Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih tekke en son alanya'da 3lü oynatıyordu bu takımın başka bi şekilde oynayacağını düşünmüyorum ortasahamız çok zayıf beklerde defansif değil

Yorum

• Rezil herifler, halen daha deplasmanda galibiyet yok. Takim sansa kümeye oynamiyor, sehirden ses yok, taraftardan ses yok. Eskiden havalimana gidip taraftar takimi sorguya cekerdi.

Yorum

• Mendy, Ozan, Cham…

Üçünün en iyi özelliklerini toplasan bir tane kaliteli orta saha yapmaz.
        Mendy’nin fizik kalitesi dışında hiçbir numarası yok. 1 yıldır bir tane şutu, kilit pası yok. Cham ve Ozan bu fizik kaliteleriyle 1.ligde Boluspor’a katkı sağlayabilir.

Trabzonspor 11 maçtır deplasmanda kazamıyor.
        Bu sezon 7’nci öne geçtiği maçı kaybetti.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakalım takım kaptanına karşı 90 dakika boyunca edilen küfürlere, atılan maddelere yönelik açıklaması olacak mı Şenol efendinin. Camiasını karşısına alacağına çok ihtimal vermiyorum doğrusu. Siyah beyaz sevdasıyla bizim stadımıza gelse ve aynı muamele mert'e çekilse maçtan çok bunu konuşacağına da eminim.
          Şu maçı alsa, önümüz açıktı. Geldiğinden beri oyuncuları b.klayıp durdu. İskenderun'u yenemedi, ötesi var mı?

Biz niye bu adamların cehaletini, kaprisini, yalanlarını çekmek zorunda kalıyoruz? Ben Trabzonspor'u seviyorum. Onunla gururlanıyorum. Böyle lekeli, paragöz tiplerden tiksiniyorum.

Karabük'te otobüse binerken "Paraya karşı emeğin savaşını verdik" diyen adam bu değildi. Aynı kişi olsaydı; şike davasından ceza alan Bjk'ye koşa koşa (İki defa) gitmezdi.

Sevmiyorum abi. Defolsun gitsin... Bunların nazını, sitemini mi çekeceğim? Tüküreyim çıkardığı kadrolara, yaptığı değişikliklere...

Bu başlığı tekrar okuyun. Maç saatinden önce herkes umutluydu. Kadrolar açıklandı, yorumlar terse döndü. Her maç aynı hikâye... Yeter vallahi yeter...
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 21:19.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tek korkum bu hoca ve ekibi ile yeni sezona girmek.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• La adamlar ısınmaya çıkan kalecine ana avrat sövüyor sırf eskiden onlara karşı iyi performans verdi diye, sen hala onlara şirin gözükmeye çalışıyorsun gol atınca sevinmiyorsun. Maçtan önce gülücükler dağıtacağına o staddakilere diyemiyor musun mesela Uğurcana sövmeyin diye
              En son Arda' tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 21:21.

Yorum

• Pedro'ya bak maçın hakkı beraberlikti diyor. Burada hiç ağzımı bozmam ama... Beraberlige limon sıkayım lan napıcan beraberliği. Gezmeye gelmişsiniz.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakalım takım kaptanına karşı 90 dakika boyunca edilen küfürlere, atılan maddelere yönelik açıklaması olacak mı Şenol efendinin. Camiasını karşısına alacağına çok ihtimal vermiyorum doğrusu. Siyah beyaz sevdasıyla bizim stadımıza gelse ve aynı muamele mert'e çekilse maçtan çok bunu konuşacağına da eminim.
                  Yüzde bir milyooonn
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Vasat oyuncular ve vasat teknik direktör..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şenol istifaaaaaa

Yorum

• şenol güneş net kovulmalı. trabzonspor hocası beşiktaş tribünlerini selamlayamaz. aynısını avcı yapsa ana avrat sövüyorduk.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu takimda iki pas yapacak, calim atacak, sut atacak oyuncu yok. Hepsi dümdüz.
                          forumdan 11 kisi cikar deplasama götür forumdaki 11i yenemez.

Yorum

• hücum yapamıyosun savunma yapamıyosun söyle bana sen ne biçim hocasın

Yorum

• şu camiaya azıcık saygın varsa Trabzona dönmeden istifanı basın toplantısında açıklarsın şenol hoca. senin bu takıma verebileceğin herhangi bir şey kalmadı. dötüyle inatlaşan donuna edermiş. inada gerek yok.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Mendy, sahtekar bir oyuncu ve bunun bu sahte oyununu 90 dakka seyreden bir Hoca izledik sahada. Yediğimiz 2 golun ikisinde de mal gibi topu izlemesinden yedik ama bunun farkında olan kaç kişi var bilmiyorum

Ne tesadüftür ki, İkinci devre maçı kaybedeceğimizi bu akşam maçı izleyen 1 milyon taraftara vardıysa hepsi gördü

İşte buna çaresizlik deniyor, kimi alırsan al fark etmiyor , Çünkü takımın bir oyunu yok, Futbolcuların özelliklerine göre bir çalışma yok. Taktik yok, Pas oyunu yok, kanat oyun anlayışı yok, Araya top atma ve adam kaçırma yok. Hiç bir şey yok. Koca Trabzonspor'un, Uğurcan'nın uzun top atmasından daha başka rakip kalede nasıl pozisyon bulurum adı altında bir oyunu yok

Ve butun bunların suçlusu da belli ama bunu ağzına dolayabilen yok

Bunlar iyi zamanlarımız, Adanademirspor'u yenerek mutlu olacağımızgünler çok uzakta değil
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim