Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabah akşam gelip Tekke kötülüyorlar şaka gibisiniz

Yorum

• Bu maç 10-0 da bitse çok konuşulacak bir maç olmazdı.1-0 bitti yine olmayacak.Çünkü iki hedefsiz takımın maçıydı.Birkaç da rotasyon vardı onlarda iyice motivasyonu düşürdü.Güzel olan şey 3 puandı onu da aldık.

Maç ile alakalı moral bozucu konu folcarellinin 2.maçında yine sakatlanması oldu.Yönetim oyuncu transfer ederken sağlık kontrolü yaptırmıyor mu ne ediyor anlamıyorum.

Hocanında cihan ısrarını anlamıyorum.Sezon başında umutluydum kendisinden ama artık sezon sonu geliyor ve ileriye değil geriye gidiyor ofsayt çizgisinden bile haberi yok anlaşılan kiralık gitme yolu görünüyor kendisine.

Bu maçı ben unuttum bile hafızamdan silindi.Finale çıkma maçına odaklanmaya başladım.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maç 10-0 da bitse çok konuşulacak bir maç olmazdı.1-0 bitti yine olmayacak.Çünkü iki hedefsiz takımın maçıydı.Birkaç da rotasyon vardı onlarda iyice motivasyonu düşürdü.Güzel olan şey 3 puandı onu da aldık.

Maç ile alakalı moral bozucu konu folcarellinin 2.maçında yine sakatlanması oldu.Yönetim oyuncu transfer ederken sağlık kontrolü yaptırmıyor mu ne ediyor anlamıyorum.

Hocanında cihan ısrarını anlamıyorum.Sezon başında umutluydum kendisinden ama artık sezon sonu geliyor ve ileriye değil geriye gidiyor ofsayt çizgisinden bile haberi yok anlaşılan kiralık gitme yolu görünüyor kendisine.

Bu maçı ben unuttum bile hafızamdan silindi.Finale çıkma maçına odaklanmaya başladım.

Cihan genc milli takiminda daha derli toplu oynuyor istahli cok seyler yapmak isterken telas yapip kendini kotu gösteriyor basit oynamasi lazim visca,nin veya wakanin cevresine yakin oynarsa enerjisini yararli kullanabilir
          Bu tip genc yerli oyuncular takima kazandirilirsa 10 sezon faydasi olur
          En son objek tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 13:47.

Yorum

• "Bu maç önemli değil, puan kaybetsek de olur, asıl önemli olan maç hafta içindeki kupa maçı" diyen, bence mantık olarak da haklı olan arkadaşlar görmüş olsalar gerekir ki konu Trabzonspor medyası ve taraftarı olunca mantık işlemiyor. Puan bile kaybetmedik ama Fatih Tekke yine de linç edildi. Puan kaybı halinde olacakları düşünemiyorum.

Şenol Güneş aylardır skandal üzerine skandal sonuçlara imza atarken sosyal medyada doğru dürüst eleştiri bile almazken, Fatih Tekke'ye karşı çok daha tahammülsüz sosyal medyacılar. Enteresan.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• İyi de Adanadan hallice Hatay takımı 3-5 hafta önce evimizde yenmedi mi bizi ?

Yorum

• kayserinin hocası keşke bizim olsa

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi de Adanadan hallice Hatay takımı 3-5 hafta önce evimizde yenmedi mi bizi ?
                  dogru ama o maçta kötü de oynamadik sanssizdik sanki yaa, Senol hocayi sevmememe ragmen egri oturup dogru konusalim derim
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• samsunspor bugün de yenildi 10 mağlubiyet oldu. samsunspor ve eyüpspor'un 1 maçı bizden fazla şuan. şaka maka kalan maçların hepsini alırsak ligi hiç tahmin etmediğimiz yerde bitirebiliriz. 3. olursak şaşırmayın. bütün maçları almamız lazım. üstteki takımlar daha çok puan kaybedeceğe benziyor. ve daha da önemlisi hepsinin birbiriyle oynayacağı maçlar var. bu müthiş avantaj bizim için.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      samsunspor bugün de yenildi 10 mağlubiyet oldu. samsunspor ve eyüpspor'un 1 maçı bizden fazla şuan. şaka maka kalan maçların hepsini alırsak ligi hiç tahmin etmediğimiz yerde bitirebiliriz. 3. olursak şaşırmayın. bütün maçları almamız lazım. üstteki takımlar daha çok puan kaybedeceğe benziyor. ve daha da önemlisi hepsinin birbiriyle oynayacağı maçlar var. bu müthiş avantaj bizim için.

Sezonu kurtarmak firsati hala var ya iki kupa macini alip sampiyon olacaksınız yada geriye kalan tum lig maclarini alip 3 veya 4,uncu olacaksiniz hangisi kolayiniza geliyorsa onu yapin 😀

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X