İlk olarak emr3 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
gel de şimdi bu maçı izle güzel şeyler düşün
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig maçı gibi olmaz, BJK full motivasyon ve full statla eleyecektir...
Bjk kupayı ve super kupayi alip kotu sezonu bir sekilde unutturdu simdi yine ayni durumdalar kupada goztepe macini ciddiye alirsalar kazanirlar
Aslinda bizim bodrum macini nasıl kazaniriz onu dusunmeliyiz
Yorum
-
Bu gidişle Bodrum değil biz bu maça yedeklerle çıkarız
Bu maça kadar bodrum sıralamada bizi geçer ligde rahatlar
Bodrumu rahat yeneriz cümlelerini nasıl kurabiliyorsunuz hayret vallahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
ben uyuşuk topçu izlemek istemiyorum
u19 mu v18 mi gençleri izleyelim
yeter
Yorum
-
umarım bodrum bizi eler. yoksa avni akerde beşiktaş'a yenilip elenmek bizi üzer. 2 sene içinde adamlara kaçıncı kez içerde dışarıda yenileceğiz. benim düşüncem bu yönde. bu takım kimseyi yenemez hayal kurmayın artık. hele ki büyük maç kazanamaz. bodrum fk as kadro çıkıp bizi elesin. eziyet bitsin.
Yorum
-
İçerde en son 2020'de yenildikİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım bodrum bizi eler. yoksa avni akerde beşiktaş'a yenilip elenmek bizi üzer. 2 sene içinde adamlara kaçıncı kez içerde dışarıda yenileceğiz. benim düşüncem bu yönde. bu takım kimseyi yenemez hayal kurmayın artık. hele ki büyük maç kazanamaz. bodrum fk as kadro çıkıp bizi elesin. eziyet bitsin.
Yorum
-
bodrum'u bir şekilde şansa bala elersek o namağlup serisi de gider. en iyisi elenmektir hocam. gs, fb, bjk kedi fareyle oynadığı gibi oynar bu aciz takımla.İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçerde en son 2020'de yenildik
Yorum
-
Kupa maçlarının havası çok farklı olur renktaşİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebodrum'u bir şekilde şansa bala elersek o namağlup serisi de gider. en iyisi elenmektir hocam. gs, fb, bjk kedi fareyle oynadığı gibi oynar bu aciz takımla.
Üstelik sadece tek hedefin kalmışken (UEFA Konferans Kupası)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
tekke için en büyük sınav ziraat türkiye kupası olacak. bir şekilde finale kalıp kupayı kaldırtırsa ( bu kadro ile zor görüyorum ) çok büyük kredisi olur. avcı gibi uzun süre takımın başında kalır.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa maçlarının havası çok farklı olur renktaş
Üstelik sadece tek hedefin kalmışken (UEFA Konferans Kupası)
Yorum
-
-
Zor ama imkansız değilİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupaya dair umutlandık
Biz TRABZONSPOR'UZ.
Fatih TEKKE başarır umarım.
10. kez kupayı Trabzon'a getirir.
Şampiyonluk sezonundan sonra çöktük adeta.
Camianın ve şehrin bu kupa şampiyonluğuna ihtiyacı var.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebodrum'u bir şekilde şansa bala elersek o namağlup serisi de gider. en iyisi elenmektir hocam. gs, fb, bjk kedi fareyle oynadığı gibi oynar bu aciz takımla.
O kadarda oyun olarak kotu degiliz berabere biten maclarda galibiyete yakin taraf genellikle bizdik gs samsun konya hatay maglubiyetleri oyunun karsiligi hic degildi futbol sansi yasadigimiz tek mac gunesin ilk bjk maci
olmustu takimdaki esas sorun her hafta final maciymis gibi sahada mucadele etmiyoruz
Yorum
-
Yarı finalde Göztepe gelsun.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 2 Nisan Çarşamba 17.45'te oynanacak.
Harika bir saat
BJK da gelirse fark etmez.
Kupayı istiyorsak saplayıp geçmeliyiz.
Finale kalırsak GS ile oynarız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum