilir. Orta sahada Lundstram değişir. Gerisi aynı devam.

Yorum

umarım topçuları tasarruflu kullanabiliriz

çubuklu forma giyilecek

(UEFA)

Yorum

Lig 5.liği önemli bir hedef.Kupayı kazanacağımızı düşünüyorum ama aksi bir durumda beşinci Avrupa bileti alıyor.

Nwakeme yerine Visca'yı bekliyorum.Alanya zor durumda.Puana bizden daha çok ihtiyaçları var.Eğer finale çıkmanın verdiği rahatlıkla maçı önemsemezsek çok net yeniliriz.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Maaşallah diyeyim..Tribünler yine tıklım tıklım ! dolacak..
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

saviç ve waka tm'de sakat gözüküyor
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Waka dinlendirilmeli, Mustafa da çok zorladı onun yerine de Arif olabilir. Orta sahada Lundstram değişir. Gerisi aynı devam.
                  Mustafa var Savic yok, 3 değişiklik.

Yorum

Bizim şuan rotasyona değil üst üste aynı kadroyla maç yapmaya ihtiyacımız var. Bunlar haftada 2 maç oynayamayacaksa defolsun gitsinler yani kimse kusura bakmasın. Bu takıma rotasyon yapayım Galatasaray maçı için dersen finali 3 farkla kaybedersin. Sen oturmuş takım olsan rotasyon yap iyi oyuncularını sakla finale derim ama senin takımında kim iyi kim kötü kim ne iş yapar nerde iyidir hiçbir şey bilmiyoruz.

Yorum

Savic ve Nwakaeme değişikliğini anlıyorum. Sakatlık riski olan, sezonu düzensiz geçirmiş iki veteran...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Rotasyon diye bir şey yok zaten, Waka yoruldu, bu maçı kaldırmaz, orta sahada Lundstram zaten mecburiyetten oynadı geçen maç, burada tek değişiklik Savic, onun da vardır riskli bir durumu.

Yorum

Kadroda bir anormallik yok. Umarım savic ve Tony ye ihtiyaç duymadan kazanabiliriz
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

saviç ve nnaduzor dedem yedek soyunmuş
                            orta saha merak konusu
                            eski topçumuz bize soğuk duş aldırmasın dikkat edelim
                            başarılar

(UEFA)

Yorum

tek çekincem Alanyadaki adi kasapın işe yarar kalan birkaç oyuncumuzu sakatlaması.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

Savic olmazsa,yerine lundstramı bekliyordum.. sanırım savunmadan Okay ile oyun kurmak istiyor hoca..

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X