Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de deplasman denmiyor mu, kafayı yiyecem.

Türbinde toplasan 3000 tane adam olmayan bir maçta deplasmanda seyirciden mi etkilendiniz? Sadece bu maçta değil ki, Hangi Anadolu takımı kendi sahasında hele ki Trabzon2la oynuyoruz diye türbinleri ful dolduruyor, belki Samsun spor

Gündüz 4 maçı, Ramazan ayı, Konyalı maça bile gelmemiş, bizim hoca seyircisini arkasına aldı ve kazandı diyor

S...cem aklımızla alay edişinizi.. O zaman biz de sahamızda 3000 kişi ile çıkalım maça da seyirci baskısı ile kazanalım, gerek yok 30 bin bilete
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Moraller sıfır
      Kupadan elenirsek hedefler sıfır
      Konferans Kupası imkansız değil ama bu gidişle sıfır
      Heves sıfır
      Heyecan sıfır
      Beklenti sıfır
      Şampiyonluk sonrası elde var sıfır
      Öyle demiyordunuz Üstat, Hoca değişikliği ilaç olacaktı değil mi??
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Konyaspor'da Kramer'i kitle, Yusuf'u da ofsayta düşür, maçı net kazanırsın.Sağ bekleri Ndao çöptü, Sikan'ın az çalım özelliği olsa 2 tane atardık.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deplasmanda yerini alan taraftara uzuldum bu takim hicbirseyi hak etmiyor ramazan iftar dinlemryip pesinden gidenler var hala gitmeyinnkardesim emeginize paraniza zamaniniza yazik ads yi yener bu takim deplasmanda bir tek bu kafayla baskasi olmaz gitmyin zahmet etmeyin bosuna 5 para etmez bu takim
          onu da yenemeezz, yee nee mezz
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bizim takımın "hafta içi-hafta sonu" maç performansı hep rezalet olmuştur bu arada. O rallide hafta sonu galibiyet yüzdemiz %15 falandır, araştırılsın.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetimden nemanalan hortumcular, şenol gitsin diye ortalığı yalandan ayağa kakdırıyor. Önce sizin sahibiniz defolup gidecek, peşine biz yollarız şenolu
              hocam naanlatiyorsun yaa ikisinin de mina giyim ltd.sti
              ertocu kaldi mi piyasada, kaldiysa ruh hastasidir
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bjelica sonrasi bir daha yabanci teknik direktor istemiyorum diyordum ama valla bikkinlik geldi. Her hafta ayni masali dinlemekten biktim. Turkce masal isi bitsin, birazda yabanci dinleyelim.

Zubkov veya Sikan alinmassa merkeze bir adam cekebiliyorduk dimi ? niye once bunu yapmadik. Teknik adamlar degisti ama bu kafa degismedi, oncelik transferleri hep yanlis oldu. Bunun sorumlusu Ertugrul bey'dir ve halen radikal karar almaktan kendini geri cekiyor. Buyuk insanlar/baskanlar bu riski alabilen adamlardir, suan IHO doneminin devamini yasiyor gibiyiz.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Rize macindaki coskulu futbolu 3 gun sonra konyada tekrarlamayi kimse beklemiyordu ama bir sekilde bu maci alabilirdik banza cham sikan mendy kotu olunca geriye maci cevirecek tek adam visca kaldi bu yastaki oyuncuda haliyle 3 gunde bir mac oynayip diri kalamaz arif mustafa birazda ozanin gayretiyle atak oynadik salakca bir penalti yaptirdik aslinda mustafa arif ozan cok istediler futbol sansi biraz yanimizda olsaydi bu oyuncular icinde iyi bir morel olacakti

Yorum

• Kulüp tarihinin transferde nokta atışı yapan iki hocası oldu yada dönemlerinde eldeki imkana göre en doğru isimler alındı; biri Ersun Yanal diğeri Ünal Karaman. Avcı'nın şampiyonluk dönemini de kısmen içine kalabiliriz ama sonra aldırdığı onlarca fiyasko isimle bu listede yer almayı hak etmiyor.

Oyunun ortasahada oynandığını o bölgenin gücü nispetinde ligde nereye geleceğinin belirlendiğini idrak edip ona uygun yapılanmaya giden onca yıldan sadece 2 isim.

Şimdi Fatih Tekke gelse akıbetini kuracağı kadronun eksiklerini tespit ve o zaafları gidermek için yönetime yapacağı baskı ile belirleyecek. Ertuğrul dogan gibi bir karakter buna ne kadar çatışma olmadan ram olur ne kadar istekleri yerine getirmeye çalışır aslında belli.

Bu yönetim yapısı önüne geleni öğütür, yeni hoca adayını dillendirmek değil düşünmek bile zulüm geliyor bana sırf bu yüzden.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bu kulübü ukrayna bataklığına kim soktuysa sikan ve zubkov'u güzel çakmış bize. bir futbolcu iyiyse 5 dakika oynasa bile kalitesini belli eder. bunlarda ben hiç bir şey göremedim. cham, sikan, zubkov, folcarelli, draguş... şu adamlarla şampiyonluğu geçtim ilk 5 e bile zor oynarsın. orta saha ve hücum hattı böyle olan bir takımdan başarılı olmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmez. ara pas yok, şut yok, çalım yok, yaratıcılık yok. inanılmaz bir kadro planlaması. bakalım bunları nasıl yollayacaklar.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 04.03.2025, 04:26.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor'un başkan ve yönetim sorunu vardır fakat Trabzonspor'un İskenderun'u yenememesi, Kayseri'ye şut çekememesi ve Konya'ya 90+10'da yenilmesi tamamen hocasıyla alâkalıdır.

Trabzonspor'un oyuncuları elit seviyede olmayabilir ancak bu oyunculardan performans alamamak teknik adamla ilgilidir.

Deve kuşu gibi kafayı kuma gömüp her kötü sonuçtan sonra hoca hariç her şeyi eleştiriliyor. Kral çıplak ama görmek için adamcı olmamak lazım.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kulübü ukrayna bataklığına kim soktuysa sikan ve zubkov'u güzel çakmış bize. bir futbolcu iyiyse 5 dakika oynasa bile kalitesini belli eder. bunlarda ben hiç bir şey göremedim. cham, sikan, zubkov, folcarelli, draguş... şu adamlarla şampiyonluğu geçtim ilk 5 e bile zor oynarsın. orta saha ve hücum hattı böyle olan bir takımdan başarılı olmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmez. ara pas yok, şut yok, çalım yok, yaratıcılık yok. inanılmaz bir kadro planlaması. bakalım bunları nasıl yollayacaklar.
                          +100
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'un başkan ve yönetim sorunu vardır fakat Trabzonspor'un İskenderun'u yenememesi, Kayseri'ye şut çekememesi ve Konya'ya 90+10'da yenilmesi tamamen hocasıyla alâkalıdır.

Trabzonspor'un oyuncuları elit seviyede olmayabilir ancak bu oyunculardan performans alamamak teknik adamla ilgilidir.

Deve kuşu gibi kafayı kuma gömüp her kötü sonuçtan sonra hoca hariç her şeyi eleştiriliyor. Kral çıplak ama görmek için adamcı olmamak lazım.
                            Kesinlikle katılıyorum. lig başından beri takımın başındasın. Bizim adam olmaz dediğimiz ( gerçektende olmaz) oyuncularla bizden çok iyi durumda takımlar var.
                            Sürekli yapamadık. olmadı. Bunu istedikte ama olmadı.

Şenol Güneş daha nereye varmak istediğini bilmiyor. Şampiyonluk sezonundan önce Abdullah Avcı en azında önce defansı toplayacağız dedi. Baka Transferi ile son iki den az kalsın şampiyonluğa oynar hale gelmiştik.
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Maç 0-0 9+3 lanet olsun dedim teyzeme iftara geçtik, skor soruyolar 0-0 diyorum. Herkes gülüyo kazandık mı son dakika dedim şansa bala, daha da bir gülme aldı milleti. Maçın hikayesi bu kadar, Şenol dedeyi bile dinlemedim uyurken iyi oluyor açıp uyuya kalıyorum bu sefer uyku kaçırırdı dedem.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şenol Güneş'in miadı doldu
                                Şenol Güneş'in miadı doldu
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X