Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Grup A | İskenderunspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol güneş şakşakçılarına sesleniyorum. Söyleyin ona acilen istifa etsin. Bir işe yarayın.
    gören de diyecek ki Trabzonspor için esir kamplarında kalmış.
    Gemide kürek çekmiş.
    Cephede vatanı savunmuş.
    Aç kalmış yatağı yorganı kemirmiş.
    Her seferinde gelip milyoner yapıp gönderdik.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salt senol hocayı kötüleyerek bu işin altından kalkamayiz orta saha kurgusu çok arızalı mendy tam bir 6 değil topla iyi ama topsuz çok yumuşak ozan zaten futbolcu değil lundstram asla bu takımın oyuncusu değil okay sakat cham da iki maç oynamadı ritmi 7nanilmaz düştü bir değil iki tane orta saha almalıyız mendy transfer transfer Tony sikan zubkov kadro bu olmali
      Butun bu aciklamalar 3. Lig takimiyla berabere kalmayi aciklamiyor ama.
      Bariz bizde senor sorunu var.
      Ahbap cavus iliskisi ile geldigi klupten basarisiz olan babamin oglu olsa gidecek.

Adam geldi geleli deplasman galibiyeti alamadi geleli 7 ay olmus. Biz serolcularin hala serol guzellemelerini dinliyoruz.

Benim asil kizdigim bu iki yuzluluk
      Madem bu kadar sabrediyordunuz bjelicayi neden gonderdiniz.
      Ha pardon o trabzonlu bjk efsanesi degildi pardon
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu sahada
        Bu saatte
        Boyle bir rakiple (rakibi kucumsemiyorum motivasyonlarina atifta bulunuyorum)
        Oyanna maçtan sonra takımı elestirmem
        Evet yeri geldiginde cok sert eleştirdim
        Ama bu mac özelinde eleştirmiyorum
        Ben takımın son geldigi noktada tünelin sonunda ışığı görüyorum
        Umarım o ışık tren degildir

Yorum

• Enis'le Cihan ne iş yapar Allah aşkına?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gönderilecekler listesinde son durum:

1. Ozan
            2. Lundstram
            3.Enis
            4.Cihan
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bize genç, dinamik, hedefleri olan, takımı ateşleyecek, sahiplenecek, hırslı biri lazımdı. O da Fatih Tekke'ydi. Ama gittik Şenol beyi getirdik yine.

Yorum

• [QUOTE=HOPA'LI TS'Lİ;1921912122]

3. Enis
                4. Hüseyin
                5. Serkan
                6. Muhammet Taha
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Butun bu aciklamalar 3. Lig takimiyla berabere kalmayi aciklamiyor ama.
                  Bariz bizde senor sorunu var.
                  Ahbap cavus iliskisi ile geldigi klupten basarisiz olan babamin oglu olsa gidecek.

Adam geldi geleli deplasman galibiyeti alamadi geleli 7 ay olmus. Biz serolcularin hala serol guzellemelerini dinliyoruz.

Benim asil kizdigim bu iki yuzluluk
                  Madem bu kadar sabrediyordunuz bjelicayi neden gonderdiniz.
                  Ha pardon o trabzonlu bjk efsanesi degildi pardon
                  Diyorum ki orta saha kurgusu sıkıntılı senolu karakter olarak sıkıntılı olmadan bu orta saha üretemez mümkün değil klopp ta gelse uretemez

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz götünüzde boklu bezle gezerken Şenol Güneş Trabzonspor ile kupalar kazanıyordu. Sizin gibi vasıfsızlar yüzünden adam bıktı, İstanbul'da şampiyonluklar kazanıp şampiyonlar liginde ülkemizdekilere futbol dersi verdi. Ülkenin en başarılı teknik direktörlerinden biri hakkında konuşurken 10 kere düşünmek lazım. Adam Avcı'dan kalan rezil kadroyu dönüştürmeye çalışıyor. Bu tip kötü maçlar olacak. Bu takımın ayağa kalkması zaman alacak. Bu net.

Alt lig takımını yenemiyorlar, suçu hocaya atııyorlar.Sivas'ı, Antalya'yı dumur ederken iyiydi...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diyorum ki orta saha kurgusu sıkıntılı senolu karakter olarak sıkıntılı olmadan bu orta saha üretemez mümkün değil klopp ta gelse uretemez
                      O zaman Sikan'ı ve Zubkov'u alana kadar orta saha alınmasında ısrar etseydi.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rakip iskenderun mac su an 2-2 ve hala bu iyi su iyi bu olmazsa onu yapamayiz bunu yapamayiz diyenler var sasiriyorum gercekten..

Bu maci trabzonspor 5-0 kazansa normal sonuc diye bir kenara birakirim degerlendirmeye bile zaman harcamam..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        Ah be abi , bir zamanlar böyle 3 istanbul takımı harici maçlar için düşünürdüm kaale almazdım onlara alınan galibiyetleri ... velevki 10 tane de atsak.

Nereden nereye hakikaten
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alt lig takımını yenemiyorlar, suçu hocaya atııyorlar.Sivas'ı, Antalya'yı dumur ederken iyiydi...
                          Sivas'ı, Antalya'yı (Duyan da City, Madrid sanacak) yenerken tebrik ettiğimiz hocamızı, iki alt lig seviyesindeki takımı kaleci hariç takımla yenemediği için eleştirmeyelim mi?
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu maç hocaya yazar tabi kime yazacak? Ha burada genel problem hoca değil, bunu Avcı varken de söylüyordum. Takım yanlış kuruldu, kalite yetersiz. Bu takım mücadele etmezse maç kazanamaz çünkü yeteneği kısıtlı. Her maç tam motive oynaması lazım. Takımın as kadrosu yokken habire yedek oyuncu alıyorlar. Şimdi belki kalite 8 alırlar bir bahaneyle.

Bu arada genel anlamda kadro kalitesi sorunlu olsa da bu maç için kadro kalitesi konuşulamaz. Senin rakibinin gücü belli yani. Bu maç %100 hocanın. Ha, telafi edilmeyecek maç değil lakin şapkayı önüne koymanın zamanı geldi geçti çoktan. Başkan uyuma sen de.
                            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 05.02.2025, 16:00.

Yorum

• Bu sezon ilk defa forma almadım, belki 20 sene üstüne. Mevcut yonetimin yalancı isleri devam ettiği sürece de almayacağım gibi. Yazık ki ne yazık halimize

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İskenderundan iki gol yiyorsan, zorlukla beraberliği kurtarıyorsan burda oyuncu kalitesinden veya hatalı kadro yapılanmasından bahsedilemez. Oynadığın takımın hatalı yapılanacak kadar bile imkanı yok. Bu takımın her şeyden önce bir başkanı ve yönetimi yok. Bu olmadığı için futbolcular takımı umursamıyor. Teknik direktör istanbulda kartallaşırken Trabzonda güvercinleşiyor. Hala Tahadan kaleci çıkartmaya çalışıyor. 6 milyon verilen forvet yerine annesi instagram fenomeni Enesi oynatıyor. Emeklilik sözleşmelerini alan kanatlarımız yerine kanat koymak yerine teknik direktör fantezileri deniyor kanatsız oynuyoruz. Sonra bütün forvetleri sahaya atıp FM de acemi oyuncu taktiği deniyor. Sahi biz ne oynuyoruz ? 30 tane adam sabah akşam idmanda ne yapıyorda İskenderun karşısında bile ne oynadığımız anlaşılmıyor ?
                                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim