bodrum'un alanya maçı var. %100 sezonun finali gibi maça çıkacaklar. çarşamba günü hangi kadroyla oynayacakları da önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Satılmış klüp Bodrum as kadro ile çıkar, şikebahçe maçı gibi 5 as oyuncusunu yedek bırakmaz herhalde.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebodrum'un alanya maçı var. %100 sezonun finali gibi maça çıkacaklar. çarşamba günü hangi kadroyla oynayacakları da önemli.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İnsanlar artık bıktı. Daha fazla saçmalık görmek istemiyor. Kör göze parmak sokar gibi bu saçmalıklarda ısrar edilirse değil Fatih Tekkeye, Fatih Sultan Mehmete bile kimsenin artık tahammül edebileceğini sanmıyorum."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
akjhajkah, aynen öyleİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar artık bıktı. Daha fazla saçmalık görmek istemiyor. Kör göze parmak sokar gibi bu saçmalıklarda ısrar edilirse değil Fatih Tekke'ye, Fatih Sultan Mehmet'e bile kimsenin artık tahammül edebileceğini sanmıyorum.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Tek elemeli maçlar her zaman çok tehlikelidir.Küçük takımları daha fazla motive eder.Oyun olarak zaten bizimde çok farkımız yok onlardan.Kazanmak için çok yüksek motive olmalıyız.Rakip son dönemin formda ekibi zaten bu maçın provasını ligde yapmıştık.İç sahada bizi çok zorlamıştı.Bizden daha fazla pozisyona girmiştiler.Kazanmıştık ama maçın hakkı bodrumundu.Şakası olmayan bir maç olacak yüksek ciddiyet bekliyoruz.
İç saha maçında daha fazla üretmek lazım.Kanatlardaki yardımlaşma daha fazla olmalı.Topu çevirme daha hızlı olmalı.Orta sahanın göbeği daha fazla sorumluluk alıp daha fazla ofansı beslemeli.Duran toplar da önemli.
Son olarak Trabzon’un önemli bir değeri Volkan Konak’a Allahtan rahmet dilerim.Kendisini özleyeceğiz.
Yorum
-
Bunları fatih mi söyledi? O zaman gerçekten müthiş berbat analiz yapıyor. Tam tersi bu takım topa sahip olup pas oyunu oynayamaz. Bu takımın tek yapabileceği önde basku ve geçiş oyunu.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Biz hızlı oynayamayız, pas yapmak zorundayız.
Hızlı oyuncum yok. Geçiş oynayamayız.
Savunma takımı değiliz, savunma yapamayız."
Hocanın yapamayız edemeyiz dediği her şey kendi tercihleriyle alakalı. Sen önde Visca, Ozan, Enis'le başlarsan tabii ki hızlı çıkamazsın. Attığımız gol pas oyunu sonucu mu geldi? Mustafa patlayıcı gücüyle dikine gitti, koşuya devam eden Zubkov bitirdi. Geçen hafta övdüğün golde de Pedro'nun savunma arkasına attığı delici koşuyla geldi. 3 tane koşan adamın var zaten, bunlar bir şey yaparsa gol bulursun gerisi yalan.
Patlayıcı gücü olan, sürekli basan Sikan yedek. Fransa'da savunma istatistikleri ve ikili mücadele kuvvetiyle öne çıkan Folcarelli yedek. Merkezde kendi hızlı olmasa da paslarıyla oyunu hızlandıran Cham yedek ki onun da presi iyi. Patlayıcı gücü olan, adam eksiltebilecek yetenek baremini yukarı çekecek Draguş yedek yine ikili mücadelelerde iyidir. Bizim hızımız yok. Hadi ya. Aynı tercihlerle Bodrum'u eleyemeyiz. Göztepe bugün as kadroyla çıksa net galibiyet alırdı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu takımda ne 3 lü ne de çift forvet denenmedi varsa yoksa 4 2 3 1
Olmuyor işte halbuki 3 4 3 -3 5 2-4 4 2 oynar bu takım
Uğurcan
Serdar luni arda
Pedro mendy folcarelli mustafa
Zupkov banza sikanALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Evet hoca söyledi maç sonu.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları fatih mi söyledi? O zaman gerçekten müthiş berbat analiz yapıyor. Tam tersi bu takım topa sahip olup pas oyunu oynayamaz. Bu takımın tek yapabileceği önde basku ve geçiş oyunu.( ゚д゚)
Yorum
-
fatih tekke nin bu zamanda takımın başında olması bence çok güzel oldu gelecek sezon adına
hazırlık döneminin 1-2 ay daha erken başlaması demektir bu, hem eldeki oyuncuları tanıyor hemde sistemini kuruyor, kiminle yola devam edecek kimlerle vedalaşacak sezon bittiğinde karar verebilir,25-26 hazırlık kampında şu oyuncuyuda göreyim diyerek zaman kaybı yaşamaz
25-26 sezonuna en hazır girecek takımlardan biriyiz bence
bu arada uğurcandaki değişimi görüyoruz,yerden pasla oyun kurmaya başladı uğurcan, çoh enteresan, eskiden sürekli ileriye şişiriyordu,şimdi dikine yerden pas veriyor, hat kıran paslar, peki neden böyle oldu ? çünkü top uğurcanda iken pas alacak oyuncu kendini gösteriyor, pas vermek için oyuncuların pas alacak hareketleri olması lazım, tekke bunu planlıyor sistemiyle
buna benzer birçok oyuncuda değişimler görebilirizEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.04.2025, 22:24.TEKKEBALL
Yorum
-
banza hariç benzer bir 11 ile çıkarsa meşhur atasözü gerçek olur.Dötü ile inatlaşan donuna mıçarmış.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarınki maçta Folcerelli ilk 11 başlamazsa cidden ben bu işte art niyet ararım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Hocam Fatih Tekke olarak değil Fatih abim olarak bakıyorum olaya. Hiç bir şekilde ne artniyet ne başka bir şey inanmam. Kendimden şüphe ederim ondan etmem. Fatih Tekkenin olduğu yerde artniyet aranmaz.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarınki maçta Folcerelli ilk 11 başlamazsa cidden ben bu işte art niyet ararım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum