Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mendy-Folcerelli-Cham orta sahasına acilen dönülmeli, maksimum performans alacağımız orta saha kurgusu net bu olur, bunu görmek için alim olmaya felan da gerek yok.

Ozan-Lundsram-Mendy orta sahası ile hiçbir yere varamazsın.

Sözde Ozan dün 10 numara oynadı, hiçbir varlık göstermedi.

Dünün elle tutulur yanlarından bir tanesi de Mendy'nin 2-3 pozisyonda no8'den esintiler sunmasıydı, 8 olmamasına rağmen birşeyler denedi, dikine baya baya gitti, güzel kilit paslar attı.
    Cham denen zubuk Ozan gebeşinin dahi çeyregi etmez. Cham kim ki onun uzerinden takim sekillendireyim. 1/2 milyon euro veren varsa kurdele takip gonderilmeli sezon sonu

Yorum

• fb - 0 puan
      rize - 1 puan
      add - 3 puan
      alanya - 1 puan
      kasımpaşa - 0 puan
      gs - 0 puan
      bodrum - 1 puan
      samsun - 0 puan
      antalya - 1 puan

en kötü ihtimaller bunlar desek 43 puanla küme de kalma ihtimali yine de zora giriyor. kalan 9 maçta takımı zor bir süreç bekliyor. küme hattıyla puan farkı 6 puan yani takım 2 maç daha kaybederse (ki fb ve gs maçları 0 puan kesin gibi) takım şu an küme düşme hattında. göztepe maçını kesin kazanmak gerekirdi. alttaki takımlar maç kazandıkça trabzonspor dibe yaklaşacak. işi ciddiye almak babında, umarım ilgililer bu hesabı yapmışlardır.

Yorum

• Trabzonlu futbolcular şehir en çok bize kızıyor, baskı yapıyor, tahammülleri yok diye sık sık şikayet ediyor ama daha sonra kulüpte bi mevkiye geldiklerinde de en çok kendi insanıyla inatlaşma yoluna giriyor. Biz Trabzonlunun dik başlı inatçı karakterini İstanbul a ve düzene karşı yansıtmasını bekliyoruz kendi insanına karşı değil.

Fatih Hoca nın bu anlamda iletişim açısından iyi başlamadı. Sahada tahammül gösterilmeyen oyuncuyu her defasında eller yukarda alkışlamak, maç sonu demeçler filan iyi olmadı. Hoca olarak yeni gelmiş olabilirsiniz ama biz bu adamların bir kısmını yıllardır, bir kısmını da olmayacağını anlayacak yeterlilikte izledik. Tepki buna, yeni icatlara gerek yok. Bu oyunculardan verim alınamamış ben alacağım triplerine girmeye hiç gerek yok. Oyuncuyu kazanacağım derken toptan yok edersin farkında olmadan. Oyuncuları tabi ki hocalar daha iyi tanıyor, tercihlerine saygı duymak lazım ama o zaman da farkı görmemiz gerekiyor. Taraftarla inatlaşmanın alemi yok.

Mevcut kadro yapısal bozukluklar ve kalite eksikliği ile daha çok hoca yer. Hocayı o anlamda rahat bırakmak lazım, orası ayrı.
        There is no spoon...

Yorum

• Maçtan ziyade maç sonu Fatih Tekke'nin daha ilk maçtan tavır değiştimesi beni oldukça endişelendirdi. Tekke'nin basın toplantısı sorularına verdiği tepkiler, aşağlayıcı yüz ifadeleri, futbolu ben bilirim tavrı, sanki o basının şimdiye kadar hiç soru sormamış gibi takınması beni endişelendirdi. Yayıncı kuruluşa verdiği ropörtaj değil basın toplantısı. Taraftarın seni çok seviyor olması sana koşulsuz biat edeceği alamını vermiyor. Seni taraftar buraya getirdiyse Enis'i de gönderebilir. Seni isteyen taraftar haklı Enis'i istemeyen taraftar suçlu olamaz yoksa Enis seni de yer. Açıkçası ilk deplasman açıklaması oldukça iyiydi fakat Göztepe maçı sonu tavırları hiç şık değil. Belki de kendisi geldi diye full stad ve kendini bir koro şefi gibi hissediyordu ancak henüz enstrümanlarını akort edemediğini bilmeli, önce akordu yapsın taraftar konsere gelir.
          En son neksilmez tarafından düzenlendi; 31.03.2025, 03:39.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Devlete 2 milyarin uzerinde borcu oldugu halde iki yarim yamalak Ukraynaliya 12 milyon euro (min. 500 milyon TL) verebilecek kadar komik bir kulübüz. Trabzonspor yönetimi ya saf ya da büyük dolandırıcı.
            Ukraynalı oyuncuların transferinde farklı şeyler olmuş olabilir.

Yorum

• Konuşulacak oyun olmayınca, sataşacak bir şey aranır. Hakem de pek günahkâr değil, gerçi olsa da bizimkilerin boynu kıldan ince. Geriye dayılanılacak taraftar kaldı.

İki sezonun şampiyonu, bu yılki ilk mağlubiyetini mart sonunda alan takımın hocası sabah akşam yerden yere vuruluyor. En büyük başarısı İstanbul'u ligde tutmak olan ve taraftar desteğiyle göreve gelen bizim adam, ikinci maçında bana sallıyor. Hani saha yerleşimi? Başakşehir maçındaki galibiyet sonrası temkinli, soğukkanlı davranan kişinin yerine etekleri tutuşan biri gelmiş. Sakin ol... Daha ilk puan kaybında böyle şirazeyi kaybedeceksen, işimiz var. Zaten Morais'den hallice, aptalca bir kadro çıkardın. Millet buna müsamaha gösterir. Fakat aynı aptallığı sürdürürsen, kimse buna katlanmaz.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sorun teknik direktör olmadigini bakalim ne zaman anlayacaklar. Umarin Fatih hocayi yemezler.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konuşulacak oyun olmayınca, sataşacak bir şey aranır. Hakem de pek günahkâr değil, gerçi olsa da bizimkilerin boynu kıldan ince. Geriye dayılanılacak taraftar kaldı.

İki sezonun şampiyonu, bu yılki ilk mağlubiyetini mart sonunda alan takımın hocası sabah akşam yerden yere vuruluyor. En büyük başarısı İstanbul'u ligde tutmak olan ve taraftar desteğiyle göreve gelen bizim adam, ikinci maçında bana sallıyor. Hani saha yerleşimi? Başakşehir maçındaki galibiyet sonrası temkinli, soğukkanlı davranan kişinin yerine etekleri tutuşan biri gelmiş. Sakin ol... Daha ilk puan kaybında böyle şirazeyi kaybedeceksen, işimiz var. Zaten Morais'den hallice, aptalca bir kadro çıkardın. Millet buna müsamaha gösterir. Fakat aynı aptallığı sürdürürsen, kimse buna katlanmaz.
                  Sadece İkinci yarıya Enis'le başlamasa bile şu anki tepkiler yarı yarıya azalırdı.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Enis'e maç boyunca ben de çok kızdım, devre arası oyundan alınmalıydı evet ama tek bir oyuncuyu nefret objesi haline getirip başkalarının aradan sıyrılmasını hiç istemiyorum. Hele Enis gibi aldığı para belli, kadrodaki statüsü belli olan, kırk yılda bir on bir başlayan gence hiç yapılmamalı. Kendine scout diyen hesaplar aşağıdaki pozisyonda Enis'e laf etmiş. Enis yaptığı koşuyla stoperi çekip alan yaratıyor. Asıl asılması gereken kişi 10 numara oynayıp uzaktan izleyen Ozan olmalıydı. Çıkarken alkışlandı bir de. Yazık. Sahada jog atarak geziyor. 11 başlaması büyük ayıp.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ukraynalı oyuncuların transferinde farklı şeyler olmuş olabilir.
                      Ben de aynisini düşünüyorum, kulupte zirnik para yokken 12 milyon euro cikis nasil yapildi aklim almiyor.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enis'e maç boyunca ben de çok kızdım, devre arası oyundan alınmalıydı evet ama tek bir oyuncuyu nefret objesi haline getirip başkalarının aradan sıyrılmasını hiç istemiyorum. Hele Enis gibi aldığı para belli, kadrodaki statüsü belli olan, kırk yılda bir on bir başlayan gence hiç yapılmamalı. Kendine scout diyen hesaplar aşağıdaki pozisyonda Enis'e laf etmiş. Enis yaptığı koşuyla stoperi çekip alan yaratıyor. Asıl asılması gereken kişi 10 numara oynayıp uzaktan izleyen Ozan olmalıydı. Çıkarken alkışlandı bir de. Yazık. Sahada jog atarak geziyor. 11 başlaması büyük ayıp.

Pozisyonda Ozan'ı dikkatle izlesin herkes. Zubkov orada gollük pozisyon yaratmak için yırtınırken Ozan bizim gibi pozisyonu izliyor. Eminim ki ekran başında refleksif olarak Ozan'ın yerine hareketlenenler olmuştur bu pozisyonda, beyimizin umrunda değil.

İşin asıl can sıkı boyutu, son 3 teknik direktör de bu adamı direkt ilk 11'e yazıp sürekli olarak puan kaybettiler. Bu adamla olmadığını neden görmek istemiyorlar?

“Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pozisyonda Ozan'ı dikkatle izlesin herkes. Zubkov orada gollük pozisyon yaratmak için yırtınırken Ozan bizim gibi pozisyonu izliyor. Eminim ki ekran başında refleksif olarak Ozan'ın yerine hareketlenenler olmuştur bu pozisyonda, beyimizin umrunda değil.

İşin asıl can sıkı boyutu, son 3 teknik direktör de bu adamı direkt ilk 11'e yazıp sürekli olarak puan kaybettiler. Bu adamla olmadığını neden görmek istemiyorlar?

07:40 "ben a takıma çıktığımdan beri 11 oynadım. oynamadığımda vücut dilim tersine dönüyor. tersine döndüğünde arkadaş grubunu ve hocaları etkileyebiliyor.."
                          ( ゚д゚)

Yorum

• o Ozan'i oynatan da hoca, suç onda
                            ayrica orada ben kabahati Zubkov'da buluyorum, rakipten 3 oyuncu var bos degil ki pas verse de gol garanti olsa, Ozan kosmus olsa top ona dogru gelse bile rakip kayarak müdahale edebilirdi ve yine firsatin içine ziçilmis olunurdu.... topun dibine girip asirtip golü atacaksin arkadas ne pasi yaa biktim bu ezberlerden
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Zubkov iyi oyuncu ancak Göztepe maçında bakmadan orta yaptığı iki üç pozisyon saydım..burada da bakmadan atmış.. Eren Elmalı bizi alıştırdığı için garip gelmedi..

Daha iyi olacağını düşünüyorum zubkov un
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorun teknik direktör olmadigini bakalim ne zaman anlayacaklar. Umarin Fatih hocayi yemezler.
                                Fatih hoca inat ederse kendini yiyecek. Farklı hiçbir şey denemeden farklı sonuçlar alacağını düşünüyorsa çok bekler.

Şu ana kadar kadroyu hiç kullanamadı. Bodrum ve fener maçlarının sonuçları çok şeye gebe
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X