Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık ligde kendi evinde oynayacak takımlar Trabzonspor maçı gelsede rahatlasak, 3 puanı cebe atsak yada en kötü ihtimal 1 puan diyor.Bu rezilliğe artık dur demek lazım...

Yorum

• Deplasmanda çift forvet oynamalıyız daha beter olamaz.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A Spor'da Uzundragon ve Ulaş Özdemir sinir krizleri geçirdiler mi, yoksa bu durum yalnızca ülkede arkası olmayan gariban yabancı teknik direktörlere özel bir durum mu?
        Trabzonspor başkanının danışmanlarından bir Galatasaraylı diğeri de bu eski muhabir. Sonra "Lundstram için bana Fred ve Toreirra'dan daha iyi dediler" dediğinde kızıyorsunuz. Ya ne deseydi!!! Görün işte; "başkan mükemmel, çevresi kötü..." Yakında kendilerini bu yalana inandıran müptezeller türeyecek.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 20:25.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor başkanının danışmanlarından bir Galatasaraylı diğeri de bu eski muhabir. Sonra "Lundstram için bana Fred ve Toreirra'dan daha iyi dediler" dediğinde kızıyorsunuz. Ya ne deseydi!!! Görün işte; "başkan mükemmel, çevresi kötü..." Yakında kendilerini bu yalana inandıran müptezeller türeyecek.
          Ulaş Özdemir'in başkana danışmanlık yaptığını bilmiyordum. Diyetisyeni de Celal Şengör mü acaba?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            demin a spor'da izledim banza 16 gol atmış ondan sonra en çok gol atan oyuncumuz 4 gol atmış. tüm sezonun özetidir bu tablo. böyle bir kadro planlaması olamaz. gaziantep fk çöpü draguş 13 maçta 1 gol 1 asist yapabilmiş. ama sorsan bankalar birliğinden çıktık, kartal arazisini aldık dersiniz. dümdüz anadolu takımında oynayacak adamları trabzonspor'a doldurdular. şu sikan, cham, zubkov, folcarelli de ne gördüler merak ediyorum. cham denen arkadaş bardhi'nin sağ ayağı etmez. şunu alana kadar emre mor'u transfer etselerdi daha iyiydi. ara pas atamaz, şut çekemez, çalım atamaz. şu adam trabzonspor'da ofansif orta saha oynuyor. yazıktır be.
            Ula ne Bardisi dostum, Arif bu Cham'dan daha verimli ve iyi futbolcudur, kalıbımı basarım, tersini söyleyene.

Muhammet Cham Konyaspor maç performansı :

33 Topla Buluşma
            %82 Pas İsabeti
            10 Top Kaybı
            1 Kilit Pas
            1/2 Uzun Pas
            0 Şut
            0 Gol Beklentisi
            0 Çalım
            0 Rakip ceza sahasında Topla buluşma
            0 Hava Topu Kazanma
            0 Uzaklaştırma
            0 Pas Arası
            0 Top Kapma
            0 Faul
            2/6 İkili Mücadele Kazanma
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 20:53.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Senol günes kendi gitmez cünkü parayi cok sever bunu biliyoruz..

Senol günes bu takimin basinda kalirsa yeni sezon en gec 6.-7. haftasinda kovulur ve koca sezon bosa gotmis olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Batista Mendy Konyaspor maç performansı

52 Topla Buluşma
                %92 Pas İsabeti
                2/5 Uzun Pas
                7 Top Kaybı
                0 Şut
                0 Kilit Pas
                2 Rakip ceza sahasında Topla buluşma
                0 Çalım
                0 Uzaklaştırma
                1 Pas Arası
                0 Top Kapma
                1/2 Hava Topu Kazanma
                7/15 İkili Mücadele Kazanma ��
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Bu sezon tek deplasman galibiyeti Ruzemberok maçında geldi.O maçta da Uğurcan'ın 7-8 net kurtarışı var.Ads deplasmanında bile kazanılamazsa şaşırmam.Hoca çok sıradan şeyler oluyormuş gibi konuşuyor.Ara transferde ödenen bonservis 15 M.Euro.Ve sahadaki tablo halen bu.Her şey normalleştirildi.Daha kötü günler kapıda.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 21:21.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Şenol menol değil. Ertuğrul Doğan olduğu müddetçe burnumuz b.ktan çıkmaz.

Devre arası borcun üçte biri kadar, çok dikkatli okuyun toplam borcumuzun üçte biri kadar para harcadılar. Manyak rakamlar bunlar. Deli paralar. Tam bir Yeni Türkiye olduk.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      A Spor'da Uzundragon ve Ulaş Özdemir sinir krizleri geçirdiler mi, yoksa bu durum yalnızca ülkede arkası olmayan gariban yabancı teknik direktörlere özel bir durum mu?
                      Uzundragon Şenol Güneş'i eleştirmiş:

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batista Mendy Konyaspor maç performansı

52 Topla Buluşma
                        %92 Pas İsabeti
                        2/5 Uzun Pas
                        7 Top Kaybı
                        0 Şut
                        0 Kilit Pas
                        2 Rakip ceza sahasında Topla buluşma
                        0 Çalım
                        0 Uzaklaştırma
                        1 Pas Arası
                        0 Top Kapma
                        1/2 Hava Topu Kazanma
                        7/15 İkili Mücadele Kazanma ��
                        Rezil performans yuzde 92 isabetli pasda yanindaki adamlara 2 3 metreye attigi yada geriye oynadigi toplar trabzonsporun orta sahasi kimlere emanet cildirmamak elde degil bir cuval para verip aldilar su adamlari birde bulunmaz hint kumasiymia gibi adamlar ayni paralarin altina premier ligden lemina cektiler chamda mendy de vasat oglu vasat adamlar firinci baker bunlari top diye oynardi
                        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 21:30.
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ertuğrul dogan dan kurtulma ihtimalimiz var mı? Yoksa borcu ödedim parayı verdim essege ben binecegim vurucam kırbacı diye 3 5 yılımızı yiyecek mi?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ertuğrul dogan dan kurtulma ihtimalimiz var mı? Yoksa borcu ödedim parayı verdim essege ben binecegim vurucam kırbacı diye 3 5 yılımızı yiyecek mi?
                            Sus Allah korusun, bu iş bilmez sonumuz olur...

Yorum

• Hoca deplasmanda tek galibiyet bile alamamayı dert etmiyor. Sahada beraberliğe razı bir oyun izliyoruz. İskenderun'u bile yenemedik. Konsantre mi edemiyor, motive mi edemiyor bilmiyorum. İş hocada. İçerde 5 atan da aynı topçu, dışarda tek şut atmayan da. Gereksiz inadı, takıntıları bence yol yakınken yolları ayırmak lazım. Olmuyor.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rezil performans yuzde 92 isabetli pasda yanindaki adamlara 2 3 metreye attigi yada geriye oynadigi toplar trabzonsporun orta sahasi kimlere emanet cildirmamak elde degil bir cuval para verip aldilar su adamlari birde bulunmaz hint kumasiymia gibi adamlar ayni paralarin altina premier ligden lemina cektiler chamda mendy de vasat oglu vasat adamlar firinci baker bunlari top diye oynardi
                                Hepsi düz topçular abi, dediğin gibi Baker tabiki bunları top diye oynar, orta saha da 6 tane adamımız var 1 tane adam akıllı orta saha çıkmaz içlerinden, yaratıcılık vs 0 oğlu 0 adamalarda.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim