Şenol Hocam , bu sezonu kayıp sezonu olarak görüyorsa demek ki ben bu sezon takıma bir şey katamam da demek istiyor...
O zaman bir zahmet , kayıp sezonu olarak gördüğü sezonda maaş almayı kendine hak görmesin kulübe de bu minvalde bir geri dönüş sağlasın.
Hem sezonu kayıp olarak gör hem cebine 30 40 milyon TL koy ne güzel dünya .
35 yaşındaki Nwakaeme'nin ayaklarına bakıyor takım.
Şu takımda 2 milyon bandında maaş alanların arasında , sakatlıklardan kurtulup süre bulsa en hak edecek kişi kendisidir muhtemelen .
Sezon bitiminde sil baştan denilip , takımı bu hale getiren ED , takımdan sezon içerisinde ümidini kesmiş ŞG ve Avcı ' nın takıma kattığı tüm oyuncularla yollar ayrılmalı ve kangren olan kısım kesilip atılmalıdır.
Yapılabiliyorsa , Avcı ' nın getirmediği ama avcı ' tanın takımında 3 sezon idman yapmış ve mantalitesini benimsemiş isimler de bunlara dahil edilmelidir.
Bu isim Trabzona geldiğinde de bir zahmet şehirden kovulmalıdır.
Şenol Hoca oyuna Ozan'ı sokarak neyi düşündü çok merak ediyorum. Hakem vs. her şeyi yazabiliriz. Ama bunları yazarken doğruları da yazarsın.
Bizim doğrumuz yok. Hocanın forma adaleti yok. Bunu ben hissediyorsam futbolcular ne durumdadır gerisini siz düşünün.
Şenol Hoca oyuna Ozan'ı sokarak neyi düşündü çok merak ediyorum. Hakem vs. her şeyi yazabiliriz. Ama bunları yazarken doğruları da yazarsın.
Bizim doğrumuz yok. Hocanın forma adaleti yok. Bunu ben hissediyorsam futbolcular ne durumdadır gerisini siz düşünün.
Şenol Hocanın kafası çok karışık
Üst üste 2 maç kazanamayınca o da sağlıklı düşünemiyor. Tamam kadro leş ama Hocam sen de haftalardır bir dokunuş yapamadın.
amg memleketinde her hafta her maçın her saniyesinde türlü sahtekarlıklar şerefsizlikler yaşanırken yine geldiler bütün pisliği sorunları bizim üzerimizden çözmeye çalışıyorlar
koca kulüpten, yöneticiden bir kişi maçtan sonra çıkıp tek bir açıklama da yapmadı ya
hakemlere yapmadıkları kalmıyor biz yapınca hakemlerin yanında oluyorlar
tribünlerde adam öldürülüyor bizde olay olunca herkes birlik oluyor
sahada çirkeflik yapan, çakallık yapan övülüyor bizde olunca adalet deyip yırtınıyorlar
dünyanın en büyük şikesini yapıyorlar üstünü örtüyorlar bizim için en ufak iftirayı yaya yaya konuşuyorlar
siyasetçilerin tşklarını yalamaktan bihal olmuşlar bizim tarafta bir şey oldu mu vay efendim hükümetin köpeği bilmem ne
yeri geldi mi arabıyla rusuyla çiniyle pkksıyla esadıyla oynaşıyorlar ama iki turist için bir şehri ağızlarına meze ediyorlar
sahada kendi topçularına rakip topçulara yapmadıkları kalmıyor biz yapınca medeniyet edebiyatı yapıyorlar
topunuzun canı cehenneme yaa
amg memleketinde her hafta her maçın her saniyesinde türlü sahtekarlıklar şerefsizlikler yaşanırken yine geldiler bütün pisliği sorunları bizim üzerimizden çözmeye çalışıyorlar
koca kulüpten, yöneticiden bir kişi maçtan sonra çıkıp tek bir açıklama da yapmadı ya
sahada çirkeflik yapan, çakallık yapan övülüyor bizde olunca adalet deyip yırtınıyorlar
dünyanın en büyük şikesini yapıyorlar üstünü örtüyorlar bizim için en ufak iftirayı yaya yaya konuşuyorlar
siyasetçilerin tşklarını yalamaktan bihal olmuşlar bizim tarafta bir şey oldu mu vay efendim hükümetin köpeği bilmem ne
yeri geldi mi arabıyla rusuyla çiniyle pkksıyla esadıyla oynaşıyorlar ama iki turist için bir şehri ağızlarına meze ediyorlar
sahada kendi topçularına rakip topçulara yapmadıkları kalmıyor biz yapınca medeniyet edebiyatı yapıyorlar
Trabzonspor'a ülkedeki bakış açısını, dünyanın Türkiye'ye bakış açısıyla çok benzetiyorum.
Enis özünde fblidir ordan aliyor bu yönünü deyip geçelim mg
Yorum