banza her topu indiriyor büyük topçu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
hocam deplasmanda nasıl oynamamızı bekliyorsun.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle korkak futbol mu olur ya sadece beşiktaş atağı izliyoruz
Yorum
-
Zaten ondan koşsun etsin demedim. Tekniği çok zayıf gözüküyor özellikle sıkışık oyunda. Birazcık ayağı düzgün olsun Ozandan felan iyi olsun saçma sapan top kaybetmesin o da yetmez de en azından şu takıma o kadarı bile fayda getirir.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğuş Usta'nın youtubedaki videosunu izledim. Savunma ve ikili mücadele istatistikleri baya iyi. Gedson'la kıyasladı hemen hemen benzer sayılar. Temas işinde var yani. Bizde eksik olan bir şeydi. Topla çıkma ve dikine mesafe alma işi de var. Seviye atlatacaktır. İkinci yarıda süre bulur umarım.
Şu takıma orta saha almamak cidden akıl alacak iş değil."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Visca hata kovalama modunda sürekli. Rakiple birebir işlerini falan bıraktı. Sikan az önce orta kesti, arka direkte yok. Banza içeri çevirmeye çalıştı Visca hala çizgide. Büyük tecrübe top bizde kalır falan diyorsun kaç tane basit top kaybı yaptı 5-6 olmuştur herhalde.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Zubkov'u Visca'nin yerine Masuaku'nun aklını alır orda. Visca çok pas hatasi yapıyor. Pedro ile paslaşmalar güzel ama rakib ceza sahasına yakın bölgelerde yapılmalı bunlar.
Ozan antrenman falan yapmıyor galiba. Adım atacak hali yok, enteresan.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam deplasmanda nasıl oynamamızı bekliyorsun.
Bunu böyle açıkladığın zaman büyük takım iddiandan vazgeçmiş oluyorsun.Hangi İstanbul takımı deplasmanda bu kadar ezik oynuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum