İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hocam gerçekte olan ile olması gerekeni birbirinden ayıramıyoruz. Biz Kazım'ın Özkan Sümer'in Trabzonspor'unu sahipleniyoruz ancak aslında olan bu işte. Koskoca camianın merhum onursal başkanı 20 yaşında genç kız düşkünlüğüyle ünlenmiş zengin mafya bozuntusu. Neden Özkan Sümer değil? Neden Şamil Ekinci değil? Bir çok şeyin cevabı.
-
faul olmayan pozisyona faul çaldılar geldi gol oldu
hücum faulü penaltı diye yutturdular gol oldu
ofsaytı çalmadılar döndü gol oldu
yahu 4 golün 3ünde böyle bir kepazelik nasıl başarılabilir
şampiyon olduğumuz sene toplam 3 golümüz yok şöyle şaibeli, ama bu oçkları ağızlarında salyayla geziyorlardıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Klübün gerçekliği biziz. Onlar işgalci.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam gerçekte olan ile olması gerekeni birbirinden ayıramıyoruz. Biz Kazım'ın Özkan Sümer'in Trabzonspor'unu sahipleniyoruz ancak aslında olan bu işte. Koskoca camianın merhum onursal başkanı 20 yaşında genç kız düşkünlüğüyle ünlenmiş zengin mafya bozuntusu. Neden Özkan Sümer değil? Neden Şamil Ekinci değil? Bir çok şeyin cevabı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
hakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak
rakip de zaten algı şampiyonu
senin hakkın yeniyorsa 1 dk cümleler ya da tweetle olmaz bu işler yönetim yönetim değil ki hakkımızı savunsun..
kadro da kötü hakemi de katıp yeneceksin ama olmuyor o zaman yönetim devreye girecek ama o güç de yok sadece boş konuşma var..
takım kötü yola girdi çıktık çıktık bu ara yoksa şarampole yuvarlanacağızYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak
senin hakkın yeniyorsa 1 dk cümleler ya da tweetle olmaz bu işler yönetim yönetim değil ki hakkımızı savunsun..
kadro da kötü hakemi de katıp yeneceksin ama olmuyor o zaman yönetim devreye girecek ama o güç de yok sadece boş konuşma var..
takım kötü yola girdi çıktık çıktık bu ara yoksa şarampole yuvarlanacağız
profil resmi alev almış yanıyor renktaşYahsi Bati 51:28
Yorum
-
rakip sahaya osimhen kerem demirbay ysuf demir jakobs batsuayi atmış
hocası çıkıp sakat dar kadro diye ağlıyor
Şenol ise sahaya ali şahin ve draguş atabilmiş
topçuların maç seçiyor
birkaç tanesi var beyinsiz
evet bir umut güneş hamlesi gelebilir miydi bilmiyorum, girsin dediklerimiz girince daha da sıçtığı için zor
e hocaya hakaret istifa demek neyin nesi
atamadı mal
vermedi pç
tutamadı beceriksiz
*bu "olala-berat spiker" üzerinden yayıncı kuruluşa anladıkları dilden bir cevap vermek de bu camianın boynuna borçtur
bu kadar görmemezlik aşağılama dışlama olamaz. sistemi bu kadar açık bazı takımlar üzerinden döndüremezsin. pisliğinizde boğulduğunuz günleri göreceğim inş. canınız cehennemehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Her hafta aynı muhabbet. Eyleme koyamayacağın sözler söylemekle 50 metreden havlamak arasında bir fark yok. İşine geliyor işte kurduğu boktan kadroların kaybettiği puanlara bahane oluyor.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakeme kızmayın abi zaten ilk değil son da olmayacak
takım kötü yola girdi çıktık çıktık bu ara yoksa şarampole yuvarlanacağız
Yorum
-
Bu tip derbi maclarinda kolay kolay bizden maci alamazlar ancak biz veririz!
Var hakemleri maçı katletti top ciktiysa bu sekildede penalti uydurulmaz bu pozisyonda b alper faul yapiyor eren dan-dun yapiyor son golde dragus bodoslama daliyor yoktan serbest vurus yazik olduEn son objek tarafından düzenlendi; 17.12.2024, 00:09.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum