Tesadüfler olacaktı ki yenelim. Seviye düşmüş. Daha sert eleştiriler olmalı. Bizim takım iyi oyundan aşırı uzakta beyler. Fersah fersah uzakta. Rezil bir oyun düzeni var.
Nwakaeme-Visca kanatlarda topu tut, içeride öyle böyle yen. Başka bir şey yok.
Sıfır futbol.
Topsuz oyun ve orta saha kurgusu acilen çözülmeli.
Pedro ve Eskihellaç varken 3'lü defansı deneyebiliriz.
GS ,FB, bjk maclarinda aslında o tesadüfler ile firsatlar elimize geldi ama hoca oyunu tutamadı. Doğru hamleleri yapamadı. Geçmişte de aynı şekilde oluyordu senol güneşle. O yüzden en fazla gönüllerin şampiyonu oluyordu.
Oyunu okuması ve müdahaleleri çok zayıf hocanın.
Bjk'de çalışırken Trabzonspor maçındaki hakem kararlarını haftakarca tartışan haysiyeti tartışmaya açık kişi, bugün attığımız golden sonra sevinmiyor.
Zamanında ayakkabı atılmıştı o stadyumda kafasına bu stadyumda... Ondan mı korktu? En sevdiği renkler mi gocunur?
Başımızda bir beceriksiz başkan, bir de hain hoca varken oyunculara kızmam.
Bakalım takım kaptanına karşı 90 dakika boyunca edilen küfürlere, atılan maddelere yönelik açıklaması olacak mı Şenol efendinin. Camiasını karşısına alacağına çok ihtimal vermiyorum doğrusu. Siyah beyaz sevdasıyla bizim stadımıza gelse ve aynı muamele mert'e çekilse maçtan çok bunu konuşacağına da eminim.
Ozan Tufan kazara bir gol atsa bile bu gerizekalı oyunuyla ikinci yarıya başlamamalıydı. Çünki ikinci yarı bize daha akıllı bir orta saha lazımdı. Takım yediği gole kadar fena değildi.
Senol ezik ezik. Sen ver real kadrosu onun eline, yine istanbula gidip 0 ceker. Adamin ruhu bukadar. Korkak iste. Isterse 8tas sikebahce ve 6saray sana 3 gol hediye etsin, yine kazanamaz
şu maçı ortalama bi taktik bilgiye sahip hoca kaybetmezdi şgnin miladı doldu ne oynadığımız belli değil 2 pasla pozisyona giriyo adamlar oyuncular ne yapması gerektiğini bilmiyor rastgele bişeyler yapmaya çalışıyor hocasız oynasan zaten bu kadar oynarsın
Karşı teknik direktör çok güzel ders verdi,son 20 dakika soktuğu yedek oyuncular(hepsi genç) olsun, ilk yarı kaybederken yaptığı taktiklerle takımına maçı kazandırması olsun, çok güzel öğretti.
Biz ne yaptık? Madem kaybedeceğiz u19 dan oyuncuları koyalım gitsin, üzücü üzücü üzücü...
Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
GS ,FB, bjk maclarinda aslında o tesadüfler ile firsatlar elimize geldi ama hoca oyunu tutamadı. Doğru hamleleri yapamadı. Geçmişte de aynı şekilde oluyordu senol güneşle. O yüzden en fazla gönüllerin şampiyonu oluyordu.
Oyunu okuması ve müdahaleleri çok zayıf hocanın.
gs maçında bu maça göre çok iyiydik. Hakem engellemişti. Bir, çok daha motiveydik. İki Nwakaeme maçı sürklase etmişti.
Hamleleri yapamadığına katılıyorum ama bu maç özelinde doğru hamle yapsa da çok şey değişeceğine inanmıyorum.
Şu orta saha kurgusuyla hâlâ nasıl devam ediyor anlamıyorum.
Orta saha diye bir şey yok. Antep maçında Ndiaye her topa basarak bizim orta sahayı buharlaştırmıştı. Şimdi de Gedson yaptı.
Şenol hoca defolup gitmeli ancak bizim sorunumuz şenol değil, kan emici yönetim. O donbiliden kurtulmamız lazım. Ağaoğlu tekrar gelmeli
kongre oluyor aday çıkmıyor abi adamlar tüm köşeleri tutmuş, rakip bile çıkartmıyorlar. bitirdiler. canı çıktı camianın hala üzerinde tepiniyorlar. nasıl kurtulacağız Allah aşkına? utanma arlanma da yok ki istifa etsinler. her türlü rezilliği madalya gibi boyunlarına takıp sırıta sırıta "ben de sizdenim, ben de üzülüyorum" diyen vasıfsız bir atanmışın eline düştü koca takım.
Yorum