Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pasla çıkmaya çalışırken ya top kaybı yaptık ya da kıyısından döndük.Çünkü saha yerleşimi ve alan parsellemesi çok kötü.Eğer çok tekrar yapmayıp,bazı şeyleri oturtmadan pasla çıkmaya çalışırsan bekleyen her takım sana karşı daha üstün görünür.Trabzonspor'u analiz etmek çok kolay.Senin çözümün ise yok.
    Bu vasat oyuncular ile pasla çıkmaya çalışan hoca ,hoca değildir.
    Konya alamadi topları başka takımlar birçok fırsat bulurdu. Her çıkışımız rezaletti. Sadece ugurcanin çıkışlar iyiydi.

Yorum

• ağaoğlu gittiği zaman atmıştım imzayı.. attan inip eşeğe bindik diye.. taraftarımız hala anlamadı eşeğin kim olduğunu!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kume hattindaki takimlar icerde ne zaman trabzonla oynayip rahat nefes alicaz diye ellerini ovusturmus bekliyorlar bekle bodrum sende simdiden 3 puan yaz tahtaya..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca hala daha iyi oyun falan diyor. Yahu bu takım deplasmanda ne zaman top oynamış da iyi oyunu öncelik yapıyorsun. Deplasmanda yarım sıfır kazanıp geleceksin içerde oyna ne oynayacaksan. Zaten puan tablosunda geride kalmamızın nedeni deplasmanda maç kazanamamamız yüzünden.
          Arkadaşım adamın niyeti son ana kadar parayı cebine indirmek.
          Trabzonspor'u düşünen biri 'benden bu yaştan sonra bi halt olmaz, hırslı, genç birini bulun' derdi.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            istifa beklemeden kovulmalı iy ide bir ders vererek yazık ne hale düşürdü bizi defolma kovulacaksın 8taşlı şenol
            Önce sözde başkan özde darbeci o donbili gidecek

Yorum

• 88 geri pas atılan 2021'deki İtalya maçından sonra, Uğurcan en fazla top oyuna soktuğu maçı oynamıştır.

Tesadüf (Hayat tesadüflerle açıklanır mı), o maçta da millî takımın başında Güneş vardı!
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yönetim büyük hata yapıyor, Şenol ile Türkiye Kupası ni da alamayız çünkü hiç ışık yok. O zaman bjk ne yaptıysa aynısını yap, adamlar kötü gidince Van Bronchost u gönderdi Solskjaer i getirdi takım aniden değişti şimdi kupanın favorilerinden ve ligde de yükseliyor.

Peki bizim yönetim neyi bekliyor? Hiçbir halt bilmiyorsanız bari Fatih Tekke yi getirin sezon sonuna kadar firsat verin, Ünal Karaman gibi iyi çıkarsa devam ederiz gelecek sezona hazirlik olur. Kötü çıkarsa da sezon sonu gönderir yabancı teknik adam bakarız. En azından Tekke iyi mi kötü mü olur sorusu yanıt bulmuş olur ))

Anlamakta güçlük çekiyorum, tıpkı Avcı gibi başarısız olacağı ve toparlayamayacagi kesinleşen Şenol ısrarı nedir?

Mourinho 343 falan oynatıyor milletin hocası değişik şeyler taktikler deniyor, net sistemleri ve oyun tarzları var. Bizim Şenol hocanın sistemi yok, oyun tarzı yok. Yetenekli birisi çıkıp karambole gol atacak da maç kazanacağız. Bu ne ya? Adamın değişiklikleri bile aynı. Girecek isimleri de dakikalarını da ezberledik.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Anlamıyorum bu deplasmanlarda ne var bir türlü tutmuyor.

Hoca ne yapıyorsun?

Çift forvet oynamalıydık Sikan kanata olmuyor Dribling de hız da daha yetersiz.
                  Cham yerine Arif’i oynatırdım.
                  En azından çizgiye gidip cezasahasina orta yapardı.
                  Mustafa o sorun var cizgiye gidemiyor hep içeri giriyor.
                  Ama bize çizgiye giden adam lazımdı bu maçta çünkü dribling atacak adam yoktu sahada bugün.
                  En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 19:04.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• abdullah avcı şu konyaspor'a geçen sene 3 atmıştı. üstelik olaylı fenerbahçe maçından çıkmıştık. yatacak yerin yok beşiktaş efsanesi.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim büyük hata yapıyor, Şenol ile Türkiye Kupası ni da alamayız çünkü hiç ışık yok. O zaman bjk ne yaptıysa aynısını yap, adamlar kötü gidince Van Bronchost u gönderdi Solskjaer i getirdi takım aniden değişti şimdi kupanın favorilerinden ve ligde de yükseliyor.

Peki bizim yönetim neyi bekliyor? Hiçbir halt bilmiyorsanız bari Fatih Tekke yi getirin sezon sonuna kadar firsat verin, Ünal Karaman gibi iyi çıkarsa devam ederiz gelecek sezona hazirlik olur. Kötü çıkarsa da sezon sonu gönderir yabancı teknik adam bakarız. En azından Tekke iyi mi kötü mü olur sorusu yanıt bulmuş olur ))

Anlamakta güçlük çekiyorum, tıpkı Avcı gibi başarısız olacağı ve toparlayamayacagi kesinleşen Şenol ısrarı nedir?

Mourinho 343 falan oynatıyor milletin hocası değişik şeyler taktikler deniyor, net sistemleri ve oyun tarzları var. Bizim Şenol hocanın sistemi yok, oyun tarzı yok. Yetenekli birisi çıkıp karambole gol atacak da maç kazanacağız. Bu ne ya? Adamın değişiklikleri bile aynı. Girecek isimleri de dakikalarını da ezberledik.

Sözde yönetim istifa edip defolup gidecek.

Yorum

• Saha içinde şöyle de bi durum var: futbolcuların iletişim sıfır. Bu noktada devreye kaptanın girip, oyuncuları motive etmesi lazım. Hamsik varken kaptan olmamasına rağmen takımı yönetirdi. Şimdi maça bakıyorum, futbolcular birbiriyle konuşmuyor, bakmıyor. Futbolcular hem sahada birbirinden kopuk, hem de günlük hayatta.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yönetim bazı kişilerin talimatıyla hoca belirliyor. O bazı kişilerde güneş'i göndermediği sürece yerinden kıpırdamaz güneş. Boşuna nefes tüketiyoruz burada. Trabzonspor, siyasetin ve kişilerin oyuncağı olmuş durumda.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlamıyorum bu deplasmanlarda ne var bir türlü tutmuyor.

Hoca ne yapıyorsun?

Çift forvet oynamalıydık Sikan kanata olmuyor Dribling de hız da daha yetersiz.
                            Cham yerine Arif’i oynatırdım.
                            En azından çizgiye gidip cezasahasina orta yapardı.
                            Mustafa o sorun var cizgiye gidemiyor hep içeri giriyor.
                            Ama bize çizgiye giden adam lazımdı bu maçta çünkü dribling atacak adam yoktu sahada bugün.
                            Hoca ile İskenderun u bile deplasmanda yenemedik büyük rezalet artık bi dur demek gerek artık hoca değişikliği sart

Yorum

• KTÜ'de "Futbolun Felsefesi"kürsüsü kurulup,hoca da başına geçince herkes daha mutlu olacakmış gibi görünüyor.

Aktif teknik direktörlük meziyetlerini yitirmiş gibi duruyor.
                              En son Larking tarafından düzenlendi; 03.03.2025, 19:17.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• şenol gider ayak sikan, zubkov ve folcarelli çöplerini de kitlendi. seneye ilk gidecek adamlar bunlar olacak.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim