Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16.Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor’un bir sonraki başkanının Ertuğrul Doğan ve yönetiminde yer almış tüm üyelerin, Hacıosmanoğlu’nun klüp üyeliklerini iptal etmesi ve Trabzonspor tarihinden isimlerini silmesi elzem.

Bu kara lekeler Trabzonspor tarihinden söküp atılmalı.
    Hocam gerçekte olan ile olması gerekeni birbirinden ayıramıyoruz. Biz Kazım'ın Özkan Sümer'in Trabzonspor'unu sahipleniyoruz ancak aslında olan bu işte. Koskoca camianın merhum onursal başkanı 20 yaşında genç kız düşkünlüğüyle ünlenmiş zengin mafya bozuntusu. Neden Özkan Sümer değil? Neden Şamil Ekinci değil? Bir çok şeyin cevabı.

Yorum

• Dikkat ettiyseniz son dakika yediğimiz gollerde 90.dakika da degil uzatmaninda son saniyesinde yiyoruz hep
      Tepki vermeye hic zaman kalmıyor
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• faul olmayan pozisyona faul çaldılar geldi gol oldu
        hücum faulü penaltı diye yutturdular gol oldu
        ofsaytı çalmadılar döndü gol oldu

yahu 4 golün 3ünde böyle bir kepazelik nasıl başarılabilir
        şampiyon olduğumuz sene toplam 3 golümüz yok şöyle şaibeli, ama bu oçkları ağızlarında salyayla geziyorlardı
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bir kaç tane gs yorumu okudum

Tarafgirlik ne kadar kötü bir şey

Ne kadar rezil bir taraftar

Acil gs takımı lağv edilmeli yada itlaf da edilebilir
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam gerçekte olan ile olması gerekeni birbirinden ayıramıyoruz. Biz Kazım'ın Özkan Sümer'in Trabzonspor'unu sahipleniyoruz ancak aslında olan bu işte. Koskoca camianın merhum onursal başkanı 20 yaşında genç kız düşkünlüğüyle ünlenmiş zengin mafya bozuntusu. Neden Özkan Sümer değil? Neden Şamil Ekinci değil? Bir çok şeyin cevabı.
            Klübün gerçekliği biziz. Onlar işgalci.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Başımızdakinin niyeti kötü olunca yansıması da böyle oluyor işte. Tüm kırılma anları aleyhimize, hepsi de son dakikalar. Kupa finali bjk, içerdeki fb ve şimdi bu maç. Tipinde meymenet olmayan adamlara koskoca kulüp peşkeş çekildi. Yazıklar olsun
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Draguş bence ikinci yarı kötü değildi ancak kaçırdığı pozisyon + faul ile maçı verdi.

Yorum

• hakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak
                  rakip de zaten algı şampiyonu
                  senin hakkın yeniyorsa 1 dk cümleler ya da tweetle olmaz bu işler yönetim yönetim değil ki hakkımızı savunsun..

kadro da kötü hakemi de katıp yeneceksin ama olmuyor o zaman yönetim devreye girecek ama o güç de yok sadece boş konuşma var..

takım kötü yola girdi çıktık çıktık bu ara yoksa şarampole yuvarlanacağız
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

• draguşa ayrı bir top verin kendi kendine oynasın mk.
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak
                        senin hakkın yeniyorsa 1 dk cümleler ya da tweetle olmaz bu işler yönetim yönetim değil ki hakkımızı savunsun..

kadro da kötü hakemi de katıp yeneceksin ama olmuyor o zaman yönetim devreye girecek ama o güç de yok sadece boş konuşma var..

profil resmi alev almış yanıyor renktaş
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• rakip sahaya osimhen kerem demirbay ysuf demir jakobs batsuayi atmış
                          hocası çıkıp sakat dar kadro diye ağlıyor
                          Şenol ise sahaya ali şahin ve draguş atabilmiş
                          topçuların maç seçiyor
                          birkaç tanesi var beyinsiz
                          evet bir umut güneş hamlesi gelebilir miydi bilmiyorum, girsin dediklerimiz girince daha da sıçtığı için zor
                          e hocaya hakaret istifa demek neyin nesi

atamadı mal
                          vermedi pç
                          tutamadı beceriksiz

*bu "olala-berat spiker" üzerinden yayıncı kuruluşa anladıkları dilden bir cevap vermek de bu camianın boynuna borçtur
                          bu kadar görmemezlik aşağılama dışlama olamaz. sistemi bu kadar açık bazı takımlar üzerinden döndüremezsin. pisliğinizde boğulduğunuz günleri göreceğim inş. canınız cehenneme
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak

Her hafta aynı muhabbet. Eyleme koyamayacağın sözler söylemekle 50 metreden havlamak arasında bir fark yok. İşine geliyor işte kurduğu boktan kadroların kaybettiği puanlara bahane oluyor.

Yorum

• Bu tip derbi maclarinda kolay kolay bizden maci alamazlar ancak biz veririz!
                              Var hakemleri maçı katletti top ciktiysa bu sekildede penalti uydurulmaz bu pozisyonda b alper faul yapiyor eren dan-dun yapiyor son golde dragus bodoslama daliyor yoktan serbest vurus yazik oldu
                              En son objek tarafından düzenlendi; 17.12.2024, 00:09.

Yorum

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim