İyi de kötü de olsa oynaması gereken isim Cham. Kanat macerası gereksiz, 10 numaraya at ve bekle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
aylar önce burada fatih tekke sesleri yükseldiği dönemde fatih tekkenin ne Trabzonsporda başaralı olmasının neredeyse imkansız olduğunu yazmıştım.İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 11'i , oyuncu değişiklikleri, formasyon tercihleri ... şu bu falan da. Fatih hocanın maç sonu açıklamalarının tonu hakikaten enteresan bir hale dönüşmeye başladı. Hak edene atar gider yapmakla normal soru sorani anasından doğduğuna pişman etmeye çalışmayı iyice karıştırıyor bence bu üsluba daha fazla devam etmemeli.
dünyanın en iyi en disiplinli en adaletli adamı da olsan hocalık başka birşey.
psikiyatr değilim ama 20 sene sağlık sektörünün içinde oldum insan psikolojisi bir bakışta bir sohbette anlarım. fatih hoca çok iyi bir insan olabilir ama üzülerek söylüyorum hoca depresif maalesef ve böyle insanların bir topluluğu yönetmesi çok zor. birakın bizim takımda ben hocalık kariyerinin de çok uzun süreceğini sanmıyorum
inşallah beni yanıltır ve başarıdan başarıya koşarEn son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 19:28.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
30.000 kolpataşlı soysuz o....ç..... Göztepe diye bağırıyor.
Utanmazlar. 1-0 öne geçtiniz az önce
Daha bu neyin kafası?
O stadda ligde sizi yendikleri için olmasın.
Uğurcan'ımıza ve anasına da küfretmişti bu soysuzlar çok kurtarış yaptı diye
Kuru gürültü kargalar sizi
Göztepe bugün hiç direnç gösteremiyor.
Sanırım yarı finalde Akyazı'da kargalarla oynayacağız.
Geçen sezonun rövanşını alıp kupanın dışına itmeliyiz.
GS ile final oynarız geçersek2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
rakip beşiktaş gibi hayırlı olsun. çok acayip futbol oynuyor adamlar iki üç pasla kaleye gidiyorlar. iki tane de eksik orta sahayı düşünürsek işimiz mucizelere kaldı. bu maçı alırsa taraftar alır başka türlü imkansız.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:06.
Yorum
-
Kolpataş 10 kişi kaldı. Dk.36
Sustu soysuzlar
Haydi Göz Göz devir şu ezikleriEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:08.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Zorbay yaktı bizi. Hadi Okay neyse de Mendy tam form tutmaya başlamıştı.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakip beşiktaş gibi hayırlı olsun. çok acayip futbol oynuyor adamlar iki üç pasla kaleye gidiyorlar. rahat pozisyon. iki tane de eksik orta sahayı düşünürsek işimiz mucizelere kaldı. bu maçı alırsa taraftar alır başka türlü imkansız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ve jk 10 kişiİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapladı Göz Göz frikiktenBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
vay be beşiktaş kırmızı yedi üstüne free kick gol oldu. harika. göztepe buradan turu verirse kepengi indirsin.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorbay yaktı bizi. Hadi Okay neyse de Mendy tam form tutmaya başlamıştı.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de kötü de olsa oynaması gereken isim Cham. Kanat macerası gereksiz, 10 numaraya at ve bekle.
10 numara pozisyonunda oynayabilecek 3 oyuncu daha var visca mustafa waka? Mustafa’yı birde 8 numara oynarken gormek lazim
Ugurcan pedro savic batagov arif
Mustafa mendy foka
Zubkov Banza (Visca waka)
Denemeye degermi?En son objek tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:58.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum