jabol oynayabilecek bi durumdaysa girsin bence direkt
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
oyunun merkezi alarm veriyor. ozan zaten nefret ettirdi iyice kendisinden, mendy de iyi değil bugün. cham çok gayretli, ileri geri iyi çalışıyor ama o da pozisyonunun ofansif gereğini yerine getirmede eksik.
solda sikan çok iyi maç çıkarıyor. banza'yı da eleştiren biri olarak inanılmaz beğendim. attığı gol dışında mücadele gücü, oyun iştahıyla katkı sağlıyor.
mustafa'nın içeri kat eden ters ayaklı kanat oyuncularına karşı avantajı sağ ayaklı çizgi oyuncularına karşı dezavantaja dönüşüyor. orada nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ama penaltı falan yaptırmadığı için şükrediyorum.
ikinci yarıya ozan jobol ya da lundstram'la değişerek başlamalıyız. devamında zubkov-visca yapıp fiziksel olarak ayakta kalabilecek oyuncularla devam etmeliyiz.
maç boyunca kaleyi bulan tek şutumuz var. çok tatmin etmeyen bir oyun var. buna rağmen skor yine bize geldi. şikecilerle olan maçta da geldi, tutamadık. gs'yle olan maçta aynı. on kişi de kalsak bu küçük şikecilerle yaptığımız ilk maçta bile skor bir şekilde bize döndü.
bugün artık bahanesi yok. küçük şikeciler tanınmaz halde. bu maçı bir şekilde galip bitirmemiz gerekiyor.En son odyseuys tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 19:57.
Yorum
-
Cham cikmali zubkov yada yeni transfer girmeli topu ileriye hizli tasiyacak adam lazim 2.yari golu yemeden 1 gol bulabilirsek gecis hucumuyla cekeriz fisi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Abi biz 8 numara lazım diyorduk da sezon sonu 10 numara da lazım olacak.Chamın oyun zekası 10 numara için yeterli değil.Kilit pasları atamıyor,sürekli geri dönüp duruyor.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham'dan Trabzona ancak iyi bir yedek olur. Ama bu Trabzon da Cham'a mahkum. Müthiş bir kadro mühendisliği.
Yorum
-
Takımın en iyisi tartışmasız Sikan...
Mendy de gayet derli toplu oynadı.
Batagov Immobile'ye vurdurduğu kafa topu dışında iyiydi, Savic hatasız oynadı.
Cham iyi hoşta çok çelimsiz ve silik kalıyor maç içinde.
Rashica Mustafayı baya bir zorladı, ordan fos veriyoruz.
Malheiro iyiydi.
Banza hem golünü attı, hem iyi toplar aldı, indirdi, beğendim bu maçta.
Ozan'ın varlığı yokluğu belli değil, sekistastaki chamberlein gibi çok silikler.
Visca golde çok güzel asist yaptı tekte, 2.asisti de Cham yüzünden güme gitti onu atsan belki maç bitecek, pozisyon devamında az kalsın gol yiyorduk.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Cham ve birçok futbolcu nerde bu fuşkiyi öğrendilerse, bu tip pozisyonlarda güyâ garanti olsun diye ayak içiyle vurmaya çalışıyorlar... ulan halbuki ayağını açma kapat ayak üstü vur, top sekse de gol atma olasılığın var... ayak içi koydun mu milim sekme o topu dağlara taşlara gönderir, delirecem arkadaş...
Rafa'nın taa geriye stoper seviyesine yardıma gelip bize gol hediye etmesini de iyi görün, hücumcuların savunmaya yardıma gelmesini istemek bomboş bir ezberdir, bu beklentide olanları anlamıyorum gerçekten
Sikan gibi ortasahanın az gerisine gelip faul yapmakta sorun yok ona tamamım, ama cezâ sahası ve çevresine gelmek saçmalık (hava topu üstünlüğü olan Onuachu gibileri kornerde gelebilir tabi o ayrı)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Mustafa aksıyor. Rachisa ve Silva çok geldi ondan. Adamların hızı karşısında eridi adeta. Orayı Sikan destek vermez ortada Cham yerine Lundstram girmeli destek vermeli Mustafa ya ileride de Ozan 2. Yarı başlamalı''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
taraftar olmasa bjk atağa çıkamayacak. kesinlikle takım olarak bizden beter haldeler. biz istemedikçe şu maçı kaybetmeyiz.
sağ tarafımız sorunlu. 3 gol attıktan sonraki maçlarda sahada benim göremediğim Malheiro çok aksıyor. hocanın kulağını çekmesi lazım çünkü alternatifi yok malesef.
kaç kere atağa çıkabilecekken bekleyip ya da geriye oynayıp topları öldürüyoruz. kendisinden ümidi kesmedim ama bazen Cham çok saçma tercihlerde bulunuyor.
viscanın pestili çıkmadan hoca inşallah zubkov ile değiştirir. şöyle bir kulubeye dönüp bakıyorum içim kapkara oluyor.from BOGAZIÇI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum