Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç haftadır, üstelik kazanırken, takımda forma dağıtımındaki adaletsizlikten bahsediyordum. Şimdi yorumcular da dediğimize gelmiş. Az önce Erdal Abi'nin videosunu gördüm. Visca ve Ozan üzerinden benzer eleştiriyi getirmiş. Keşke kaybetmeden önce görebilsek, yapıcı şekilde uyarıda bulunsak...

Samimi eleştirileri, kutsala hakaret gibi görüp değerlendiren vasat kitle sayıca çok olduğu için, fikirler değersizleşiyor.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gördüğüm en iyi tespitlerden birisi. bu adamdan ne 10 numara olur ne trabzonspor orta sahası olur. tipik hedefi olmayan küçük takım topçusu. sorumluluk almaktan kaçıyor. sadece sağa sola pas atıp duruyor aynı mendy gibi. bu orta saha ile başarı imkansız. mendy, cham, lundstam, ozan bu adamlarla olmaz. mendy ve cham seneye yedek olur satılmazlarsa. folcarelliyi bilmiyorum izlemedim hiç.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yöremizde kanser vakalarında artışa katkı sunmaktan başka hiçbir şey vadetmeyen orta sahamız var.

Gerçekten yaşamaktan nefret ettim. Olmuyor yani ne yapsak olmuyor, saha içinde bu forma sırtındaki oyuncuların aciz görüntüsüne kahroluyorum.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak neksilmez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun zamandır foruma gelmiyordum, biraz daha güncel yorumları paylaşmayı deneyeceğim arkadaşlar.
          Beşiktaş maçı özelinden yola çıkarak Trabzonspor için yorum yapmak için elimizdeki verilen her hafta değişiyor. Buradan şunu anlıyoruz ki Yönetim ve teknik ekip bu yılı kayıp yıl olarak kabul etti. Biz de taraftar olarak sadece gelecek sezon için umut ışığı arıyoruz.

Arkadaşlar takımımız bir iskelet oturma çabasında ve biraz doğru yola girdi gibi görünse de ben özellikle orta sahaya 8 numaradan farklı bir eleştiride bulunacağım.

Şimdi şu oyunculara bir bakalım ;
          Mendy Angers Ligue 2
          Okay West Brom Championship
          Ozan Hull City Championship
          Cham Clermont Foot 63 Ligue 2

Folcarelli AC Ajaccio Ligue 2

orta sahamızın seviyesi ne yazık ki 2 lig seviyesi. Süper ligde bu oyuncular değil bizde kasımpaşada, eyüpte, samsunda bu performansla ilk 11'e giremezler.
          izlediğimiz zaman da ne baskıyı ne orta alan kurgusunu ne de takım savunmasında doğru pozisyonu alamıyorlar.
          Zaten hocalarımız da bundna dolayı iki orta sahamızı stoperde deneyecek kadar çaresizdi.

Bizim taraftarlarımız artık sosyal medya odaklı olduğu için sanırım artık bilinçli futbol izleyicisi profili azaldı, yeni nesil olaya başka bakıyor. Bizim dansik oyunculara tapar oldu.
          Arkadaşlar Mend kadar kötü orta saha izlemedim, oyundan kopşları, alan hakimiyetsizliği, hızlı oynama becerisizliği gibi bir çok negatif unsuru barındırıyor.
          Bizler Ünal, Zokora, Colman, Mikel, Simkovyak, Sosa, Jaja, Gökdeniz, Hamsik, Selçuk, Yusuf, Engin vb. isimleri eleştirmiş kişiler olarak bu orta saha isimleri tarihimizin en karanlık orta sahası dönemidir.

Eğer bu dönüşümü sağlanamazsa seneye de bir şey beklememek imkansız. Ama bu komple 5 oyuncuyu gönderip yenisini almak değişimi sağlamak da bu yönetimin işi değil. orta sahası mendy olan takımın maç kazanması imkansızdır.

Kanat ve forvet hattı defans hattı gelecek için umut verici, ancak mustafa bu takımda yedek kaldığı an iyi takımız demektir. Çünkü önünde onu geçecek bir sol bek var demektir.
          kadromuzda şampiyonluğu getirecek oyuncular var bu sene pişecekler ve gelişecekler.

Banza bizim takımın oyuncusu değil. hayalet golcü diyorum ben ona, atıyor ama ne zaman gelip atıyor oynuyor mu belli değil. oyunda yok, pres özelliği ve takip özelliği harika, ceza alanında iş bitiriciliği çok iyi ancak orada takıma yardım edip kanatların ceza alanına girmesine yardımcı olacak, içeri adam kaçıracak aksiyonlardan uzak. Bu yüzden oraya onauchu şart arkadaşlar.

Bu sene ligi 59 puanla bitiririz.
          meny mi kötü?

Takımda sistem namına birşey yok o yüzden mendy de cham da kötü görünüyor.

mendy,ugurcan,waka,banza katkısı olmasa şu an potadaydık.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gördüğüm en iyi tespitlerden birisi. bu adamdan ne 10 numara olur ne trabzonspor orta sahası olur. tipik hedefi olmayan küçük takım topçusu. sorumluluk almaktan kaçıyor. sadece sağa sola pas atıp duruyor aynı mendy gibi. bu orta saha ile başarı imkansız. mendy, cham, lundstam, ozan bu adamlarla olmaz. mendy ve cham seneye yedek olur satılmazlarsa. folcarelliyi bilmiyorum izlemedim hiç.
            Cham kaçak oynuyor, inisiyatif almıyor.
            45.dakikada kornerden gelen nefis pasa yapılabilecek en kötü vuruşu yaptı. Gol olsa bu maçı kargalar alamazdı.
            Yahu bu adam için en az birkaç ay uğraştılar. Tam bir hayal kırıklığı oldu.
            Mendy, cham, lundstam, ozan DÖRTLÜSÜNDEN BİR CACIK DEĞİL SADECE 8 NO DA ÇIKMAZ. Okay'ı da ekleyin.
            Sezon sonu orta sahada bir şef lazım. Jaja, Colman, Selçuk, Şimek, Ünal gibi. Aksi halde gelecek sezon da kayıp olur.
            Savunma oturdu. Pedro-Saviç-Batagov-Eskihellaç şu anda en iyi dörtlü gözüküyor.
            Orta saha çok zayıf ve yetersiz kalıyor.
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 09:38.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cham kaçak oynuyor, inisiyatif almıyor.
              45.dakikada kornerden gelen nefis pasa yapılabilecek en kötü vuruşu yaptı. Gol olsa bu maçı kargalar alamazdı.
              Yahu bu adam için en az birkaç ay uğraştılar. Tam bir hayal kırıklığı oldu.
              Mendy, cham, lundstam, ozan DÖRTLÜSÜNDEN BİR CACIK DEĞİL SADECE 8 NO DA ÇIKMAZ. Okay'ı da ekleyin.
              doğru hoca ve sistemle mendy,cham,lunstram efsaneye dönüşür o kadar iddialıyım. Ozan ve okay kısmına katılıyorum.

Malesef biz uzun zamandır teknik direktör katkısı alamayan bir takımız.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak neksilmez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun zamandır foruma gelmiyordum, biraz daha güncel yorumları paylaşmayı deneyeceğim arkadaşlar.
                Beşiktaş maçı özelinden yola çıkarak Trabzonspor için yorum yapmak için elimizdeki verilen her hafta değişiyor. Buradan şunu anlıyoruz ki Yönetim ve teknik ekip bu yılı kayıp yıl olarak kabul etti. Biz de taraftar olarak sadece gelecek sezon için umut ışığı arıyoruz.

Arkadaşlar takımımız bir iskelet oturma çabasında ve biraz doğru yola girdi gibi görünse de ben özellikle orta sahaya 8 numaradan farklı bir eleştiride bulunacağım.

Şimdi şu oyunculara bir bakalım ;
                Mendy Angers Ligue 2
                Okay West Brom Championship
                Ozan Hull City Championship
                Cham Clermont Foot 63 Ligue 2

Folcarelli AC Ajaccio Ligue 2

orta sahamızın seviyesi ne yazık ki 2 lig seviyesi. Süper ligde bu oyuncular değil bizde kasımpaşada, eyüpte, samsunda bu performansla ilk 11'e giremezler.
                izlediğimiz zaman da ne baskıyı ne orta alan kurgusunu ne de takım savunmasında doğru pozisyonu alamıyorlar.
                Zaten hocalarımız da bundna dolayı iki orta sahamızı stoperde deneyecek kadar çaresizdi.

Bizim taraftarlarımız artık sosyal medya odaklı olduğu için sanırım artık bilinçli futbol izleyicisi profili azaldı, yeni nesil olaya başka bakıyor. Bizim dansik oyunculara tapar oldu.
                Arkadaşlar Mend kadar kötü orta saha izlemedim, oyundan kopşları, alan hakimiyetsizliği, hızlı oynama becerisizliği gibi bir çok negatif unsuru barındırıyor.
                Bizler Ünal, Zokora, Colman, Mikel, Simkovyak, Sosa, Jaja, Gökdeniz, Hamsik, Selçuk, Yusuf, Engin vb. isimleri eleştirmiş kişiler olarak bu orta saha isimleri tarihimizin en karanlık orta sahası dönemidir.

Eğer bu dönüşümü sağlanamazsa seneye de bir şey beklememek imkansız. Ama bu komple 5 oyuncuyu gönderip yenisini almak değişimi sağlamak da bu yönetimin işi değil. orta sahası mendy olan takımın maç kazanması imkansızdır.

Kanat ve forvet hattı defans hattı gelecek için umut verici, ancak mustafa bu takımda yedek kaldığı an iyi takımız demektir. Çünkü önünde onu geçecek bir sol bek var demektir.
                kadromuzda şampiyonluğu getirecek oyuncular var bu sene pişecekler ve gelişecekler.

Banza bizim takımın oyuncusu değil. hayalet golcü diyorum ben ona, atıyor ama ne zaman gelip atıyor oynuyor mu belli değil. oyunda yok, pres özelliği ve takip özelliği harika, ceza alanında iş bitiriciliği çok iyi ancak orada takıma yardım edip kanatların ceza alanına girmesine yardımcı olacak, içeri adam kaçıracak aksiyonlardan uzak. Bu yüzden oraya onauchu şart arkadaşlar.

Bu sene ligi 59 puanla bitiririz.
                Şu anda 29 puandayız. 42 puanlık 14 maç var. 30 puan çıkarırız diyorsun. Çok iyimsersin.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol hoca istifa edecek söylemleri arttı iyice bakalım.
                  BJK güzellemeleri ve Uğurcan'a 35.000 kişilik koronun ettiği küfürlere sessiz kalmasıyla benim gözümde kredisi tükenmiştir.

Fatih Sultan TEKKE
                  Tek çare
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 10:26.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Maç için uzun uzadıya bir şeyler yazmaya gerek yok. Rezil bir futbol rezil bir sonuç. Bu futbolu ilk kez görmedik son kez de görmeyeceğiz. Oldu olabilir olacaktır.
                    Hepimizi rahatsız eden Şenol Güneş'in tavrı oldu. Sadece rahatsız etmedi bizi yerin dibine soktu. İmza atıldığı gün bütün taraftarlar olarak Şenol Güneş'e dair her şeyi sineye çektik.
                    Ta ki maçın basın toplantısının bitişine kadar. Artık yeter. Hala birilerine yaranma çabası içinde olmanı benim midem kaldırmıyor. Uğurcan'ı 2. kez sattın. Bizi sattıklarını söylemiyorum bile.
                    Biz artık bize yaptıklarını sineye çekmeyeceğiz. Yüzüne vuracağız vuracağız ki belki değerimizi o zaman anlarsın.

Yorum

• Kazanacağımızı zaten düşünmüyordum, sürpriz olmadı benim için.

Bazı insanların ayakları uğursuzdur, mevcut yönetimimiz gibi.

Ahmet Ağaoğlu dönemindeki yönetimi mumla arıyorum.
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç için uzun uzadıya bir şeyler yazmaya gerek yok. Rezil bir futbol rezil bir sonuç. Bu futbolu ilk kez görmedik son kez de görmeyeceğiz. Oldu olabilir olacaktır.
                        Hepimizi rahatsız eden Şenol Güneş'in tavrı oldu. Sadece rahatsız etmedi bizi yerin dibine soktu. İmza atıldığı gün bütün taraftarlar olarak Şenol Güneş'e dair her şeyi sineye çektik.
                        Ta ki maçın basın toplantısının bitişine kadar. Artık yeter. Hala birilerine yaranma çabası içinde olmanı benim midem kaldırmıyor. Uğurcan'ı 2. kez sattın. Bizi sattıklarını söylemiyorum bile.
                        Biz artık bize yaptıklarını sineye çekmeyeceğiz. Yüzüne vuracağız vuracağız ki belki değerimizi o zaman anlarsın.
                        Hepsine imzamı atarım.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Gelecek sezonu kurtarma adına kral ve kaptan TEKKE, yarından tezi yok takımın başına getirilmelidir.
                          Zararın neresinden dönülse kardır.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Şimdi eğri oturup doğru konuşalım bu kadro bu sıralamayı hakedecek bir kadro değil. Sene başı konferans liginde de elenecek bir kadro değildi. Abdullah Avcıdan sonra daha genç ve iştahlı bir antrenör demiştik ama olmadı. Bazı camialarda bazı antrenörlerin aşısı ayrı olur Beşiktaş'ta Sergen gibi fenerde İsmail Kartal gibi. Bizde de fatih tekke ile ayrı hava yakalanılabilirdi.

Yorum

• Şenol Güneş denen Truva atı istifa etmedi mi hala ?

Bjk güzellemesi yapsın başka da bir boktan anlamaz !
                              McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş denen Truva atı istifa etmedi mi hala ?

Bjk güzellemesi yapsın başka da bir boktan anlamaz !
                                Erto'yu da yanına alıp kulübün yakasından düşsünler.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim