ağlamayın yanında adam var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onun için beyin lazım beyin.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci yatmış bile, bir Fake ile boş kaleye bırakacaktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka maçı izliyorsun herhalde.
Benim izlediğim maçta 11 tane bordo mavi formalı oyuncu rakip takımı yenmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Sörloth oralarda topu iki kere düzeltip atıyordu golünü.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenzerini Cornelyus Bjk ye rahat atmisti, kalite farki
Yorum
-
Evet ama kenardaki hoca tam tersini istiyor.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim izlediğim maçta 11 tane bordo mavi formalı oyuncu rakip takımı yenmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Yorum
-
Şu maçta Cihanla Umutun hiçbir katkısı olmaz. Net. (oyunun genel akışına) Belki Cihan kanata atılabilirdi bilmiyorum.En son Emirhan Uludüz tarafından düzenlendi; 16.12.2024, 23:00.
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama kenardaki hoca tam tersini istiyor.
Aynen knk. Büyük resmi görmüşsünYahsi Bati 51:28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum