Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 28.Hafta | Başakşehir 0 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pozisyon verdik mi verdik ama maçın çoğu bölümlerinde büyük takım rahatlığı vardı.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• masuaku ne top oynamış.Şöyle bir bekimiz olmadı.Bir de beğenmiyor bu zırtolar.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        masuaku ne top oynamış.Şöyle bir bekimiz olmadı.Bir de beğenmiyor bu zırtolar.
        Alemsin vallla, 9 kişi takıma karşı oynadı

Yorum

• Takım üstünden büyük bir yük attı ne olursa olsun. Bunun ozguvene yansımasını ileride görürüz diye düşünüyorum.

Oyundan hoca da memnun değil ki açıkça belirtti. Ama 4 günde şak diye bu takımdan oyun kalitesini değiştirmeyi beklemek de gerçekçi olmaz. O yüzden şu aşamada önemli olan deplasman galibiyeti hasretini 3 gollü bir galibiyetle bitirmek.

Biraz olumlu olalım yapıcı olalım.

Yorum

• İlk transfer döneminde orta sahaya; kepçe, dozer, matkap, fore kazık makinesi artık ne varsa girmek lazım.

Yorum

• Takımımız kötü falan değil arkadaşlar, eğri oturup doğru konuşalım lütfen. Kötü oynadığımız konusunda hemfikir herkes ama oyunculara bireysel olarak küfredecek bir ortam yok bu kulüpte. Problem şu;

Takımımızda bu sene transfer ettiğimiz oyunculara bakar mısınız?

Batagov-Mustafa-Malheiro
              Lundstram-Ozan
              Sikan-Banza

Sonradan giren
              Cham
              Zubkov
              Jabol
              Serdar

Yani 16 oyuncu süre aldı 11'i daha ilk senesi Trabzonspor'da birbiriyle oynama alışkanlıkları çok az, beğenin veya beğenmeyin oyuncuların ortalama birbirleri ile oynama süresi 6 Ay. Buna ek olarak ilk 11 de 5 oyuncunun ülkedeki ilk senesi, girenlerde sadece 1 oyuncu daha önce ligde süre almış oyuncu. Bu işler öyle kolay değil, rica ederim biraz insaflı konuşalım. Hatta 11 normal seyrinde genelde 6 yeni oyuncu

Akbilde

11'de 4 oyuncu yeni idi
              3 sonradan giren oyuncu yeni idi
              Bunlarda ilk 11'de bu ligde daha önceki yıllarda oynamamış oyuncu YOK, yedeklerde 2 futbolcu daha ilk senesini oynuyor ligde

----

Galatasarayda son maçta ligde bu sene yeni olan oyuncu sayısı 5
              Fenerde son maçta ligde bu sene yeni olan oyuncu sayısı 4

Samsunspor kadar iş yapamıyor mu bu oyuncular diyoruz değil mi? Samsunda 15 oyuncu süre aldı bu hafta 15 i de geçen seneden beri devam ediyor, 1 tane bile beraber sene geçirmemiş oyuncusu YOK.
              Eyüpsporda ligde daha önce süre almamış oyuncu sayısı 1

Biz alışacağız, daha iyi olacağız. Artık bazı şeylere daha gerçekçi yaklaşalım lütfen, kendi yaptığınız işten pay biçin.

Süre verin süre. Bu iş olur, buradan çok iyi oyunlar, oyuncular çıkar

Tekrar unutulmasın ki şampiyon olan kadromuzda lige, takıma yabancı oyuncu sayısı bugünkünün yarısı idi. Zubkob-Sikan-Cham-
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• Uğurcan sayesinde alınmış bir galibiyet adamlar bizden çok daha iyiydi şans faktörü de baya baya yanımızdaydı, Fatih Sultan Tekke hocamızın şansına diyelim onun adına çok sevindim, adam gelir gelmez öyle ya da böyle ilk deplasman galibiyetimizi aldırdı.

Şuna dikkat çekmek istiyorum Folcarelli 5 dakika oynamasına rağmen 5 dakika boyunca ben topçuyum diye bas bas bağırdı, bu çocuktan net olur, çok ümitliydim zaten kendisinden.
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 01:02.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan sayesinde alınmış bir galibiyet adamlar bizden çok daha iyiydi şans faktörü de baya baya yanımızdaydı, Fatih Sultan Tekke hocamızın şansına diyelim onun adına çok sevindim, adam gelir gelmez öyle ya da böyle ilk deplasman galibiyetimizi aldırdı.

Şuna dikkat çekmek istiyorum Folcarelli 5 dakika oynamasına rağmen 5 dakika boyunca ben topçuyum diye bas bas bağırdı, bu çocuktan net olur, çok ümitliydim zaten kendisinden.
                  Ayağına neredeyse top değmedi adamın )
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fatih Tekke adina sevindigim bir galibiyet oldu, cok sükür. En azindan kendi farkinda, takimin ne halde oldugundan.

Bu Takim 2 yildir, iki sözüm ona, adina Hoca denilen iki Hocayla ne calisti merak ediyorum??? Mac genelinde Amatör küme maci izledik, en azindan Avrupa gözüyle bakinca. Ama bu Türk futbolunun en büyük karin agrisi.

Mac icin tek söylenecek sey, alan bulunca is yapabilecek cok iyi Oyunculara sahibiz ama bunu oyuna yansitabilmek icin bayagi calisma gerektirecek.
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Hocanın basın toplantısında duygu ile saha içi konumlanma vurgusu yerinde. Duygu yönetimini, "Öğretmen"den bekledik. Uğurcan konusu mesela... Nasır olmuş kalplerde duygu ne arasın? Heyecan yoktu en basitinden. Adalet de...

Diğer konu ise ta şampiyonluk sezonunun ertesinden beri konuştuğumuz bir konu. Hatırlayın, Alanya deplasmanında daha 10. dakikada seksen metre geri koşup gol yemiştik. Topun arkasına geçmeyi beceremeyen (Mesela geçen hafta Hatay maçındaki ilk gol), topa sahip olduğunda da birbirine uzak kalan dizilişlerden fayda beklediler. Bu eksikliği görüp düzeltmediler.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hüseyin Türkmen ile başlamak.

Ortasaha kurgusu.

90 dk Visca.

Sikan'ın kanatta tüketilmesi.

Zubkov'a verilen kısıtlı süre.

Rezalet futbol. Büyük futbol şansı.

Futbolu eleştirmek haksızlık olur yeni gelmiş daha fakat Tekke'ye dair seçimleri anlamında ilk izlenimler hiç iyi değil. Şenol Güneş'e dair rahatsız olunan ne varsa aynı devam edecek anlaşılan. Bugün skor güzelken peşinen söylemek lazım.
                        En son must61 tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 01:41.
                        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayağına neredeyse top değmedi adamın )
                          Top değmedi mi iyi izle abi değmez olur mu 6 kere topla buluştu yüzde yüz pas isabeti var adamın
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin Türkmen ile başlamak.

Ortasaha kurgusu.

90 dk Visca.

Sikan'ın kanatta tüketilmesi.

Zubkov'a verilen kısıtlı süre.

Rezalet futbol. Büyük futbol şansı.

Futbolu eleştirmek haksızlık olur yeni gelmiş daha fakat Tekke'ye dair seçimleri anlamında ilk izlenimler hiç iyi değil. Şenol Güneş'e dair rahatsız olunan ne varsa aynı devam edecek anlaşılan. Bugün skor güzelken peşinen söylemek lazım.
                            Hüseyin Türkmen ile başlamasına bende anlam veremedim cidden haklısınız.

Bu takımdan bu orta saha kurgusu ile ne bekliyoruz ki 8 numaran yok 8 numaran biraz Ozan benziyor o kadar, 8 numaran olmadan adam akıllı hiç bir takıma üstünlük kuramazsın, istersen dünyanın en iyi hocasını getir bu orta saha kurgusu ile sekizsiz hiçbir şey yapamaz.

Uğurcan sagolsun bizi ipten aldı, Fatih hocamın şansı olsun buda.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin Türkmen ile başlamasına bende anlam veremedim cidden haklısınız.

Bu takımdan bu orta saha kurgusu ile ne bekliyoruz ki 8 numaran yok 8 numaran biraz Ozan benziyor o kadar, 8 numaran olmadan adam akıllı hiç bir takıma üstünlük kuramazsın, istersen dünyanın en iyi hocasını getir bu orta saha kurgusu ile sekizsiz hiçbir şey yapamaz.

Uğurcan sagolsun bizi ipten aldı, Fatih hocamın şansı olsun buda.
                              Ne bekliyorum esasen taraftar olarak temelde beklediğim iyi oyun. Bugün ise iyi oyunu geçtim oyunun belli bir kısa doneminde dahil ufak bir üstünlük. Neredeyse 10 kişi kalmış donemleri dahil 90 dk ezildik.

Şimdi bu noktada takımda 8 numara olmaması gerekçe olabilir o zaman şunu sorarım;

Madem elinde oyun kurucu adına doğru düzgün bir seçenek yok neden 3 adet aynı oyuncuyu sahaya sürmeyi denerken 4-4-2'yi denemiyorsun?

Bu şekilde kanatta verimsizleşen Sikan'ı forvette performansının artma ihtimalinin yanında ozan veya Lundstramdan vazgeçip orjin kanadın Zubkov'u oynatarak farklı bir kurguyla sahaya çıkabilirsin. Bu bir seçenek.

Diğer seçenek doğrudan kanatta kendi mevkisi olan Sıkan yerine Zubkov'la başlamak.

Diğer seçenek Cham'ın şu yoklukta mecburen ortadahada olması. Ozan'ın enerjisinden vazgeçmek istemiyorsan yine Sıkan yerine Zubkovu sola atıp 5 ortasaha ile üstünlük kurma çabasına girisebilirsin.

Ortasahayla ilgili seçenekler çoğaltılabilir. Belki de en doğrusu hocanın bugunku tercihidir. Ama ortada gerçekten rezil bir futbol varsa ve neredeyse izlediğimiz şeyden daha kötü bir şey izleme ihtimalimiz yoksa denemeye değer gibi duruyor diğer seçenekler.
                              En son must61 tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 02:02.
                              #Dik oyna

Yorum

• Hüseyin zibidisini bu takımdan gönderin yetti artık..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim