Erto da biraz olsun baskanlik kirintisi varsa tutar kolundan koyar kapinin onune senolu ama o yurek ne arar onda yaziklar olsun rezil ettiniz su ici gemis adamla aldiginiz almadiginiz adamlarla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İçerde istersen 10 tane at deplasmanda büyük takım böyle durumlara düşmez reziller rezili futbol oynuyorlar ayakları yere basmıyor kimsenin. Bir türlü çözülmedi şu durum. Hoca ile felan alakası yok takım yenilmek istiyor yeniliyor içerdede yenmek istiyor yeniyor tamamen futbolcuların mentaliyle alakalı bir durum. Kadro kalitesi ne olursa olsun bu futbolcular kazanmak için çıkmıyor sahaya ( deplasmanda )
Yorum
-
A.avci kesinlikle Şenol güneşten çok daha fazla puan kazandırdı. Şenol Güneş geldiginden beri hep zarar. Hiçbir faydasi yok.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleASpor'u açtım son dakikalar. Dinlemesi bile eziyet...
ŞG' in bu sezon aldirdigi puan varmı? Maç zaten yok, hocaya yazar dediğimiz.
Geçen sezon Avcı Kadıköy'de maç aldirmisti... Yazık
Puana bile yatamıyoruz.
Artık yeter, ismi Şenol olmasaydı çoktan kovulurdu da Erto kendine paratoner yapıyor senolu.
Yorum
-
şimdi çıkar maç sonu mıy mıy mıy
yemin ederim harcanan paraya bu kadar vasatlık kötülük olmaz
14. olduğumuz sene açıp baksınlar rahmetli Özkan Sümer o kadroyu kaç paraya kutmuş
jarro lar , mehmet kahrimanlar , kürşat duymuşlar , aurelio kaç paraya gelmiş
bir de bugüne bakın
o kadroyu şenol güneşe ver puan alamaz dı muhtemelen
böyle rezillik ne gördük ne duyduk
ihtiyacı olan kim varsa can suyu oluyoruz
kavga etmeyi bile beceremeyen saçma salak bir takım haline geldik
Yorum
-
taraftar tepki göstermediği sürece istifa falan etmez bunlar. Eskiden olsa traftar bu souçlara anremanı basardıİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik senol günes gitmesi lazim.. bu kadar kredi yeter.. 9 aydir deplasmanda galibiyet yok.. bunlar kafayi yemis ve bisey yokmus gibi devam ediyorlar..
Devre arasi alinan oyuncularda bi bok degil.. yani gelecek sezonlarin iskelet kadrosu bile yon
Gesendet von iPhone mit TapatalkKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
Kim gelirse gelsin fark etmez bu takıma. Bunun futbol tekniği taktiği ile bir alakası yok. Hiç bir takımı yenemiyorsun deplasmanda içerde önüne gelene 5 atıyor bu takım teknik taktikle bir açıklaması yok bu işin.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkak bunamış adamlara ihtiyacımız yok, genç cesur adam lazım.
Yorum
-
Bu sezon kadroyu o kurmadığı için kredisi yüksek. Seneye anca gider veya yaşı geldi ölürse belki o zaman da gidebilir.Ama erto öyle değil abi o daha genç ve paralı aileden geliyor. Trabzonspor gibi dernekten bozma aile tüzüğünü kendi ömrüne eşitledi. Gitmeyecek.İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ne zaman istifa edecek? Bilgisi olan bir renktaş var mı? Ciddi soruyorum.
Yorum
-
Camianin gozunun icine baka baka yime bahne uretip felsefe kasacak filozof mactan sonra bakin gorun senelik 50 milyon tatlidir neden iatifa etsinki buldu sahipsiz klubu at koaturuyor iatedigi gibi illa senol iatifa diye bagirilmasi mi lazim neden guzelce ben yapamiyorum diyerek ayrilmasini bilmiyor bu hocalar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Dün gs puan kaybetti gs taraftarı namağlup takım hocasını istifaya çağırıyor.. Bizimkiler ise küme mücadelesi veriyoruz Şenol Güneş'e tapmadıkları kaldı bi..
BİRİ BANA ŞU CAMİADAKİ ŞENOL GÜNEŞ HAYRANLIĞINI ANLATSIN...
Benim kafa basmıyor artık..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
En azindan berebare kaldik diye dusunuyordum son dakkada penalti verdikNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorumİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezalet bir oyun, hak edilmiş mağlubiyet.
Yani ilk gönderilecek adam Mendy olmalı. Kim niye beğeniyor neyini beğeniyor bir türlü anlamadım, gelirken itiraz ettiğim hiç ama hiç beğenmediğim bir topçu. İlk diyorum bak, ilk gönderilmesi gereken.
Cihan gibi adamları çok seviyorlar, birseksenbeşin altında topçu almayacaksın kuralına rağmen alındı, adam topu yanlış öğrenmiş.
Hemen bu ikisini kadro dışı bırak, gerisine bakılır.
Bu ikisindeki gamsızlık bulaşıcı çünkü.
Cihanın o fizikle trabzonspor da oynaması için messinin çeyreği kadar , arda turanın yarısı kadar falan yetenekli olması gerek
arif cihan falan bunlar bu fizikle trabzonspor da olacak iş değil
cihan hele hiç olacak iş değil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum