Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• wakaeme yoksa var olamayan takım
    yetersiz ve farklı karakterde oyuncular
    mevkisinde oynamayan oyuncular
    oyun içi aptal mevki değişiklikleri
    asla yapılamayan değişiklikler

Yorum

• Bu maç Şenol hocaya yazar , rezil bir yönetim gösterdi. Şu BJK’yı bizim yerimizde hangi takım olursa olsun yenerdi.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• 3 maçtır ağır sı.ıyor hoca.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Başkan hocanı al yallah

Yorum

• haydi gözün aydın şenol paşa maçı zorla beşiktaşına aldırdın. rahat uyursun artık bu gece...
            from BOGAZIÇI

Yorum

• Şakasız soruyorum, avcı gitti gideli ne değişti bu takımda? Hâlâ aynı terane. Bir şey değişeceği de yok neye uğraşıyoruz. Visca ve ozan oynatma köylülüğü beni öldürüyor.

Yorum

• Boku bokuna mağlubiyet.
                Ozan uzatmada, oda girerken vakit geçsin diye girer başkada bi faydası olmaz. Sikan zubkow banko kadroda olmalı.

Yorum

• Şenol Güneş de kredisini tüketiyor
                  Bir sey kalmadı

Yorum

• Bu işin Şenol Dede ile olamayacağını ben 42 senedir biliyorum da, bilmeyenler yönetici oluyor maalesef.

Uzak dur bizden Şenol yeter artık, git ve daha gelme ya yeter ya yeter !
                    McLas was Here

Yorum

• Maçı Şenol verdi abi bu leş takıma anca böyle kaybedilir

Yorum

• mendy i 5 e bile satamayacağız elimizde patladı çöp
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• 2-1 olduktan sonra hoca Lundstramdan ne bekledi????

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Yazıklar olsun İnatçı hoca yüzünden yine puan kaybı, atık hamle yapmalıyız Türkiye Kupasıda gitmeden bişeyler yapmalıyız.Bu adam inadından vazgeçmez, hep aynı yanlış senorya her maç devam eder..

Yorum

• Eldeki malzemeyi doğru kullanırsın da olmaz, elinden geleni yaptı, olmadı denilip geçilir ama bu maç onlardan biri olmadı.

Ş.G. ve ekibine devasa bir eksi yazar şu maç.

Maç başlamadan hangi çekinceleri koyduysak, devre arasında hangi olması gerekenlere dikkat çektiysek, maç esnasında ne yorumladıysak karşımıza o çıkmışsa, kısacası görünen köy kılavuz istemiyorken bu sonuca sadece seyirci kalıyorsan söylenecek başka söz kalmıyor, bu kadro bugün ancak bu kadar pasif ve yanlış tercihlerle oynatılabilirdi. Yazık.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• millet ozana takmış ozan çıktıktan sonrada 2 3 tane daha gol yiyecek kadar pozisyon verdik takımın başında hoca yok önce buna sallayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim