trabzonspor tarihinde ilk defa bu kadar şanslı kura çektiğini gördüm. ama gel gör ki şenol güneş yarı finalde beşiktaş'a yenilip kupaya havlu atar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Trabzonspor 3 - 2 Bodrum FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bodrum maçına kadar ligde iki galibiyet daha alıp ligi tamamen bitirelim
yedek çöplerle ligi bitirelim
ne var ne yok kupaya saklayalımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ben haftaya maçlar var diye düşünmüştüm. Nisan başı ise bir zahmet dönsün Nwakame ve diğer eksikler. Zaten bu sene oynayacakları 3 maç kaldı. (t.kupası). Diğer maçlarda evimizde yener, (gs maçı hariç) deplasmanda adanademir hariç yeniliriz.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZTK çeyrek final maçları 1-2-3 Nisan tarihlerinde yapılacak. O zamana kadar Nwakeme çoktan dönmüş oluyor.
Yorum
-
Öyle birşey olursa bjk ile aynı uçakta şenolda istanbula dönmek zorunda kalır. Yanına ertoyu da alabilir hatta. Ciddi bir protesto olur.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor tarihinde ilk defa bu kadar şanslı kura çektiğini gördüm. ama gel gör ki şenol güneş yarı finalde beşiktaş'a yenilip kupaya havlu atar.
Yorum
-
Eskiden yarı final maçları rövanşlı oluyordu bu seneki sistemde grup maçları eklenince onu yeniden teke düşürdüler. Kupadaki tüm maçların tek maç şeklinde olması doğru ama yarı finallerin rövanşlı olması taraftarıyım. İspanya ve İtalya kupalarında da bu şekilde uygulanıyor. Ama şu da bir gerçek ki yarı finale kalırsak ve BJK ile eşleşirsek rövanşlı bir şekilde onları geçme şansımız bence olmazdı. İçeride oynama ihtimalimizden dolayı final şansımız var ama olası rakip olarak FB'yi finalde geçebilme lüksümüz yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
uğurcan'a edilen küfürler de ortada. bakalım nasıl oynatacak takımı.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle birşey olursa bjk ile aynı uçakta şenolda istanbula dönmek zorunda kalır. Yanına ertoyu da alabilir hatta. Ciddi bir protesto olur.
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.03.2025, 16:25.
Yorum
-
Hiçbir şey olmaz, bu fırsatı değerlendirir.İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaça kadar ş.g gidebilir
Yorum
-
Kura güzel.Bodrum'u rahat geçeriz.Bjk-Göztepe galibi ile de içeride oynayacağız.Oradan bjk gelir.Final yolu açık.
Bu arada fb'nin bizimle oynayacağı maç gs kupa maçı ve Avrupa Ligi maçının arasına denk geliyor.Geçen sezon onlara ilk ve tek mağlubiyelerini yaşatmıştık bu sezonda ilk deplasman galibiyetimiz için güzel hikaye olur.En son Larking tarafından düzenlendi; 06.03.2025, 17:21.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum