Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Çaykur Rizespor | 13.04.2025 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ugurcanin iyi kaleci olduğu kesin ancak o pozisyonda oyuncu topa ustaca vurmuyor topu kurtarmis onu bos onundeki alanı kullanmadan topa erken dokunuyor yinede her kalecide o topu kurtaramaz
    Uğurun pozisyon esnasında elleri ve bacaklarına dikkat!

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurun pozisyon esnasında elleri ve bacaklarına dikkat!
      Tamam dogru olay kalecimi kurtardi yoksa oyuncumu kacirdi durumu😀

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Net olarak söyleyebilirim . Şenol asla Td olamaz artık Ts de. Belki bir katar arap takımına gider
        Ha sportif mi ne direktör filan gibi uyduruk bir görev belki
        Ben o kadar kesin konusamiyorum

Kimsede olmayan bir lobi gucu var.
        7 ay durdu deplasman galibiyeti alamadi hala olumune destekleyenler vardi. Takim tokezlerse bir isaretine bakar aninda getirirler
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• tekke bir şeyler yapmaya çalışıyor. bakalım doğan avcı kankasına harcadığı devasa bütçeleri tekke için harcayacak mı. aynı bütçeyi tekke'ye de vereceksiniz. o zaman başarısız olursa eleştireceğiz. şuan bu çöp kadroyla tekke'ye sallamayı bırakalım. takım çok vasat topçulardan kurulu.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tekke bir şeyler yapmaya çalışıyor. bakalım doğan avcı kankasına harcadığı devasa bütçeleri tekke için harcayacak mı. aynı bütçeyi tekke'ye de vereceksiniz. o zaman başarısız olursa eleştireceğiz. şuan bu çöp kadroyla tekke'ye sallamayı bırakalım. takım çok vasat topçulardan kurulu.
            Hah şöyle gel bana kardeşim Fatih TEKKE birşeyler yapmaya çalışıyor belli oluyor demi bu oynanan maçlarda bu kadronun maximum oynama seviyesi bu zaten.

Hadi başkan aynı dediğin gibi Avcı için yaptığı harcamaları Fatih Hoca için de yapsın o zaman görelim hocamızı, ulan adam yaptı da Avcı ne yaptı peki saçma sapan oyuncular aldırarak iyice b.. etti takımı, yazık günah ya, aklıma geldikçe deli oluyorum Şampiyon olmuş o kadroyu nasıl o hale getirebildin sen ya Nwekame'yi hangi kafa ile gönderdin?? aman neyse aklıma geldikçe deli oluyorum yaza yaza bitap oldum.

Fatih Hoca çağ atlatacak bu takıma bundan adım gibi eminim, istedikleri yapılsın görelim bakalım neler olacak.

Fatih Hocam sonuna kadar arkandayım, seni yedirmeyeceğiz.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hah şöyle gel bana kardeşim Fatih TEKKE birşeyler yapmaya çalışıyor belli oluyor demi bu oynanan maçlarda bu kadronun maximum oynama seviyesi bu zaten.

Hadi başkan aynı dediğin gibi Avcı için yaptığı harcamaları Fatih Hoca için de yapsın o zaman görelim hocamızı, ulan adam yaptı da Avcı ne yaptı peki saçma sapan oyuncular aldırarak iyice b.. etti takımı, yazık günah ya, aklıma geldikçe deli oluyorum Şampiyon olmuş o kadroyu nasıl o hale getirebildin sen ya Nwekame'yi hangi kafa ile gönderdin?? aman neyse aklıma geldikçe deli oluyorum yaza yaza bitap oldum.

Fatih Hoca çağ atlatacak bu takıma bundan adım gibi eminim, istedikleri yapılsın görelim bakalım neler olacak.

burada da kimsenin dikkatini çekmemiş ama ilginç bir istatistik var. tekke geldiğinden beri bütün maçlarda ilk yarıda gol atmışız. oyuna çok güzel başlıyoruz. ikinci yarılar garanti oynamaya çalışıyoruz fakat kadro vasat olduğu için oyundan düşebiliyoruz. bu bile takımda bir şeyler yapmaya çalıştığının kanıtıdır. ertuğrul doğan her türlü para harcamayı gözden çıkaracak yoksa kendi gider. bu saatten sonra kimse hocadan hesap sormaz. avcı avrupa kupalarından peş peşe elendiği halde zar zor görevden alınabildi. tekke'nin kredisi çok.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu defa ne olacak defans adamlari tuzaga düşmemek icin iyice geride kalmaya calisacaklar rakipde pozisyonunu ona gore ayarlayacak duran toplarda daha fazla kargasa ve geriye yigilma olur hatta takimlari defansif oynamaya zorlayan bir karar olur oncesinde test maclari oynatiyorlar orada gormek lazım
                Ofsayt tamamen kalksa futbol çok daha fazla zevkli hale gelir, daha fazla gol olur. Daha farklı taktikler, daha farklı forvet tipleri ve defans tipleri ortaya çıkar.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ofsayt tamamen kalksa futbol çok daha fazla zevkli hale gelir, daha fazla gol olur. Daha farklı taktikler, daha farklı forvet tipleri ve defans tipleri ortaya çıkar.

Kalecinin onune iki uzun basketbolcu koyalim onunde cakili dursunlar ugurcan uzun degajla topu onlara sisirsin ! nasil olsa ofsayt yok��
                  En son objek tarafından düzenlendi; 15.04.2025, 16:44.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok saçma bir kural olur bu, kimse çizgi defans yapmaz, ve futbolu taktikleri tamamen değiştirir

yapılması gereken değişiklik belli, ofsayt çizgisini ayak uçlarından çekeceksin, ayağın arka ucuda olur defans oyuncusu rakip kaleye bakıyorsa

bunun mantığı ise gayet basit, adım atarak kendine avantaj sağlıyorsun , yada rakibini dezavantajlı duruma sokuyorsun, kimse kafamı öne doğru eğmiyeyim ofsayt bozulur demiyor , ofsayt taktiği uygularken, haliyle çizgiyi ayaklardan çizeceksin

banza nın golü bu kural olsa idi goldü, ayaklar geride idi
                    %100 size katılıyorum kardeşim.
                    Umarım dediğiniz gibi değişir ofsayt kuralı.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Sultan TEKKE yanındayız.
                      Tam destek
                      Kral başaracak.
                      İnanıyor ve hissediyorum.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her maç 3-5 at sonra görürüz kim diyor derbiyi, tamamen bizim suçumuz. 2-0'ken frene basmayacak ts bunlara karşı.
                        Dün Kocaeli 19 yaş ortalaması olan ve ligden düşmüş Yeni Malatya'ya 7 atıyor.
                        Eyüp, düşmüş Demir'e 6 atıyor.
                        Biz de yakaladık mı atmalıyız.
                        Frene basmayı kabul etmiyorum.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Sosyal medyada, yerel gazeteler de folcarelli ye övgüler yağıyor.. nasıl bir seviyeye düşmüşsek artık,vasat topçu bile premium havası vermiş herkese

övmek için çok erken bence.. Trabzonspor vasata tamah etmemeli..
                          En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 15.04.2025, 19:06.
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Uğurcan’ın örümcek yürüyüşü ile yapmış olduğu kurtarışı defalarca sarıp izliyorum. Dünyada bu çevikliğe sahip başka bir kalecinin şuan olduğuna inanmıyorum.
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğurcan’ın örümcek yürüyüşü ile yapmış olduğu kurtarışı defalarca sarıp izliyorum. Dünyada bu çevikliğe sahip başka bir kalecinin şuan olduğuna inanmıyorum.
                              1461 kere maşallah
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• giresunspor dışında süper ligde karadeniz takımı istemiyorum. istanbul takımlarına en ters gelen karadeniz takımı giresunspor oldu. her ne kadar bizi sevmeseler de böyle bir gerçek var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X