Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Çaykur Rizespor | 13.04.2025 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamı kovmuşlardı, geri getirmişler.
    Geri gelme gibi bir durumu yok nereden bu bilgi Enes?

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Spiker Yalçın Çetin de Karadeniz derbisi dedi. Yazık gerçekten.

derbi
      (de'rbi), TDK
      1. isim, spor Aynı şehrin takımları arasında oynanan oyun.

2. isim Büyük takımlar arasında oynanan oyun.
      Özellikle bu coğrafya bölgesi kıvamında derbi isimlerdirmelerine uyuz oluyorum. Oldu o zaman ben de Türkiye derbisi tabirini kullanıyorum. Oynanan tüm maçlar derbi.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geri gelme gibi bir durumu yok nereden bu bilgi Enes?
        Geçen Twitter'da yazmışlardı reis geri göreve başladılar diye.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Twitterde TS yenilsin de tekrar Şenol basa gelsin diyen bir grup var goruyorum

TS nin şikebahçe gibi duşmana ihtiyaci yok
          Yeterince şerefsiz ahlaksiz namussuz mamalanan taraftari var.

Yani dusun kendi istedigi adam olsun diye ki kesinlikle para aliyorlar takimin yenilmesini isteyebiliyor
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Küme düşme saçmalıklarını da rafa kaldırdığımız için mutluyum. Okuması bile utanç vericiydi.

rize ve sivas imkan olsa 2si de ama en azından 1i defolup gitsin artık şu ligden.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Küme düşme saçmalıklarını da rafa kaldırdığımız için mutluyum. Okuması bile utanç vericiydi.

rize ve sivas imkan olsa 2si de ama en azından 1i defolup gitsin artık şu ligden.
              19-Adana Demir
              18-Hatay
              17-Sivas
              16-Alanya

LİG BÖYLE BİTER.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twitterde TS yenilsin de tekrar Şenol basa gelsin diyen bir grup var goruyorum

TS nin şikebahçe gibi duşmana ihtiyaci yok
                Yeterince şerefsiz ahlaksiz namussuz mamalanan taraftari var.

Yani dusun kendi istedigi adam olsun diye ki kesinlikle para aliyorlar takimin yenilmesini isteyebiliyor
                Şaka mı yoksa bizi karıştırmak isteyen troller mi bilemiyorum.

Bildiğim ve emin olduğum tek şey, Avcı ve Güneş bir daha Trabzonspor'a gelmemeli
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şaka mı yoksa bizi karıştırmak isteyen troller mi bilemiyorum.

Bildiğim ve emin olduğum tek şey, Avcı ve Güneş bir daha Trabzonspor'a gelmemeli
                  Normal olan bu da 10 yasindaki cocuk dahi biliyor ki ilk tokezlemede takimin basina getirecekleri adam senol

Acilen fedarasyon baskani mi olacak ne olacaksa takimdan uzaklastirilmali
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Normal olan bu da 10 yasindaki cocuk dahi biliyor ki ilk tokezlemede takimin basina getirecekleri adam senol

Acilen fedarasyon baskani mi olacak ne olacaksa takimdan uzaklastirilmali
                    İHO denen adamın da TS kulübüyle tüm ilişkisi kesilmeli

TS süper lig tarihinde, hiçbir tff başkanı tarafından bu kadar çok ve alenen doğranmadı.

İHO istifa!
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Tekke icin erken diyenlerden biri olarak, suan gelmemesi gerektigini dusunen biri olarak mevcut kadro uzerinden agir elestiri yapilmasi yaziktir gunahtir.

Dun basin aciklamasini dinlerken birazcik daha dusundurdu beni. Hep 8 numara eksigimiz var diyoruz ama hizli bir futbol oynamak icin hizli oyuncu sayimiz da gercekten az. Ilerde basmak icin Dragusu kullandik, o cikinca hizimiz dustu diyor adam ki dogruda.

Zubkov, Dragus, Mustafa ve Pedro haric hizli kac tane oyuncumuz var ? Bunlarda hep kenara dusen oyuncular, merkezde kim bu presi uygulayacak kimse yok. Banza cok iyi bir golcu ama hiz ve fizik bakimindan Sorloth, Cornelius veya Onauchu efektifligi gosteremez. Bir ihtimal Cham evrilebilir boyle bir oyuncuya, oda topla beraber oynadigi oyun ile Tekke'nin isteklerine ne kadar cevap verebilir ?

Kadro muhendisligi yonetimde sikintida ama kac teknik adam degistik onunda olusturdugu sorunlar kesinlikle var. Insallah su galibiyet ile beraber ayip olan kume dusme muhabettini sonlandirmis olup, ilerisi icin calismalara baslamislardir. Yazin transfer de hata yapma luksumuz eskiden 5de2 ken bu sefer 5de1 felan olmasi lazim, ancak oyle yarisiriz.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        folcarelli sakat bir oyuncu .
                        muhtemelen sene sonu apar topar elden çıkarılmaya çalışılacak.
                        Sahada oynarken her an sakatlanabilir goruntusu veren oyuncular listesi = huseyin serkan onuachu folcarelli savic waka! dileyelim hepsi gecmiste kalir

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanıyorum Folcarelli'nin dizinde kronik sakatlık var arkadaşlar. Ve maç çıkarabilecek durumda mı bilmiyorum. Oynatılmamasının ya da oynatılamamasının en büyük sebebi bu olabilir.
                          Aha burda da bahsediyorlar. Çok yerden duydum bunu. 40. dakkaya çekin ve izleyin.

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]22548[/ATTACH]
                            Ofsaytta ayaklara bakılmıyor muydu? Ayaklara bakiliyorsa net golümüz verilmedi. Eğer omuz, kola bakiliyorsa golümüz ofsayt.

Stattaki görüntüleri sabah sabah görünce midem bulanmıştı. Ruh hastası pislikler. Özellikle wc fotosu iğrençti, bunu TS taraftarı yapsa utancimdan yerin dibine girerdim. Bu ahmaklar bize niye bilendi onu da anlamadım, Rize ye ne oluyor?
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.04.2025, 17:30.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ofsaytta ayaklara bakılmıyor muydu? Ayaklara bakiliyorsa net golümüz verilmedi. Eğer omuz, kola bakiliyorsa golümüz ofsayt.

Stattaki görüntüleri sabah sabah görünce midem bulaşmıştı. Ruh hastası pislikler. Özellikle wc fotosu iğrençti, bunu TS taraftarı yapsa utancimdan yerin dibine girerdim. Bu ahmaklar bize niye bilendi onu da anlamadım, Rize ye ne oluyor?
                              bence ofsayt kuralında bir değişiklik yapmak lazım

futbol ayak topu olduğu için ve avantajı ayak ile kazandığın için ofsayt çizgisi ayak uçlarından çekilmeli

yok omuz yok kafa yok kol yok diz bunlar saçmalık
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence ofsayt kuralında bir değişiklik yapmak lazım

futbol ayak topu olduğu için ve avantajı ayak ile kazandığın için ofsayt çizgisi ayak uçlarından çekilmeli

yok omuz yok kafa yok kol yok diz bunlar saçmalık
                                FIFA ofsayt kuralını değiştirecek.

Tüm vücut rakipten ayrılması gerekecek diye duydum.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim