fatih tekke en son alanya'da 3lü oynatıyordu bu takımın başka bi şekilde oynayacağını düşünmüyorum ortasahamız çok zayıf beklerde defansif değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mendy, Ozan, Cham…
Üçünün en iyi özelliklerini toplasan bir tane kaliteli orta saha yapmaz.
Mendy’nin fizik kalitesi dışında hiçbir numarası yok. 1 yıldır bir tane şutu, kilit pası yok. Cham ve Ozan bu fizik kaliteleriyle 1.ligde Boluspor’a katkı sağlayabilir.
Trabzonspor 11 maçtır deplasmanda kazamıyor.
Bu sezon 7’nci öne geçtiği maçı kaybetti.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Şu maçı alsa, önümüz açıktı. Geldiğinden beri oyuncuları b.klayıp durdu. İskenderun'u yenemedi, ötesi var mı?İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım takım kaptanına karşı 90 dakika boyunca edilen küfürlere, atılan maddelere yönelik açıklaması olacak mı Şenol efendinin. Camiasını karşısına alacağına çok ihtimal vermiyorum doğrusu. Siyah beyaz sevdasıyla bizim stadımıza gelse ve aynı muamele mert'e çekilse maçtan çok bunu konuşacağına da eminim.
Biz niye bu adamların cehaletini, kaprisini, yalanlarını çekmek zorunda kalıyoruz? Ben Trabzonspor'u seviyorum. Onunla gururlanıyorum. Böyle lekeli, paragöz tiplerden tiksiniyorum.
Karabük'te otobüse binerken "Paraya karşı emeğin savaşını verdik" diyen adam bu değildi. Aynı kişi olsaydı; şike davasından ceza alan Bjk'ye koşa koşa (İki defa) gitmezdi.
Sevmiyorum abi. Defolsun gitsin... Bunların nazını, sitemini mi çekeceğim? Tüküreyim çıkardığı kadrolara, yaptığı değişikliklere...
Bu başlığı tekrar okuyun. Maç saatinden önce herkes umutluydu. Kadrolar açıklandı, yorumlar terse döndü. Her maç aynı hikâye... Yeter vallahi yeter...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 21:19.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
La adamlar ısınmaya çıkan kalecine ana avrat sövüyor sırf eskiden onlara karşı iyi performans verdi diye, sen hala onlara şirin gözükmeye çalışıyorsun gol atınca sevinmiyorsun. Maçtan önce gülücükler dağıtacağına o staddakilere diyemiyor musun mesela Uğurcana sövmeyin diyeEn son Arda' tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 21:21.
Yorum
-
Yüzde bir milyooonnİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım takım kaptanına karşı 90 dakika boyunca edilen küfürlere, atılan maddelere yönelik açıklaması olacak mı Şenol efendinin. Camiasını karşısına alacağına çok ihtimal vermiyorum doğrusu. Siyah beyaz sevdasıyla bizim stadımıza gelse ve aynı muamele mert'e çekilse maçtan çok bunu konuşacağına da eminim.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Mendy, sahtekar bir oyuncu ve bunun bu sahte oyununu 90 dakka seyreden bir Hoca izledik sahada. Yediğimiz 2 golun ikisinde de mal gibi topu izlemesinden yedik ama bunun farkında olan kaç kişi var bilmiyorum
Ne tesadüftür ki, İkinci devre maçı kaybedeceğimizi bu akşam maçı izleyen 1 milyon taraftara vardıysa hepsi gördü
İşte buna çaresizlik deniyor, kimi alırsan al fark etmiyor , Çünkü takımın bir oyunu yok, Futbolcuların özelliklerine göre bir çalışma yok. Taktik yok, Pas oyunu yok, kanat oyun anlayışı yok, Araya top atma ve adam kaçırma yok. Hiç bir şey yok. Koca Trabzonspor'un, Uğurcan'nın uzun top atmasından daha başka rakip kalede nasıl pozisyon bulurum adı altında bir oyunu yok
Ve butun bunların suçlusu da belli ama bunu ağzına dolayabilen yok
Bunlar iyi zamanlarımız, Adanademirspor'u yenerek mutlu olacağımızgünler çok uzakta değilYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum