Maçlarına yabancı hakem getirtmiyorsan maçtan sonra da ağlamayacaksın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kulübe çok zayıf olacak. Zubkov yerine Cham 11 başlar. Son 2 maçtaki diziliş değişecek mecbur.
Kim oynarsa oynasın 3 puandan başka çıkar yol yok. Puan kaybına tahammülümüz yok.
Hoca hiçbir şey bilmiyorsa duran top falan 1-0'a bağlasın işi. Felsefe dinlemek istemiyorum maç sonu.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 02.03.2025, 18:08.
Yorum
-
Kadrodan ziyade mantalite önemli bence bu maçta. Yani Rize maçı gibi topun olduğu her yerde basmamız lazım, o zaman skoru alırız bir şekilde. Cham pres konusunda faydalı olur.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroya bakınca yine bir ümitsizlik çöktü
Yorum
-
Visca'nın ayağına baktığımız bir maç olacakİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübe çok zayıf olacak. Zubkov yerine Cham 11 başlar. Son 2 maçtaki diziliş değişecek mecbur.
Kim oynarsa oynasın 3 puandan başka çıkar yol yok. Puan kaybına tahammülümüz yok.
Hoca hiçbir şey bilmiyorsa duran top falan 1-0'a bağlasın işi. Felsefe dinlemek istemiyorum maç sonu.
Yorum
-
-------mendy---lunds
----visca---cham---sikan
---------------banza
Her maç Visca taşıyor artık Cham ve Sikan in ekstra işler yapması lazım. Merkezde Lundstram da ileriye destek verince önde tehlikeli oluyoruz sık sık hücumu desteklemeli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
orta sahada fırıncı baker bile bu yeni oyunculardan daha iyi. parayı boş beleş adamlara veriyoruz. iki tane sağlam orta sahamız olsaydı ilk üçteydik şimdi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
bein eski maçları veriyor
onachunun enfes golüne kadar konyadan yediğimiz gollerin neredeyse tamamı jeneriklik uzaktan vole rovaşata ne ararsan var goller
onachunun golüyle ibre bize dönmüş
üç maçtır yeniyoruz ve güzel goller atıyoruz
yarın yine güzel gol kesin izleyecez
atar mıyız yer miyiz bakalım
seri devam ederse johnun uzaktan bir golüyle alırız inş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
zubkov hareketlilik getiriyor fark yaratiyordu kotu oldu.waka mac yukunu kaldiramaz ekonomik kullanmak gerek patlar dedik patladi senol hoca olayi yeni cozdu daha hata yapmisiz diyor bu kadar uzun sure vererek wakanin kemik yasi en az 40 nufusunda yazilana bakmayin adam yasini resmen bagiriyor tipik afrikali futbolcu normal yani, ya 60 dakika oynatacaksin ya ikinci
yarilarda oyuna alacaksin baska turlu kaldiramiyor kaldiramaz bu saatden sonra..zor mac olacak yine sıkıntıli gececek insallah ilk deplasman galibiyetini aliriz bu is rezillik boyutuna geldi artik..bu dragus vitaminsizini de anlamadim adam bagmi kopardi ayagimi kirildi ne oldu buna aylardir yok cope giden milyonlar yine,sene sonunda gonderilmeli verdigimiz parayi cikarsak yeter..ic sahada bir sekilde baskili oynadigimiz icin visca oyle yada boyle is yapiyorda dis sahada rakip uzerimize daha fazla geldigi icin visca etkisiz gibi gozukuyor defansa yardimi az oldugu icin sıkıntı cikariyor pedro o bolgede yalniz kaliyor ekstra yuk biniyor takima
rakip karsilarken sıkınti burda herseye ragmen yarin yine onun ayagina bakicaz. zubkov olaydi 10 numara gibi oynaginda visca daha etkili oluyor kanata nazaran daha fazla oyun icinde kalip aksiyona girmeye basliyordu.tipik beraberlik kokan bir mac kagit ustunde ama insallah kazanan biz oluruz,bir takim galip gelecekse kazanmaya yakin takim burun ve kalite farkiyla yine biziz 1 -0 olsun bizim olsun atalim artik su deplasman fobisini uzeremizden..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kazanacağımızı düşünüyordum ama önemli eksikler var Zubkov ve Nwakaeme yedek bile olsa kadroda olsa iyi olurdu. Enis ve Dragus ta yok. Folcarelli yi bilmiyoruz ama iyi bir alternatif olurdu. Malesef Visca nin ayağına bakacağız. Umarım Visca iyi oynar. Ozan, Okay falan lazım olmaz inşallah onlar son 10 dk vakit geçirmek için girsin.
Yorum
-
Enis ve Dragus zaten sahada yoklar.İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanacağımızı düşünüyordum ama önemli eksikler var Zubkov ve Nwakaeme yedek bile olsa kadroda olsa iyi olurdu. Enis ve Dragus ta yok. Folcarelli yi bilmiyoruz ama iyi bir alternatif olurdu. Malesef Visca nin ayağına bakacağız. Umarım Visca iyi oynar. Ozan, Okay falan lazım olmaz inşallah onlar son 10 dk vakit geçirmek için girsin.
Zubkov ve Vakeme kadroda olsa iyi olurdu.
Folcarelliyi merak ediyoruz da adam daha oynamadan sakatlandı?
İlk deplasman galibiyeti her şeye rağmen gelmeli2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum