Zubkov’un tarafına ekstra önlem aldılar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlen hep kalecinin soluna vurmuş. Uyaran yok mu maçtan önceAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bir gözlük edin.....
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltıya penaltı deyince fb sözcüsü mü oluyorum..ben stadlarda Trabzon uğruna kavga etmiş adamım,yıllarca top oynadım…hellaç adamdan feyk yiyor,sonra sabit ayağına vuruyor..hala Osayi vurdu diyorsunuz…bu kadar mallık olmaz arkadaş..
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda bu tür konularda genelde formaları ters çevirip düşünmeye çalışırım, penaltı bence de tartışılır verilebilir ama VAR karışamaz çünkü net kanıt yok ama lehimize olsaydı forumdaki kişilerin çoğu net penaltı diye feryad ederdi, orası kesin. Amrabatın pozisyonu da bence kırmızı ama gene tartışılabilir ve VAR çağıramaz, hakem gördü ve öyle yorumladı ki bence yanlış. Bu pozisyonu da bizden biri yapsa ''kasıt yok, görmüyor bile '' savunmaları başlardı. Şahseb bu kadarına da alıştım, ne de olsa burası Trabzon
Amrabat pozisyonunu kafaya darbe sanıp kırmızı demek normal ama tekrar bakan kimse kırmızı demez ona...
Penaltı pozisyonu pen6 olsa bile hayatta bizim lehimize verilmeyecek bir pen6 onun için onu da geçelim... bizimkilerin genelde isyanları da buna ztnTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum