Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TEKKE hocamıza göre dün akşam ilk yarıdaki oyun değerli. Tamam da Hocam ikinci yarıdaki oyunu nereye koyacağız? Talisca show izlettirdiniz.
    Zaten butun mesele istikrar monacoyu yen Ümraniye’ye yenil fbyi yen karagumruke yenil rize alanyaya karsi show yap hataya yenil one gec maci ver takım 5 hafta ust uste galip gelmeden ozguvenini kazanamaz

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanki bodrum ve kayseri'nin çok iyi kadrosu var. adamlar okita, seferi gibi 3.lig topçularıyla 10 haftada 4 gol falan yemiş onlar da yedek çıktıkları fener maçında. kayseri desen hasan ali kaldırım gökhan sazdağı kartal kayra gibi adamlarla oynuyor. trabzonspor ise 100 milyona kadro değeriyle şu takımlarla arasında 3 puan fark var. kime sorsan bu işte bir terslik var diyecektir. şu takımlar bile yeni hocayla seri yapıyor. bizimkiler yapamıyor. buradan çıkan sonuç oyuncular ne başkanı ne de hocayı adam yerine koyuyor. ortada otorite falan yok. iç sahada taraftar baskısıyla korkudan oynuyorlar. deplasman maçları zaten kafadan mağlubiyet.
      Bu oyuncular böyle bir kulübü arasalar,dünyada bulamazlar.. Porto dün akşam 4-1 yenildiği maç sonrası kulüp futbolcuların eve gitmelerine izin vermemiş..gece idman yaptırmış.. bizimkiler lay lay lom sahada takılıyorlar, gol atmışız,yemişiz umurlarinda bile değil.. tribünler farklı mı.. hayır.. tribünlere gelen belesci tayfa ile skordan bağımsız bir topluluk var.. sosyal medya için içerik üretmek için gelenler..az sayıda hazmedemeyen taraftar var dayanamadığı için yuhlayan, onları da kulüp aforoz ediyor.. Trabzonspor'u satmak için uygun ortam mı oluşturuluyor.. anlamadım
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• ilk yarıdaki oyuna, emeklere yazık oldu
        kadro kalite farkının bariz hissedildiği bir ikinci yarı ve hüsran

(UEFA)

Yorum

• Maçtan önceki mesajlara baktım şimdi. Fenerli soytarı, kadromuzu paylaşmış. Başkan, hoca, topçu neyse de, Trabzonspor Tesisleri yol geçen hanı... Mahremiyet yok.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu oyuncular böyle bir kulübü arasalar,dünyada bulamazlar.. Porto dün akşam 4-1 yenildiği maç sonrası kulüp futbolcuların eve gitmelerine izin vermemiş..gece idman yaptırmış.. bizimkiler lay lay lom sahada takılıyorlar, gol atmışız,yemişiz umurlarinda bile değil.. tribünler farklı mı.. hayır.. tribünlere gelen belesci tayfa ile skordan bağımsız bir topluluk var.. sosyal medya için içerik üretmek için gelenler..az sayıda hazmedemeyen taraftar var dayanamadığı için yuhlayan, onları da kulüp aforoz ediyor.. Trabzonspor'u satmak için uygun ortam mı oluşturuluyor.. anlamadım
            böyle derbi mi olur? bu maç derbi mi? 4-1 biten sözde derbi maçında kırmızı kart yok, kavga yok. dünden beri fenerliler fatih tekke'yi tebrik ediyor. bunların istedikleri trabzon bu işte. böyle zavallı çaresiz kadrolara sahip, üst sıralarda olmayan her sene içeride yenebilecekleri kıvamdayız. saviç dışında sahada kavga eden adam yok. karı kılıklı tipleri takıma doldurmuşlar sonuç böyle olur işte. kulüp tarihinin en onursuz gurursuz kadrosu olabilir.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

böyle derbi mi olur? bu maç derbi mi? 4-1 biten sözde derbi maçında kırmızı kart yok, kavga yok. dünden beri fenerliler fatih tekke'yi tebrik ediyor. bunların istedikleri trabzon bu işte. böyle zavallı çaresiz kadrolara sahip, üst sıralarda olmayan her sene içeride yenebilecekleri kıvamdayız. saviç dışında sahada kavga eden adam yok. karı kılıklı tipleri takıma doldurmuşlar sonuç böyle olur işte. kulüp tarihinin en onursuz gurursuz kadrosu olabilir.
              Fener taraftar sitelerinin ağzı yamulmuş bizi methetmekten.. Mourinho da aynı şekilde Tekke yi övmeler, okay dan ilk maçta yaşananlar için özür dilemeler..bizim başkan yönetim hiç ortalarda yok zaten.. sahipsiz mi kaldık hayırdır

En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 07.04.2025, 18:37.
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Tamamen eziklik ve öz güven düşüklüğü. Takım İstanbul'a gezmeye gelmiş. Uğurcan penaltıdan sonra topu hemen veriyor. Bu kadar kibarlık şu demek: Biz ne yaparsak yapalım bu maçtan puan alamayız.

Yorum

• Hala Abdullah Avcı ya da Şenol Güneş türküleri çalınmasına şaşırıyorum. İkisi de başarısızlıkta sürekli mazeret üreten isimler.Her ne kadar takımı şampiyon yapsa da Abdullah Avcının oynattığı garantici, hücumu sevmeyen zihniyeti ben Trabzona yakıştıramıyorum. Berbat BJKa finalde kaybedince yaptığı açıklama korkunçtu. Şenol Güneşi Avcıya kesinlikle tercih ederim. BJKla hem futbol hem de başarı anlamında çok iyi şeyler yapmışdı, üstelik gerçekten genç adamlara şans verebilen, oyuncuların performansını artırabilen bir teknik adamdı. Ama biraz da elinde berbat bir kadro olduğu için bu sene ne skor üretebildi, ne herhangi bir oyuncuyu parlatabildi, büyük hayal kırıklığı oldu. Sabredilirse yine de önümüzdeki sene bişeyler değişebilirdi belki ama o da şansını çok ama çok kötü kullandı.
                  Önce Şenol Güneşi denemek olmazsa o zaman Fatih Tekkeyi getirmek bence yanlış değildi. Hala da Fatihten umudum var. Bu sene sonuna kadar mutlaka takımın başında kalıp ne yapabileceğini görmek, seneye tamam mı devam mı kararını ona göre vermek gerekir. Merak etmeyin asla küme düşmez bu takım. Ama kupa mupa da alamaz. Gevşeyin, takımı da hocayı da rahat bırakın. Hoca takımın en önemli parçası.Ne kadrolar ne toplar oynuyorlar Ama bu kadro da muhteşem bir hocayla ancak Avrupaya katılma başarısı gösterebilir. Çok etkili,kaliteli en az 4 adam lazım Kalanı bu kadrodan da toparlanır.Kimsenin beğenmediği Erenin GSdaki haline bakın.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herhalde ligi takip etmiyorsun. Borduma Portekizli hoca geldikten sonra adamlar ucusa gecti. Adamlar kupada bizle oynayacaklarinda oturu yedek kadroyla Fener macina ciktilar neredeyse yeniyorlardi Fenere 4-2 kaybettiler. Sonra as kadroyla bize karsi oynadilar. Biz ize hem Goztepe hem Bodrum hem de Fener macinda as kadro ile oynadik. Bundan oturu takim genelinde yorgunluk olustu ki tekrar soyluyorum Bodrum macinda 120 dakka top oynandi. Bakmasini bilirsen gorursun.

https://www.transfermarkt.com.tr/bod...0/day/0/plus/1
                    aga Bodrum'a karsi 3.dk 1-0 öne geçip 2 3 atip maçi bitiremiyorsan orada da hoca ve futbolcular suçlu... Bodrum kupaya asilmaya gelse ne yazar ligde düsme mücadelesinin tam ortasinda, erkenden gol yeyip oyundan düsmeleri gerekiyorken gidip 1 gol daha tip fisi çekemiyorsan dün aksam için bahâne üretmeyeceksin...

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamamen eziklik ve öz güven düşüklüğü. Takım İstanbul'a gezmeye gelmiş. Uğurcan penaltıdan sonra topu hemen veriyor. Bu kadar kibarlık şu demek: Biz ne yaparsak yapalım bu maçtan puan alamayız.
                    Ben taktigi maktigi geçtim kafaya taktigim sey Ugurcan'in pisirikligi ve Tekke hocanin da sanki o stadda sürekli hakki yenmis biri oldugunu unutmus gibi tavirlari... maçta olmamasi gereken morinyo ile yan yana görüntülenmemeliydi bile... Ugurcan'a gelirsek topu hemen vermesinin sebebi "ne yaparsak yapalim puan alamayacagiz" degil, en az 2 senedir söyledigim gibi "bunlari karsima alirsam millî takimda beni daha da oynatmazlar" tirsakligindan baska hiçbir sey degil.

Kahretsin yaa, gs fb derbilerine bakiyoruz hepsi birbirini yiyor, yok millî takim arkadasiymis ayip olurmus miklemiyor, bizimkiler ise ay aman Istanbul'u ve basinini karsimiza almayalim, aman sahada kavga etmeyelim aman aman ayoolll... yaziklâr olsun yaa korrkkkaakkklarr

Ama olsun haftaya Rize maçinda üzerine gelen ciliz sutu kurtardiginda tribünlerden "Uuurcann Uuurcann" sesleri yükselir ergenler ve yalakalardan... dünyâda hiçbir takimda böyle bir mallik yoktur ama bu konuda da ilklerin takimiyiz tebrik ediyorum... millette 5 sampiyonlugu tek basina aldiran kaleci var, 90'dan top çikardiginda bile ismini bagirmazlar, bi de bizimkilere bak pppüüüü reziller sizi...
                    bu konuda hakli oldugumu da herkes biliyor da kimsenin isine gelmiyor... biri çikip diyemez ki yok efendim abartiyorsun... her aldigi topta tezâhürat var mg yalan mi ?? bu durumda ben de her yedigi golde elestiririm arkadas, Batagov 1 yanlis top kontrolü yapsin üzeri çizilir, 10 maç üst üste müthis oynasa 1 kere tribünden tezâhürat gelmez, ama varsa yoksa çakma kaptanimiza tezâhüratlar... aferin !
                    Kaç zamandir da diyoruz kaptanligi kaleciye hele de Ugurcan gibi hiç de kaptan gibi durmayan birine vermemek gerek diye ama yok millet adamciliktan kirilip gidiyor delirmis herkes
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 07.04.2025, 19:18.
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben taktigi maktigi geçtim kafaya taktigim sey Ugurcan'in pisirikligi ve Tekke hocanin da sanki o stadda sürekli hakki yenmis biri oldugunu unutmus gibi tavirlari... maçta olmamasi gereken morinyo ile yan yana görüntülenmemeliydi bile... Ugurcan'a gelirsek topu hemen vermesinin sebebi "ne yaparsak yapalim puan alamayacagiz" degil, en az 2 senedir söyledigim gibi "bunlari karsima alirsam millî takimda beni daha da oynatmazlar" tirsakligindan baska hiçbir sey degil.

Kahretsin yaa, gs fb derbilerine bakiyoruz hepsi birbirini yiyor, yok millî takim arkadasiymis ayip olurmus miklemiyor, bizimkiler ise ay aman Istanbul'u ve basinini karsimiza almayalim, aman sahada kavga etmeyelim aman aman ayoolll... yaziklâr olsun yaa korrkkkaakkklarr
                      Şampiyonluğa oynasak bunlar olmazdı. Millî Takım'la ilgili değil bence. Uğurcan özelinde diyeceğimiz tek şey "Hee İrfan Can'a selam verdi, cidden bunlar iyi arkadaş" falan olur. Takımın genelinde sorun var. Eziklik bu. bjk maçı da böyleydi. Sadece gs maçında klasik Trabzonspor emareleri vardı. Hakemi unutmadım ama orada da son dkda gol yeme ezikliği vardı.

Bomboş bir takım var üç sezondur. Hem mental olarak hem yetenek olarak takımdaki seviye çok düştü. Hem yeteneksiziz hem de sevişerek yenmeye çalışıyoruz. Olmuyor tabii, kaybediyoruz.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şampiyonluğa oynasak bunlar olmazdı. Millî Takım'la ilgili değil bence. Uğurcan özelinde diyeceğimiz tek şey "Hee İrfan Can'a selam verdi, cidden bunlar iyi arkadaş" falan olur. Takımın genelinde sorun var. Eziklik bu. bjk maçı da böyleydi. Sadece gs maçında klasik Trabzonspor emareleri vardı. Hakemi unutmadım ama orada da son dkda gol yeme ezikliği vardı.

Bomboş bir takım var üç sezondur. Hem mental olarak hem yetenek olarak takımdaki seviye çok düştü. Hem yeteneksiziz hem de sevişerek yenmeye çalışıyoruz. Olmuyor tabii, kaybediyoruz.
                        Sampiyonluk senesinde çok farkli bir Ugurcan mi vardi, bilemiyorum net hatirlamiyorum ama pek de sanmiyorum... o senesi Dorukhan, yer yer Djaniny, çogu zaman Hamsik, arada V.Hugo ve Siopis, ve bilhassa Bakasetas savasiyordu sahada... Ugurcan bunlardan sonra gelir ama o da sorun degil çünkü isini yapiyordu maç aliyordu bunu yapsin yeter ztn, ama onu yapmadiginda ve kaptanligi da 5 kurus etmediginde çatur çutur elestiririm...

Ben olayin net millî takimda kenara itilme korkusu oldugunu düsünüyorum, ya da "aman niye savasayim yaa" üsengeçligi...

Ayrica bu zirt pirt Ugurcan diye bagirmalar sampiyonluk senesinde bile yoktu, inanilmaz gerçekten son 2 sezondur bu fuzuli pohpohlama üstelik 2023'de net olarak Avrupa'dan elenmemize sebep olmasina ragmen ve berbat bir sezon geçirmesine ragmen
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İkinci yarı rakip "ben baskı kuracağım, top bende olacak." dediğinde 20 dakikada 3'lük olup maçı veriyorsan bana göre ilk yarıda oynadığın oyunun hiçbir kıymeti yok. Tamamen rakip tercihine göre şekillenmişsin ve baskı yediğinde hiçbir B planın, reaksiyonun yok; öylece izledi herkes. Buradan hala ilk yarıdaki oyunu referans göstermek saçma oluyor. Fatih Hoca'nın oyun planında bu şekilde hücum baskısı yemek olmayabilir ama yiyince de ne yapacağını bilmeyen bir takımın sonu da bu oluyor. Gollerdeki bireysel hatalar bu ne yapacağını bilmezlikten çıkıyor, sadece oyuncuya yıkmak da olmaz.

Yorum

Sampiyonluk senesinde çok farkli bir Ugurcan mi vardi, bilemiyorum net hatirlamiyorum ama pek de sanmiyorum... o senesi Dorukhan, yer yer Djaniny, çogu zaman Hamsik, arada V.Hugo ve Siopis, ve bilhassa Bakasetas savasiyordu sahada... Ugurcan bunlardan sonra gelir ama o da sorun degil çünkü isini yapiyordu maç aliyordu bunu yapsin yeter ztn, ama onu yapmadiginda ve kaptanligi da 5 kurus etmediginde çatur çutur elestiririm...

Ben olayin net millî takimda kenara itilme korkusu oldugunu düsünüyorum, ya da "aman niye savasayim yaa" üsengeçligi...

Ayrica bu zirt pirt Ugurcan diye bagirmalar sampiyonluk senesinde bile yoktu, inanilmaz gerçekten son 2 sezondur bu fuzuli pohpohlama üstelik 2023'de net olarak Avrupa'dan elenmemize sebep olmasina ragmen ve berbat bir sezon geçirmesine ragmen
                            Şampiyonluğa oynadığımız bir sezon olsa, 1-1 olan penaltıdan sonra buyur kardeşim top hadi santraya demezdi. Şampiyonluk sezonunda da efsaneydi, bu sezon ise en iyi sezonu olabilir. Arada sallandığı zamanlar oldu tabii.

Uğurcan işin örneği. Takımın maça yaklaşımında sorun var. Normal bir takım, ne kadar kötü kadrosu olursa olsun, böyle helva gibi dağılmaz. Mental olarak üç hoca geçmesine rağmen düzelmiyorlar. Taktik ve teknik olarak zaten reziller. 4'e şükrettik.

Yorum

• 5-0'lık Malatya mağlubiyetine benzer "hayırlı mağlubiyet" benzeri bir süreç yaşadığımızı düşünüyorum. İlk yarı oynanan oyunu ikinci yarıda ki rezilliğe gözü kapatarak galiptir bu yolda mağlup olarak değerlendirelim.

Ne de olsa fatih hocanın kredisi var önümüzdeki maç serisi de bu krediyi arttıracak kadar iyi.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Sampiyonluk senesinde ugurcan ilk yazilacak isimdir katki olarak ugurcan gelen gideni tutuyor , waka da atiyor attiriyor sapkadan tavsan cikariyordu bazi seyler cabuk unutuluyor dorukhan hugo djaniny performansini ugurcanin ustune koyanda artniyet ararim
                                o sezon ozelinde kusura bakma..herkes iyiydi ama ugurcan ve waka ekstra iyiydiler sampiyonlugun mimarlariydilar..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X