Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 17.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 S.Bodrumspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görüyoruz ki itin avukatlığını da yine itler yapıyor.

Evet seviyeyi koruyarak avukatlik serbest

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Al sana seviye, koru bunu:

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Trabzona gelip de boyle seyler cok yapiyordu. Hatta bir keresinde eski Avni Akerde ayakkabi firlatmislardi buna. Biri de kapali caki atmisti da Volkan efendi cakiyi acip hakeme getirmisti Allahin cirkefi. Gecenlerde bir televizyon programinda ben kufur yiyince daha cok motive oluyordum dedi. Kufur yemek hosuna gidiyordu.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 21:34.

Yorum

• Olayın basın boyutu da evlere şenlik. Güneş'in açıklama yaptığı dönem, kalemi kıçına, mikrofonu boğazına kaçanlar; iki gündür hocayı nasıl haşlıyor, nasıl duvardan duvara çarpıyor?

Çünkü o gün Beşiktaş' taydı, İstanbul triumvirliğine söz söylenemez!

Hoca Trabzon'a gelince, geçmiş günahlar ortaya serilir.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şenol Güneş ile Ayı arasında yaşanan bu olay , başka takımların başındayken yaşanmamışsa orada art niyet ararım.

Ancak , bu iki ismin o günden bugüne kadar olan sürede ilk karşılaşmaları ise , Ayı ' yı karakterinden bağımsız olarak bu konuda haklı görüyorum.

Adamı seversin sevmezsin , deprem süresi boyunca Hatay ' dan ayrılmadı . Evi sağlam olabilir ancak o süreci iliklerine kadar yaşadı. Hatta yanılmıyorsam evini depremzedelere de açmıştı . Bu işin psikolojik boyutunu buradaki çoğu insan kaldıramaz.

Ben olsam , orada ben can çekişirken ve futbolcularımı kaybetmişken birisi böyle açıklama yapsa ömür boyu ne selamını alırım ne de selam veririm.

ŞG ismini , Trabzonsporla bağdaşlaşır kısımlarını kenara bırakıp normal bir hoca statüsünde değerlendirsek buradaki çoğu kişi adama omurgasız der ancak efsane diye nitelendirilince vatanı savunur gibi savunma ihtiyacı hissediliyor sanırım.

Arkadaşlar , bir adam bir konuda haksızsa adamın ismi , sana olan yakınlığının bir önemi olmaması lazım.

Başımıza ne geldiyse , bu tip düşünceler yüzünden geldi .

Şu adamcılık işini bırakalım . Doğruya doğru , eğriye eğri demeyi öğrenelim.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olayın basın boyutu da evlere şenlik. Güneş'in açıklama yaptığı dönem, kalemi kıçına, mikrofonu boğazına kaçanlar; iki gündür hocayı nasıl haşlıyor, nasıl duvardan duvara çarpıyor?

Çünkü o gün Beşiktaş' taydı, İstanbul triumvirliğine söz söylenemez!

Hoca Trabzon'a gelince, geçmiş günahlar ortaya serilir.
                +61
                su durum haysiyetsiz turk medyasinin ipi patronuna bagli olan sozum ona spor kamuoyunun ozetidir
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• depremin üzerinden yıllar geçmiş volkanın muhabbete bak. komedi bu arkadaş ya.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• hernekadar konunun uzerinden uzun zaman gecsede belki biraz olsun isi aydinlatmak adina yazmak istedim...

bakin cogu olayi objektif olarak analiz etmeye calisan birisiyim kendime gore. volkanin senol hocanin elini sikmamasi uzerine uzun sure dusundum arkadaslarimla konustum ve o an icin bunun bir durus oldugu yonunde egilimim oldu. ve bunun kaliteli bir yaklasim olabilecegi uzerinde yogunlasmaya basladim. lakin; gecen gun onume kissa bir video dustu.

video da fenerbahce kalesine gol aramaya giden bir kaleci hakkinda konusuyordu eski anilarini anlatirken volkan. burada oyuncuyu sampiyon mu olacaksin da gol aramaya geliyorsun bir iddaan yok ligde gibisinden bir laf etti ve mac sonuda elini sikmadigindan bahsetti...

bu davranisina kendi adima gercekten uzuldum cunku sen kendini bizi ve tum futbol camiasini kandirmissin volkan. daha fazla uzatmak istemiyorum gorduklerimizn arkasinda psikolojik olarak rahatsiz insanlar var ve bunlardan taraftara genclere ornek olacak hareketler bekliyoruz...

bugunku macda bile hoca taraftara birtakim seyler aciklama derdine dusmesi bile huzun verici bir durum, kolayca yonlendirilecek linc etmeye hazir binlerce insan var anlamadan dinlemeden ahkam keserek...
                    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 05.02.2025, 21:59.
                    ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X