Şu sarı kartlıları çıkar hoca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Folcarelli, Ertuğrul Başkana yapılan haksız taraftar eleştirilerine kızdığı için kendisi oynamak istemiyormuş.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFolcarelli'yi neden almıyorlar ben anlamadım ya bu orta sahalardan bile cidden kötü mü bu adam.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuyduruk kart. avrupa'da faul vermezler buna.
( ゚д゚)
Yorum
-
serdar gerçekten zeka seviyesi problemli bir oyuncu gibi. yani geri zekalı demek de istemiyorum ama sıkıntılı cidden. dün izlediğimiz u19daki stoperlerden herhangi biri bundan kötü oynamaz. tek hatayla alişahin'i gömen taraftarı düşününce o çocuklara hiç dokunulmaması daha iyi belki ama serdar da çekilecek dert değil.
Yorum
-
hocam bizim için en iyi sonuç elenmek olur. resmen işkence çekiyoruz.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopla adam eksiltecek dragus varken boş alan topçusu cihan'ı attı sahaya. bir tane olumlu hareketi yok daha. bodrum gaza gelir de kontra falan yakalar inş en azından cihan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum