Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16.Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir grup tatlı su yosması sosyal medyada orda burda "ne güzel maçtı hakem konuşarak niye maçın önüne geçiyorsunuz" felan diyor
    her maçın önünde sonunda ağlayan sızlayan, sezon boyu afkuran, işler lehine giderken "hakemler de insan" deyip ilk sallantıda salya sümük ağlayanlar diyor bunu. kdmn fetöcüleri
    o son dakikada golü atıp kazanamasalar köpek gibi saldırıyolardı her tarafa yine.
    nerde kaldı yunusun bacak aşil diz fotosu yok mu kanlı şöyle acıklı müziklerle servis etseler ya
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hakem federesyon VAR saha ici saha disi medya vs gorevlerini layikiyla yapamiyorlar buralarda hemfikiriz ancak bizim esas ev odevimiz kadikoyde tek kale oyadigimiz macta son saniye goluyle baslayan bu senedede derbilerdeki son dakikalarindaki panikli ruh halimiz oncelilkle bu sendromun son bulmasi lazim zamanla oyuncularda deyisiyor ama yine ayni son dakika husranlari deyismiyor eskiden son dakikalarda waka korner bayragina yakin topa basip maci bitiriyordu!

Yorum

• Burada bir şeyi daha ifade etmek istiyorum
        "bünyamin gezer penaltı dedi"
        "bülent yıldırım kırmızı dedi"
        "deniz ateş bitnel Trabzonun hakkı yendi dedi"
        "emre bol maç Trabzonun hakkıydı dedi"
        "Ümit özat Trabzon dik durdu dedi"
        vs
        vs

Arkadaşlar bunlar kim ki biz bunların dediklerine kıymet verip bunları dikkate alıyoruz
        dün bunların ne yamuk olduklarını biliyorduk
        bunların bizim dediklerimizi demesinin, bizim yanımızda duruyor görünmesinin bizim hiçbir değeri olmamalı
        etkileşim vermemeli alıntı yapılmamalı itibar edilmemeli
        bunların yorumuna ihtiyacımız yok
        ki yukarıda dediklerinde de hiçbiri samimi değil
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Erdal Abi'nin "İşte Türk futbolu" sözüne örnek verilebilecek çok vaka var.

Birini az önce arkadaş gönderdi, sağ olsun.

Net penaltı için hakemin kulaklığına "Penaltı değil" uyarısı gelmiş. Hakem itiraz eden Sabri'ye sarı kart çıkarması gerektiğini ancak çıkarmadığını itiraf ediyor. Üstüne bir de "Ya Galatasaray elenirse" diye endişeleniyor.

Allah belanızı versin.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdal Abi'nin "İşte Türk futbolu" sözüne örnek verilebilecek çok vaka var.

Birini az önce arkadaş gönderdi, sağ olsun.

Net penaltı için hakemin kulaklığına "Penaltı değil" uyarısı gelmiş. Hakem itiraz eden Sabri'ye sarı kart çıkarması gerektiğini ancak çıkarmadığını itiraf ediyor. Üstüne bir de "Ya Galatasaray elenirse" diye endişeleniyor.

Allah belanızı versin.

Örnekleri çoğaltalım.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Kevin Campbell'ın 3 gol atarak yıldızlaştığı meşhur 5-3'lük maç.

Gs'nin ilk beraberlik golüne dikkat.Gol dediysem aslında değil,bırakın topun tamamının çizgiyi geçmesini topun tek bir noktası bile çizgiyi geçmemiş,gol verildi.Eren'in pozisyonuna çıktı diyenlerin tarihi bu utançlarla dolu.Ama yüzüne tükürsen misali ne desek boş.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 20.12.2024, 10:54.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Skor 3-3

Dakika 90+ golü atsan maç bitecek

Orada topla buluşan oyuncu dragus olmayacaktı. Sen bunları hesap edeceksin. Orada topla buluşan oyuncu gözü kapalı gol atan gerçek bir santrafor olacaktı

Yapılan yanlış transferlerin sonucunu sahada acı şekilde gördüler

Trabzonspor vasat oyuncular yuvası değildir

Senin futbolcun o pozisyonda golü atacak
              Sen kaliteli futbolcularla sahaya çıkacaksın
              En son Sacit tarafından düzenlendi; 20.12.2024, 19:34.

Yorum

• Şu anda oynanan maçta görüyoruz ki tamamen tiyatro oynanıyor. Keşke diğer tüm takımlar ligden çekilse de bu iki tiyatrocu kulüp ve hakemleri baş başa kalsa.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kupasını çalan takımı, şampiyon yapmak için mücadele eden camia şerefsiz olur. Burda başka takım nefretini , düşman takıma kıyak için mücadele edelim denmemeli
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Uzun zamandır foruma girmedim. Uzun zamandır içimden yazmak konuşmak gelmiyor. Ama şu maç için o kadar rahatsız oldum o kadar canım acıdı ki yazmasam kendime olan saygımı da yitirecektim. Şehirde uzun zamandır akıl almaz şeyler oluyor. Twitterda baktım İbrahim Ertürk diye meşhur bir tip. Sırf şike mücadelesinin ekmeğini Trabzonspor üzerinden yemek için Galatasaray maçında bile GS'ye yaranmak için inanılmaz yoğun bir çaba harcamış. Bu tip figürlerden tiksinirim, bu tipleri seveni de sevmem. Sadece fb nefreti üzerinden gündeme gelebilen, şu maçta dahi gs'ye laf edemeyen bir zavallılık gösterisi. ANTİ İSTANBUL nedir bilmeyen ne çok insan varmış! Neyse başa dönecek olursak şehirde bilhassa son üç senedir hiç olmayan şeyler yaşanıyor. GS formalı tipler çoğaldı. Gözlemlerim sabit. Trabzon'u çok fena çökerttiler. FB düşmanlığı üzerinden ahlaksızca GS sempatisi yaratıldı. Sonuç ortada. Vakti zamanında Anadolunun abisi, en sevilen ve sempati duyulan, Anadolu beyi diye adlandırılan koca kulüp bazı tipler yüzünden GS'nin arka kapısı ilan ediliyor...Allah bildiği gibi yapsın! Ama şu maç özelinde halen "düşman takıma kıyak için mücadele etmeyelim" diyenlere de ayrıca yazıklar olsun diyorum. İstanbul takımlarına vakti zamanında baş kaldırmış takımı ne hale getirdiniz siz. Maçı resmen hediye ettiler ve biz çaresizce olan biteni izlemeye devam ediyoruz. Aslında ne acı ve aslında ne yazık! Çok bitkin hissediyorum...
                    "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Sağda solda aptal aptal bu takım böyle oynuyorsa niye yeri burası deyip duruyorlar. Trabzonspor sene başından beri dilim dilim doğrandığından ve sizin haberinizin olmamasından olabilir mi acaba? Takım birkaç haftadır düzgün top oynamaya başladı gs maçı da bir ispat maçıydı ve takımın kendini ispat ettiğini görmüş oldu herkes. Bundan sonra önümüz açık olacak inşallah diye inanıyorum.

Ek olarak gs nin rakibi fb olmasaydı medyada bu hakem hataları dillendirilmeyecekti. Zira söz konusu sadece trabzonspor olduğunda kim min je nin gole giden rakibi indirmekten aldığı ikinci sarı kartı, hatalı kırmızı kart diye bir yıl sonra bile konuşmaya devam ediyorlardı. Bunların ahlakı budur. Türk futbolu da budur. Bizim bu ülkedeki yerimiz de budur. Umarım Trabzonspor taraftarı içindeki ehveni şerciler de bu vesileyle anlamışlardır. Trabzonspor'un ligde zaten dostu yoktur da diğerinden az mesafeli olacağı bir rakibi de yoktur. Bizim için hepsi aynıdır.

Bunları yazdıktan sonra yine aklıma geçen seneki 5-1 lik maç ve tarihimizin en büyük utancının maç sonu açıklamaları geldi de durup dururken günaha soktu beni allahın cezası
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağda solda aptal aptal bu takım böyle oynuyorsa niye yeri burası deyip duruyorlar. Trabzonspor sene başından beri dilim dilim doğrandığından ve sizin haberinizin olmamasından olabilir mi acaba? Takım birkaç haftadır düzgün top oynamaya başladı gs maçı da bir ispat maçıydı ve takımın kendini ispat ettiğini görmüş oldu herkes. Bundan sonra önümüz açık olacak inşallah diye inanıyorum.

Ek olarak gs nin rakibi fb olmasaydı medyada bu hakem hataları dillendirilmeyecekti. Zira söz konusu sadece trabzonspor olduğunda kim min je nin gole giden rakibi indirmekten aldığı ikinci sarı kartı, hatalı kırmızı kart diye bir yıl sonra bile konuşmaya devam ediyorlardı. Bunların ahlakı budur. Türk futbolu da budur. Bizim bu ülkedeki yerimiz de budur. Umarım Trabzonspor taraftarı içindeki ehveni şerciler de bu vesileyle anlamışlardır. Trabzonspor'un ligde zaten dostu yoktur da diğerinden az mesafeli olacağı bir rakibi de yoktur. Bizim için hepsi aynıdır.

Bunları yazdıktan sonra yine aklıma geçen seneki 5-1 lik maç ve tarihimizin en büyük utancının maç sonu açıklamaları geldi de durup dururken günaha soktu beni allahın cezası
                        Yüzsüzlüğünden ve pişkinliğinden kendisinin yerine başkalarının utandığı sayısız anlardan sadece biriydi o maç sonrasında yaptığı akıl almaz açıklamalar. Mehmet Demirkol gibi oldukça zor utanan bir şikebahçeliyi bile utandırırken pişmiş kelle gibi sırıtışının ekran görüntüsünü aldım hiç unutmamamız için. Bu rezile kulübü emanet etmenin acısı hala fitil fitil burnumuzdan geliyor.

Yorum

• Konuyla ilgisiz ama belki bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilir umuduyla yazıyorum,

"İnadıyla Şampiyon" belgeselini izleyebileceğimiz edinebileceğimiz bir platform var mı acaba?
                          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uğurcan sen takımın kaptanısın takım sahada doğranıyor gidip şu hakeme tokatı yapıştırmıyorsun ya sana da yazıklar olsun.
                            Kaptanimsi
                            Mendy ile tartismakla mesguldü kendisi
                            İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakmayın ama iyi bir kalecin seni bu maçta ipten alırdı ve en azından ilk golü yemezdi. Açıyı kapatmalı orda.
                            Iyi bir kalecimiz de yok artık.
                            Sahadakinler zaten dökülüyor. Özellikle defans hattımız berbat. Ortaları bile karsilamiyoruz. Bir şekilde rakibe geliyor ortalar çünkü karşılayan yok

İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol şikecilerle yaptığın maç kucağına geldi içine sıçtın, şu maçı bari verme gözünü seveyim yalan yanlış değişikliklerle.
                            ..............................................
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION] Şu üslubunu düzeltsen de yazdıklarını gönül rahatlığıyla okusak.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION] Şu üslubunu düzeltsen de yazdıklarını gönül rahatlığıyla okusak.
                                kral naapalim kiskirtana hak ettigi dilde cevap veriyoruz... dün yazdigimi da biraz tutsaydiniz yau herif okumamistir bile, cevap veremedigimi saniyordur simdi .... neyse iyi demlenmeler dilerim bâzi sarlatanlara
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim