Gerçek her zaman siyah beyaz değildir, hatta çoğunlukla gridir.Bizde başkan kötü,hoca kötü,kadro kötü ve taraftar da kötü.Bir tanesi düzelse bazı şeyler değişir.Taraftardan başlayalım.Ben burda ezik futbola deplasmanda nasıl oynansın denmesini falan büyük takım duygusundan uzaklaşma olarak görüyorum.Başkası ne yaparsa yapsın, Trabzon içerde dışarda maçı domine edecek, koca maçı hakemin çaldığı çalmadığı bir düdüğe bağlayacak takım olmamalı.En iyi oyuncusu yıllardır file bekçisi de olmamalı.O sakat ya da cezalı iken strese girmemeliyiz zaten kalemize de çok top gelmemeli.Önce kafalarda büyük olmalıyız.Kadro kötü doğru, Eyüp kulübesinde bile bizde ilk 11 oynayacak adamlar var dediğim için aylar önce kızanlar olmuşdu. Ama bu kadro bile çok daha iyisini oynar çok daha fazla puan alır, zamanında tamam FETO falan da devrede idi ama Feldkamp kötü bir kadroyla şampiyon olmuşdu.FBnin şu zaten pahalı kadrosunda bile Mourinho yeni yeni gençlere çat diye forma veriyor,onlar da taş gibi oynuyor.GSı geçelim, Okanın da ne o cesareti ne o vizyonu var ama o bile bazen yeni adamlar deniyor.Yaşlı-tecrübeli pahalı oyuncularla İstanbul takımları kadar bile gençlere şans vermeyen garantici oynayan bir hocamız var.Fena halde de takıntıları var.Bu kadro elbette şampiyon olamaz ama bir GFK kadar bir Samsun kadar bile oynayamaması kadro nedeni ile değil.Başkan kötü, Hoca kötü. Taraftarın da bir kısmı da Trabzonspor taraftarı olmak yerine Şenol Güneş,Abdullah Avcı ya da Fatih Tekke taraftarı olmuş.Tüm bu sorunları çözecek yönetecek masaya yumruğu vurup camiayı toparlayacak adam başkan olmalı ama varlığı sorunları çözmekden çok artırıyor.Ona da helal olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şenol Hoca fena halde başarısız
Ve hiç iyi bir intiba bırakmıyor
Galatasarayın en beğendiğim tarafı kesinlikle başarısıza sabır yok
Yönetim hoca fark etmiyor direkt gidiyor
Normal de tabir kötü , ne demek tahammül yok ? istikrar ? vs
İyi de bu 4 kulüp antep konya değil
Adamlar diyor ki ben en iyiyim , istikrar falan hikaye başarılı olacaksın
Biz de sabır işi başka yerlere gidiyor
Ozan Tufan nedir ya ?
Yorum
-
Asıl hüseyin gibi tiplere takımı emanet edip bu adamın emeklerini yok sayarsak en büyük ahı alırızİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamin suan hayattan aldigi keyfi elinden almanin gunahi hepimize bir omur yeter olur, ahh aliriz cikmaz. O cocuklarina inaniyor, birakalim sadece orayi dusunsun.
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün takımda hayal edilen 8 numara olsa o baskıda boÄŸulurdu. 8'le falan düzelecek iÅŸler deÄŸil. Ortada takım namına bir ÅŸey yok. Ondan sonra "Abi bu takıma 6 lazım" efsaneleri baÅŸlar.
A.omur sonrası umut gunes ilk onbir oyuncusu olmaliydi bizim orta sahamizda temposu yuksek hizli kosabilen umut gunes dun olsa en azından rafa ogle bos kalmazdi hantal ve yaraticiligi olmayan orta saha adamlarina sahibiz
Elimizde omur yazici sosa waka preira varken diyer oyuncular vasat duzeyindeydiler ama o bes oyuncu topa hukmedip seri paslasmalarla uzun sure topun bizde kalmasini sagliyordular kadikoyde tek kale oynuyorduk!En son objek tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 17:12.
Yorum
-
transfer yasağı olan samsun avrupa'ya gidiyor. kayseri ve konya deplasmanlarında maçın başında gol atıp skoru korudu. trabzonspor ise sene başında 10 dan fazla transfer yaptı, devre arası 15 milyon euro ya yakın para harcandı. ligde iddiasız durumda. oyuncular maaşını alıyor yatıyor. takımda hedef yok bir şey yok bomboş şekilde maça çıkıyorlar. taraftar baskısı da yok. tiyatro izler gibi maç izliyorlar. eski trabzon olsa şu ana kadar ne hoca ne başkan kalırdı. derbilerde galibiyet yok, hedef maçlar kazanılamıyor. rezillik diz boyu. sonra da beşiktaş gider uğurcan'a 90 dakika küfür eder öyle oturur izlersin. sende beşiktaş ve galatasaray trabzon'a gelince çiçek verip karşılayacaksın nerdeyse. şehir tamamen fenerbahçe ile kafayı bozmuş durumda. 50 tane taraftar grubunun olduğu bir stat kimseyi baskı altına alamaz orası da ayrı konu. kısacası her yerden utanç verici tablolar yaşanıyor.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 18:20.
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar 40 yaşındaki Dzeko ve Tadic ile pres yapabiliyor. Nwakaeme ve Visca var diye presin adı yok bizde. Takımın başında bir hoca ve oyununu oynatacak bir disiplini, otoritesi olsa her şeyi yaparsın. En azından denersin sonda dersin benim takımıma şu nokta transfer lazım. Sende oyun olarak hiçbir şey yok.
Sende bu başıboşluk varken orta sahaya 2 kişi daha koyup 13 kişi oynasan da bir şey değişmez. Bu işler öyle yapboz değil ki eksik parçayı koyasın. Aaa 8 numara geldi hadi iyi oynayalım... Öyle olmaz.
Tadic ve dzeko pres yaparken ileride belirli bir bolgede kalarak yapiyorlar defans ve orta saha ileri cikip sahayi daraltiyorlar tadic ve dzeko visca gibi durmadan geriye gelip adam kovalarsa sagbek sagacik gibi oynarsa ilk devrede biter! fenerde her ileri vurulan top aninda geri donmuyorEn son objek tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 18:46.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yasağı olan samsun avrupa'ya gidiyor. kayseri ve konya deplasmanlarında maçın başında gol atıp skoru korudu. trabzonspor ise sene başında 10 dan fazla transfer yaptı, devre arası 15 milyon euro ya yakın para harcandı. ligde iddiasız durumda. oyuncular maaşını alıyor yatıyor. takımda hedef yok bir şey yok bomboş şekilde maça çıkıyorlar. taraftar baskısı da yok. tiyatro izler gibi maç izliyorlar. eski trabzon olsa şu ana kadar ne hoca ne başkan kalırdı. derbilerde galibiyet yok, hedef maçlar kazanılamıyor. rezillik diz boyu. sonra da beşiktaş gider uğurcan'a 90 dakika küfür eder öyle oturur izlersin. sende beşiktaş ve galatasaray trabzon'a gelince çiçek verip karşılayacaksın nerdeyse. şehir tamamen fenerbahçe ile kafayı bozmuş durumda. 50 tane taraftar grubunun olduğu bir stat kimseyi baskı altına alamaz orası da ayrı konu. kısacası her yerden utanç verici tablolar yaşanıyor.
Her hoca geniş kadroyla basarili olamaz s. Günesin kadrosu en fazla 18 kisi olmali şu anda hatirlamiyorum volkan sen ,in geldigi sezonda genis bir kadro olusmustu onu bunu denemekten esas onbiri belirlemekte zorluk cekmisti yine ayni durumu yasiyoruz
Yorum
-
abi kasımpaşayı izliyorum adamlar sistemi kurmuş çok verimli top yapıyor kaliteli ayakları çok yok o yüzden biraz sorun yaşıyorlar ama 15 dk dır feneri kendi kalesine hapsettiler..
b17 etkisi..
selçuk, burak, arda, çağdaş, tekke gibi iyi bir t.direktör nesli geliyor. artık emeklilerden vazgeçelim derim..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:
Yorum
-
Ben birkaç haftadir net bir 6 gerekli diyorum açikçasi, Folcarelli 6-8 karisimi belki çâre olabilir kismen, kesinlikle banko oyuncumuz olmali bir süre, en baba 8'i de alsak yaninda eger Mendy 6 niyetine oynatilacaksa hiçbir fuski olmaz takimdan hiç yalandan yere hayal kurmasin kimseİlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün takımda hayal edilen 8 numara olsa o baskıda boğulurdu. 8'le falan düzelecek işler değil. Ortada takım namına bir şey yok. Ondan sonra "Abi bu takıma 6 lazım" efsaneleri başlar.
Katiliyorum çoguna, güzel tespitler ve düsünceler.. onun için bilhassa sampiyonluktan sonra varimizi yogumuzu Avrupa bileti (5.lik dahi yeter) ve en azindan Konferans liginde basari yakalamaya odaklanmaliyiz diyorum, ama taraftarda bu hava var mi ehh pek yok gibi, siz öyle degilsiniz belli ki ama milletimizin çogu bilhassa sizin yasinizdaki taraftarlarimiz çöp ligimizdeki sidik yarisina çok daha merakli.... desem ki Konferans liginde çeyrek-yari final mi, içerde disarida Rizespor gâlibiyeti mi, birçogu Rize gâlibiyeti der.... Rize yerine gs fb bjk koysam hey gidi kimse konferans ligini konusmaz bile, herkes derbi gâlibiyeti der...İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek her zaman siyah beyaz değildir, hatta çoğunlukla gridir.Bizde başkan kötü,hoca kötü,kadro kötü ve taraftar da kötü.Bir tanesi düzelse bazı şeyler değişir.Taraftardan başlayalım.Ben burda ezik futbola deplasmanda nasıl oynansın denmesini falan büyük takım duygusundan uzaklaşma olarak görüyorum.Başkası ne yaparsa yapsın, Trabzon içerde dışarda maçı domine edecek, koca maçı hakemin çaldığı çalmadığı bir düdüğe bağlayacak takım olmamalı.En iyi oyuncusu yıllardır file bekçisi de olmamalı.O sakat ya da cezalı iken strese girmemeliyiz zaten kalemize de çok top gelmemeli.Önce kafalarda büyük olmalıyız.Kadro kötü doğru, Eyüp kulübesinde bile bizde ilk 11 oynayacak adamlar var dediğim için aylar önce kızanlar olmuşdu. Ama bu kadro bile çok daha iyisini oynar çok daha fazla puan alır, zamanında tamam FETO falan da devrede idi ama Feldkamp kötü bir kadroyla şampiyon olmuşdu.FBnin şu zaten pahalı kadrosunda bile Mourinho yeni yeni gençlere çat diye forma veriyor,onlar da taş gibi oynuyor.GSı geçelim, Okanın da ne o cesareti ne o vizyonu var ama o bile bazen yeni adamlar deniyor.Yaşlı-tecrübeli pahalı oyuncularla İstanbul takımları kadar bile gençlere şans vermeyen garantici oynayan bir hocamız var.Fena halde de takıntıları var.Bu kadro elbette şampiyon olamaz ama bir GFK kadar bir Samsun kadar bile oynayamaması kadro nedeni ile değil.Başkan kötü, Hoca kötü. Taraftarın da bir kısmı da Trabzonspor taraftarı olmak yerine Şenol Güneş,Abdullah Avcı ya da Fatih Tekke taraftarı olmuş.Tüm bu sorunları çözecek yönetecek masaya yumruğu vurup camiayı toparlayacak adam başkan olmalı ama varlığı sorunları çözmekden çok artırıyor.Ona da helal olsun.
Arttiriyorum, bir tarafta 6 derbi gâlibiyeti ama Avrupasiz bir sezon (ligde sampiyonluk da yok, 2.lik var diyelim)
diger tarafta da 6 derbinin hiçbirini kazanamama hattâ bir sekilde hepsini kaybetme ama konferans ligi sampiyonlugu
taraftarlarimizin belki de yarisi belki de fazlasi 6 derbi gâlibiyetli sezonu seçer, öyle de manyak rahatsizlar var bizde, bu kafayla bir fuski olmaz... bu kafa maalesef daha çok Trabzon sehrindekilerin kafa yapisi... Trabzonspor bir süreligine Trabzon'dan tasinsa anca bir seyler degisirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Cagdas en kötüsü epey bir süredir... Selçuk da Burak da Arda da bos degil...İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kasımpaşayı izliyorum adamlar sistemi kurmuş çok verimli top yapıyor kaliteli ayakları çok yok o yüzden biraz sorun yaşıyorlar ama 15 dk dır feneri kendi kalesine hapsettiler..
b17 etkisi..
selçuk, burak, arda, çağdaş, tekke gibi iyi bir t.direktör nesli geliyor. artık emeklilerden vazgeçelim derim..
Selçuk'a pek okey vermem bizdeyken gidis sekli ve bizi hiç takmamasindan dolayi, ama diger ikisine olur diyebilirim Burak bizimle sorunlar yasamis olsa da iyi yillar da geçirdi sampiyonluk senemizde vardi 2011'de, bizi kötü andigini da pek görmedik...
Arda'ya ise bizimle bagi olmamasina ragmen diger ikisinden de çok "olur" diyebilirim gibi, sebebi ise daha samimi gelmesi, yalandan bize yalakalik da yapmaz, saygisizlik da yapmaz, olmasi gereken de budur...
Avci ve Senol kadar "aman dikkat edeyim konusmalarima da Istanbul'dan ekme yeme olasiligim çöp olmasin" seklinde düsünmezTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Topu kaybedince açık vermeyelim bari o zaman. O da yok. Durduğun yerde açık veriyorsun. Basamıyorsun. Bu durum artık oyuncu profillerinin ötesinde bir sorun.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTadic ve dzeko pres yaparken ileride belirli bir bolgede kalarak yapiyorlar defans ve orta saha ileri cikip sahayi daraltiyorlar tadic ve dzeko visca gibi durmadan geriye gelip adam kovalarsa sagbek sagacik gibi oynarsa ilk devrede biter! fenerde her ileri vurulan top aninda geri donmuyor
Zaten 6 da lazım. Sadece her şeyin çözümü 8 transferinde gibi anlaşılıyor. Takım sahada durmayı, alan savunmayı bilmiyor ama tek eksik 8 sanki. Veya 8 olsa çok iyi oyun kurucaz. Yine kuramayacaksın. Biz seviyeyi çok düşürmüşüz. Toplu topsuz berbat bir oyun seviyemiz var.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen birkaç haftadir net bir 6 gerekli diyorum açikçasi, Folcarelli 6-8 karisimi belki çâre olabilir kismen, kesinlikle banko oyuncumuz olmali bir süre, en baba 8'i de alsak yaninda eger Mendy 6 niyetine oynatilacaksa hiçbir fuski olmaz takimdan hiç yalandan yere hayal kurmasin kimse
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum