Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi de kötü de olsa oynaması gereken isim Cham. Kanat macerası gereksiz, 10 numaraya at ve bekle.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç 11'i , oyuncu değişiklikleri, formasyon tercihleri ... şu bu falan da. Fatih hocanın maç sonu açıklamalarının tonu hakikaten enteresan bir hale dönüşmeye başladı. Hak edene atar gider yapmakla normal soru sorani anasından doğduğuna pişman etmeye çalışmayı iyice karıştırıyor bence bu üsluba daha fazla devam etmemeli.
      aylar önce burada fatih tekke sesleri yükseldiği dönemde fatih tekkenin ne Trabzonsporda başaralı olmasının neredeyse imkansız olduğunu yazmıştım.

dünyanın en iyi en disiplinli en adaletli adamı da olsan hocalık başka birşey.

psikiyatr değilim ama 20 sene sağlık sektörünün içinde oldum insan psikolojisi bir bakışta bir sohbette anlarım. fatih hoca çok iyi bir insan olabilir ama üzülerek söylüyorum hoca depresif maalesef ve böyle insanların bir topluluğu yönetmesi çok zor. birakın bizim takımda ben hocalık kariyerinin de çok uzun süreceğini sanmıyorum

inşallah beni yanıltır ve başarıdan başarıya koşar
      En son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 19:28.
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• 30.000 kolpataşlı soysuz o....ç..... Göztepe diye bağırıyor.
        Utanmazlar. 1-0 öne geçtiniz az önce
        Daha bu neyin kafası?
        O stadda ligde sizi yendikleri için olmasın.
        Uğurcan'ımıza ve anasına da küfretmişti bu soysuzlar çok kurtarış yaptı diye
        Kuru gürültü kargalar sizi
        Göztepe bugün hiç direnç gösteremiyor.
        Sanırım yarı finalde Akyazı'da kargalarla oynayacağız.
        Geçen sezonun rövanşını alıp kupanın dışına itmeliyiz.
        GS ile final oynarız geçersek
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• rakip beşiktaş gibi hayırlı olsun. çok acayip futbol oynuyor adamlar iki üç pasla kaleye gidiyorlar. iki tane de eksik orta sahayı düşünürsek işimiz mucizelere kaldı. bu maçı alırsa taraftar alır başka türlü imkansız.
          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:06.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kolpataş 10 kişi kaldı. Dk.36
            Sustu soysuzlar
            Haydi Göz Göz devir şu ezikleri
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:08.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rakip beşiktaş gibi hayırlı olsun. çok acayip futbol oynuyor adamlar iki üç pasla kaleye gidiyorlar. rahat pozisyon. iki tane de eksik orta sahayı düşünürsek işimiz mucizelere kaldı. bu maçı alırsa taraftar alır başka türlü imkansız.
              Zorbay yaktı bizi. Hadi Okay neyse de Mendy tam form tutmaya başlamıştı.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Sapladı Göz Göz frikikten
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sapladı Göz Göz frikikten
                  Ve jk 10 kişi
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zorbay yaktı bizi. Hadi Okay neyse de Mendy tam form tutmaya başlamıştı.
                    vay be beşiktaş kırmızı yedi üstüne free kick gol oldu. harika. göztepe buradan turu verirse kepengi indirsin.

Yorum

• Bjk den rafa yı çıkar sıradan Anadolu takımı seviyesinde
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Atilla iyi maç yönetiyor bi tane eyyam ayağına göztepenin faulünü yedi rakip yarı sahada o da olur. Şirazeyi kaçırmaz inşallah ama gözgözlü zenciyi ilk fırsatta atar. Eline koluna sahip çıksın

Yorum

• beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen göztepe hiç güven vermiyor. özellikle defans hattı saatli bomba gibi. hata yapmaya çok müsait. şu takımı nasıl yenemedik. ilginç.

Yorum

• bjk tv mi izliyoruz bu ne
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Maçı izlemiyorum sadece Maçkolikten baktım ve Göztepe’nin kırmızı yiyeceğine adım gibi eminim. İşte Türk futbolunun hali bu , BJK ‘yı yarı finale taşıyıp karşımıza çıkaracaklar.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi de kötü de olsa oynaması gereken isim Cham. Kanat macerası gereksiz, 10 numaraya at ve bekle.

10 numara pozisyonunda oynayabilecek 3 oyuncu daha var visca mustafa waka? Mustafa’yı birde 8 numara oynarken gormek lazim

Ugurcan pedro savic batagov arif

Mustafa mendy foka

Zubkov Banza (Visca waka)
                                Denemeye degermi?
                                En son objek tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 21:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim