olurda gruptan cikamazsak su maca rotasyon ile cikmanin hesabini veremez normal isleyen bir klupte teknik heyet ,elde kalan tek hedef turkiye kupasiyken ustelik ama erto gibi birinin baskan olmadigi bir klupte gecerli soyledigim herkes ciftlik bulmus klubu sagdikca sagiyorlar..sadece kalede ugurcan bile olsaydi su mactan galip cikmistik akil alacak sey degil yaptiklari bunlarin fiksturden falanda haberleri yok sanirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | İskenderunspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kupa statüsü resmen rezillik..
en eski en geleneksel sisteme dönmek lazım.. iki maçlı eleminasyon usulü oynamak lazım..
böyle salak bir sistemi kim düşündü kim onayladı ise onlar da aynı kategoridedir!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Trabzonspor'daki son döneminde alışıp kanıksadığımız, artık klasikleşmiş Şenol Güneş disiplinsizliği. "İskenderun'u her türlü yenerim" diye düşünmüştür. Bu seviyede bir teknik adamın işine olan konsantrasyonunun bu derece düşük olması kabul edilebilir bir şey değil ama adam aylardır ısrarla bu şekilde takılıyor. "Hoop arkadaş, burası Trabzonspor, sen ne yapıyorsun" diye soracak bir otorite de yok. Başkan başkandan başka her şeye benziyor.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon maç rizeyi evimizde yenemezsek gruptan bile cikamayip büyük olasilikla elenecegiz. Takımın bu sene tek hedefi kupa idi. Ama becerip 3.lig takımını yenemediler.
Eğer evimizde rizeyi yenemezsek Şenol Güneş bir zahmet istifa etsin.
Kolay bir galibiyet alıp gruptan çıkmamız gerekirken, herşeyi batirdik.
Kesin yenmemiz gereken maça kalede Taha, cihan, ozanla çıkıp rotasyon yapmak da nasıl bir zeka ürünü anlamak zor. Demekki kupaya da önem vermiyorlar. Lige de vermiyorlar. Ee amaç ne bu sene.
Bu maçta neden rotasyon yapıldı. Biri Şenol güneşe sorabilir mi. Ligde şampiyonluga oynuyoruz da ,bizim mi haberimiz yok.
Visca, Uğurcan, savic, nwakameyi lige mi sakladık.
Yorum
-
Avcı zaten hoca değil benim gözümde ne sabrı yahu, Şenol hoca da çok şey degistiremedi diyorum, bize artık genç dinamik bir hoca lazım diyorum.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç gün sonra onun da götüne teneke bağlayıp istifa istersiniz. Avcı denen vasıfsız herifin oynattığı rezil futbola 3 sene sabır gösterdiniz ama Şenol'a yarım devre dayanamıyorsunuz. Üstelik sahadaki oyun Avcı'ya göre üç gömlek daha iyi.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hocaya transfer mi yapıldı? Avcı'nın kurduğu rezalet kadroyla atak yapmayı bile unutmuş takıma hücum futbolu oynatmaya çalışıyor. Bu değişimi yapmak kolay mı sanıyorsunuz? Hangi oyuncuyla oyunu değiştirmesini bekliyorsunuz? Takımda oyun kurucu yok. Bekler vasat. On numaranın performansı bir var bir yok. Ne bekliyorsunuz? Adamın elinde sihirli değnek yok. Değil Şenol, dünyanın en iyi hocası gelse bile bu kadroyla bu kadar olur. Hayal aleminde yaşamayın rica ederim.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı zaten hoca değil benim gözümde ne sabrı yahu, Şenol hoca da çok şey degistiremedi diyorum, bize artık genç dinamik bir hoca lazım diyorum.
Yorum
-
Git başkanına sor. Avcı'yı tekrar takımın başına getirmek için nasıl tiyatro çevirdiklerini anlatsın.İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mesaji saklayin
Sezon sonu tekrar oturup konusacagiz
Serolun cok kotu bir hoca oldugu ana baslikli konu olacak
Tekrar ediyorum bu iki yuzlulukten sikildim
Madem serola bu kadar sabrediliyordu Bjelica neden gonderildi ?
Yorum
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
O benim baskanim degilİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGit başkanına sor. Avcı'yı tekrar takımın başına getirmek için nasıl tiyatro çevirdiklerini anlatsın.
Avciyi tekrar takimin basina getirmek icin hem dunya para harcadi hem de bjelicanin kafasini yedi.
Yetmedi bir tarafini kurtarmak icin tekkenin kafasini yemek pahasina serolu getirdi.
Bu tiyatroya tahammulum yok artik
Serol da 6 ay kulis yapti gelmek icin ve simdi sefilleri oynuyoruzNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İskenderunspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un her şeyi başarabileceğini ve bu takımın isyanın simgesi olduğunu belirtti.
hocalari iyi konusmus,, ama yedek kulübemizin arkasindaki fener köposlari hocaya artislik yapmis anlasilan... terim merim olsa altlarina siçarlardi Istanbul usaklari, deprem falan bahâne Trabzon düsmanligi sahâne
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2. Lig ekibi İskenderunspor ile berabere kaldıkları maç sonrasında Hatayspor taraftarlarından tepki aldı. Maçın ardından taraftarlarla sözlü diyaloğa giren Güneş, kendisine tepki gösterenlere karşılık verdi. Yaşanan gerginlikte bazı taraftarların Güneş'e, ''Ne dediğini Volkan'dan dinle'' sözleriyle yüklendiği duyuldu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Çok büyük bir stratejik hata yapıldı. Rizeyi yenmek zorundayız.yoksa eleniyoruz gibi bir durum oluşacak gibi.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse farkına varamamış ama kupadan elendik bile geçmiş olsun.
şeref yoksunları asgari ücretle top oynayan 2. lig takımına puan verip 2 gol yediler. alanya hocası kupaya asılmıyoruz dedi. dua edelim de yarın alanya yenmesin yoksa son hafta alanya deplasmanda ankaragücünü yener, karagümrükte iskenderunu yenerse el ele gruptan çıkar. rize ve biz el ele eleniyoruz. kaldı ki bunları rizeyi yenemez son maçta. bence net elendik.
Eğer olurda elenirsek İskenderun maçına rotasyonla çıkmanın veya yenememenin faturası bir yere kesilmelidir. Bu Şenol gunes mi olur, başkan mi olur bilinmez. Ama hesabı biri ödemeli.
Yorum
-
Bence de teknik ekibin fikstürü bilmedigini dusunuyorum. Yensek garantiliyorduk, biz neden İskenderun maçına rotasyonla çıktık ki. Biri çıkıp bunun hesabını versin. Zaten tek kulvardasin, lig malsef bitmiş gibi. ( İlk 5 hayal gibi).İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolurda gruptan cikamazsak su maca rotasyon ile cikmanin hesabini veremez normal isleyen bir klupte teknik heyet ,elde kalan tek hedef turkiye kupasiyken ustelik ama erto gibi birinin baskan olmadigi bir klupte gecerli soyledigim herkes ciftlik bulmus klubu sagdikca sagiyorlar..sadece kalede ugurcan bile olsaydi su mactan galip cikmistik akil alacak sey degil yaptiklari bunlarin fiksturden falanda haberleri yok sanirim.
Yorum
-
3.lig takımını da bir zahmet yenelim ya. Adamların forveti dağıttı bizi. Kim o forvet bizden vasat diye kovulan m.besir.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocaya transfer mi yapıldı? Avcı'nın kurduğu rezalet kadroyla atak yapmayı bile unutmuş takıma hücum futbolu oynatmaya çalışıyor. Bu değişimi yapmak kolay mı sanıyorsunuz? Hangi oyuncuyla oyunu değiştirmesini bekliyorsunuz? Takımda oyun kurucu yok. Bekler vasat. On numaranın performansı bir var bir yok. Ne bekliyorsunuz? Adamın elinde sihirli değnek yok. Değil Şenol, dünyanın en iyi hocası gelse bile bu kadroyla bu kadar olur. Hayal aleminde yaşamayın rica ederim.
Malesef Şenol Güneş de başarısız oldu. Ligde kupa da dahil 1 deplasman galibiyetimiz yok. Sadece bu kötü istatistigi bozmak için İskenderun maçını çıkar alirsin bir zahmet.
İlk yarıdan 3 tane atarsın. İkinci yarı rotasyon yaparsın.
FB hem Avrupa, hem lig de maç yapıyor. Kupa da hiç umurlarinda değil. Ama maça çıkardıkları bir kadroya bakın derim. Neredeyse tamamı as oyuncu.
Bizim ki ise amaci artık neyse ana oyunculari kadroya almadı. Amacı elenmek herhalde.
Şenol guneş malesef strateji noktasinda hep sınıfta kalıyor.
Yorum
-
Heriflerin kale arkasi tribunundeki amigolardan birinin uzerinde şikebahce formasi vardi ne beklersin boyle eziklerden baska .. akıllarınca hasetliklerini ezikliklerini şikeyle hileyle hurdayla hakemle tff yle buyutulmuslerin arkalarina siginip gizleyecekler bazen dusunuyorum ben trabzonlu olmasaydin ven de trabzonspor gibi bir takima gicik olurdum sonra tekrar dusunuyorum ulan trabzonlu olmasamda trabzonsporlu olurdum kesin adamlik hakkaniyet ahlak bunu gerektirir diye ,en kotu memleketimin takimi tutar yada sorana milli takim der gecerdim dunyada su durumun baska izahi yok toplumsal travma aslinda bu 3 buyutulmuslerin arkasindan koyun gibi giden sürü kitle..İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.haberler.com/spor/metin-...340395-haberi/
hocalari iyi konusmus,, ama yedek kulübemizin arkasindaki fener köposlari hocaya artislik yapmis anlasilan... terim merim olsa altlarina siçarlardi Istanbul usaklari, deprem falan bahâne Trabzon düsmanligi sahâne
https://www.haberler.com/spor/hatay-...339805-haberi/1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum