Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yedeklerin kadro dışı kalması ne alaka, ömrümce böyle rezil bir takım izlemedim...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bjelica en azından Mendy'yi orta sahada oynatıyordu

Yorum

• Gecmisi analiz edemezsen, gelecegi zaten göremezsin. Halen daha Bjelica´nin basarili olup olmadigi tartisiliyor. Yahu arkadas, kaleye her gelen topu yiyen bir kalecin varken, 8 macta toplanan 12 puan basarimidir, degil midir? Misal bu sezonu ele alin, kaleye her gelen gol olmus olsa, ligte neredeydin? Dibinde...
        Ugurcan´in kurtaris yaptigi tek mac Adana Demirspor maci, daha iyi olmamiza ragmen kaybedip, Bjelica´nin kovuldugu mac. eger kovulmasa, bir daha zor kovarlardi.

Senol Günes sevilir, sevilmez ama bir Hoca´yi göreve getiriyorsan, eksik oldugunu biliyorsan, takima takviye yaparsin. Biz Trezegeut´yi gönderdik, alinan tek Oyuncu yok. Misal S.G.´nin yerine Avci Virüsü gelmis olsa, kac Oyuncu alinirdi?

Bu Yönetim bazinda cok farkli seyler dönüyor, artik farkindayiz gibi degil mi?
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Trabzon kümeye diye bağıranlara değil bağırtanlara yazıklar olsun.

Ey Rize ve Samsun!
          TS'nin adı bile bu ligde kalır.
          Bugünleri unutmadık.
          Elimize düşeceğiniz o günler de mutlaka gelecek.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon kümeye diye bağıranlara değil bağırtanlara yazıklar olsun.

Ey Rize ve Samsun!
            TS'nin adı bile bu ligde kalır.
            Bugünleri unutmadık.
            Elimize düşeceğiniz o günler de mutlaka gelecek.
            Hep aynı muhabbeti yapıyorlar, asansör gibi 2 senede bir düşen takımın bir takıma kümeye demesi acaip olay. Senden daha çok taraftarı olan, her şeyi ile senden büyük bir kulübe bunu demenin mantığı yok yani. Rakip bile değiliz, kıskanma belirtileri onlarda biliyor hiç bir zaman bu seviyeye gelemeyeceklerini, ikinci takımı rize samsun olan bir şehirden nasıl bir rekabet olabilir ki.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hep aynı muhabbeti yapıyorlar, asansör gibi 2 senede bir düşen takımın bir takıma kümeye demesi acaip olay. Senden daha çok taraftarı olan, her şeyi ile senden büyük bir kulübe bunu demenin mantığı yok yani. Rakip bile değiliz, kıskanma belirtileri onlarda biliyor hiç bir zaman bu seviyeye gelemeyeceklerini, ikinci takımı rize samsun olan bir şehirden nasıl bir rekabet olabilir ki.
              Ne güzel söyledin, ağzına sağlık kardeşim.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Azılı TS düşmanları Samsun ve Rize'nin küme düşecekleri günü iple çekiyorum. Umarım biz çakarız da öyle düşerler.

Aslında bu soysuzlara bedava veya hiç oyuncu vermemek lazım.
              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 13.11.2024, 11:22.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• 3 yenilgi üst üste ve durum degesmese yenilgi sayimiz artar. Takim olarak kimse futbol oynamiyor. Cogu futbolcu yerinde oynamiyor.

4 kadro disi, ama bu oyuncular yedek oyuncu. Neden kadro disi kaliyor? Rizeye Asist yapan dragus neden kadro disi degil ? Sikecilere 100de100 gol atmak istemeyen tufan neden kadro disi degil? Darbeci takimada darbe yapiyor 2. lige düsürmek icin!!!!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam aslında konu Bjelica konusu değil . Konuyu şu şekilde değerlendirmek lazım . Takımın başına bir isim getiriyorsunuz ve bu adamın geldiği dönem takımın başından ayrılan hocan " ne denediysek tepki alamıyoruz " minvalinde açıklamalar yapıp takımdan ayrılıyor. Adam zaten saçma sapan bir ortamda gelmiş takımın başına . Dolayısı ile 16 maçlık
                  Ben Bjelica ' ya hocam al sana 25 milyon euro bütçe , istediğin oyuncuyu al dediklerini zannetmiyorum . Dolayısı ile adam da tanıdığını düşündüğü ya da memleketlisi olan adamları nispeten ( yönetim herkese para saçtığı için ) uygun ücretlere getirdi . Bu adamın istediği santraforu 3 ay kovalayıp alamadın hocam sen neden bahsediyorsun ? Benkoviçi oynatmadın . Orsic transferine o zaman ki şartlar içerisinde kimsenin de kötü transfer olarak baktığını düşünmüyorum . Teklic ve bakic ' di sanırım , bunlar da geleceğe yatırım diye alındı .

Kaldı ki bu adamı takımın başına getiren zatı muhteremler adamın haberi olmadan takıma kourbelis diye birini kattı AA ve ya Şenol güneş takımın başında iken böyle bir şey yapılabilir miydi ? Sahi bu transfere kim onay verdi hocam ? Teknik direktörün vermediğine göre orada başka bir işler döndü.

Petkovic bu takıma gelmiş olsa , sen bu sene santrafor sıkıntısı çekmeyecektin. Onauchu bir sene ağzına bal çaldı gitti ? Şimdi kimle oynuyorsun ? Başka bir kiralık futbolcu ? Bunlara para saçmak yerine Petkovic kalitesindeki adamı bonservisi ile takıma katsan daha iyi değilmiydi ?

Takımın 8 maç içerisinde kaybedip kazandığı kadroları bir burada paylaşır mısın ? Bakalım adama sen ne vermişsin ? Adam da ne yapmaya çalışmış ? Neden bahsediyorsun hocam sen . Pepe , Mendy ve Onauchu ligin 5. haftası olan Beşiktaş maçında takıma katıldı . Ondan önceki kadrona bir bak , ikinci ligde o takımla şampiyon olamazsın öyle söyleyeyim sana .

Aman hocam Avcı deme bana . Şu takımın son 3 sezondur bu hallerde olmasının 1. nedeni Avcı , 2. nedeni ise Ertuğrul Doğan ' dır . Yerleri belki değişebilir ama isimler değişmez. Kendisi 30 maç peş peşe aldırsa , bizi soktuğu şu ekonomik ve futbol fukarası halin üzerini örtmez.

Şenol hocam oynamayı sever. Sen daha çok üzüntülerini görürsün Umarım parayı düşündüğünden ve koltuğu sallandığından üzülmüyordur ne diyeyim . Ben aynı üzüntülerini beşiktaş takımı başındayken yaşadığını da görmüştüm çünkü .

Benim derdim , Şenolu gönderirken para ve , Bjelica ' yı gönderirken para ver ,Avcı ' yı gönderirken para ver. Bu kulüp para mı basıyor hocam ? Mesela Avcı 7 ayın sonunda tekrar gelirken burada bir kaç arkadaş ve ben tekrar gideceğinden çok emindik. Niye yapılan hata üzerinde ısrar ediliyor ? İlla birilerine tazminat mı ödememiz lazım . Hem bonservis kazanamıyoruz hem de gönderilen teknik direktör de olsa, futbolcu da olsa üstüne para veriyoruz... Yazık günah.
                  Öyle değil tabi de hadi senin dediğin gibi söyleyelim son 8 maçı sayalım,yenildiğin Rize Hatay Adana aç bak hangisinin kadrosu senden iyiydi de seni madara edip yendiler,bir adana maçı madara olmadık ama o maçta da rakip golü bulup geri çekildi de biz top oynamış gibi göründük yoksa biz de rakibi boğduk falan böyle bişey söz konusu bile değil.Golü bulup geri çekilene kadar bize futbol dersi veriyorlardı.

Bakabilirsin pttden yeni çıkmış rizenin kadrosuna o kadroyu yenmen için mendy ye onouchuya ihtiyacın mı vardı.Keza Hatay maçında a.demir maçında vardı bu oyuncular biri yoksa diğerleri vardı rakibin elinde daha iyisi mi vardı ki seni dağıtıp yendiler.

Korbelius demişsin adam sadece ilk üç maç onbirde başladı,bahsettiğimiz takımlardan sadece Rize buna dahil Rize maçı hariç zaten kourbelis maça sahada çıkmadı ki.Günah keçisi kourbelius mu oldu?

Benkovic oynamadı dedin,ilk dört maç sahada ilk onbirde çıktı ve ağır olduğu için arasına ,arkasına atılan her top bizim defansımızda pozisyon olduğu için kesik yedi,yani boşa kesik yemedi.Az paraya da gelmedi 500 kira 1.100€ kendisine verildi 4 maç için verdik bu parayı ona.Elle tutulur bi orsic olabilirdi o da olmadı başka da yok.Bu takıma hiçbir oyuncu da kazandırmadı.

Futbolcu iyi olunca hoca sayesinde ama kötü olunca futbolcunun suçu oluyor.Bunu genel olarak söylüyorum,bu sadece komik.

Petkovic meselesine gelirsek adam iki üç rakipli Hırvat liginde bile 10 senede 10 gol barajını bi iki kez aşmış bir oyuncu.Asla golcü bir oyuncu değil daha çok forvet arkası oynayan asist yapmaya meyilli bi oyuncuyu ısrarla üç ay istedi.Tekrar söylüyorum iyi ki olmadı da onouchu alındı,öyle veya böyle takıma 20 küsür gol asist katkısı sağladı.Petkovic gelse bedavaya mı gelecekti ona da bonservis verilmeyecek miydi?Belki onouchu kadar değil ama evet verilecekti ve dediğim gibi burada çok küfür yerdi.Madem bonservis vereceksin o halde onouchuya verseydin 3 4 yıl forvet de aramazdın.

Korbeliusu kesiyorsun,benkovici kesiyorsun,geldiğinde en iyi iki üç isimden biri olan markovici kesiyorsun,madem kötü uğurcanı da kes onu neden kesmedin?İsteyen istediği gibi düşünebilir ama kadrolar orada açıp bakabilir rakibin elindeki kadro ile kendi kadrosuna,hatayın rizenin a demirin kadrosu senden daha iyi diyen varsa başka da bişey söylemem mümkün değil.Her yenilgide minimum iki üç tane yiyorduk.Eline kadro verildiğinde Hatay ve a demir gelip yendi seni siz ne anlatıyorsunuz hocam!
                  En son Macellan tarafından düzenlendi; 13.11.2024, 11:55.

Yorum

• [QUOTE=Macellan;1921898627]
                    İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam aslında konu Bjelica konusu değil . Konuyu şu şekilde değerlendirmek lazım . Takımın başına bir isim getiriyorsunuz ve bu adamın geldiği dönem takımın başından ayrılan hocan " ne denediysek tepki alamıyoruz " minvalinde açıklamalar yapıp takımdan ayrılıyor. Adam zaten saçma sapan bir ortamda gelmiş takımın başına . Dolayısı ile 16 maçlık serinin 8 maçlık kısmını saymak adama biraz haksızlık olur . Ki , adamın takımı tanıması AA ' nın takıma yaptırmamış olduğu idmanlardan dolayı yükleme yapması bile haftalar sürer zaten . Geldiğinde de " bu takım hiç idman yapmamış " gibi bir şeyler söylemişti .

Ben Bjelica ' ya hocam al sana 25 milyon euro bütçe , istediğin oyuncuyu al dediklerini zannetmiyorum . Dolayısı ile adam da tanıdığını düşündüğü ya

Petkovic bu takıma gelmiş olsa , sen bu sene santrafor sıkıntısı çekmeyecektin. Onauchu bir sene ağzına bal çaldı gitti ? Şimdi kimle oynuyorsun ? Başka bir kiralık futbolcu ? Bunlara para saçmak yerine Petkovic kalitesindeki adamı bonservisi ile takıma katsan daha iyi değilmiydi ?

Takımın 8 maç içerisinde kaybedip kazandığı kadroları bir burada paylaşır

Aman hocam Avcı deme bana . Şu takımın son 3 sezondur bu hallerde olmasının 1. nedeni Avcı , 2. nedeni ise Ertuğrul Doğan ' dır . Yerleri belki değişebilir ama isimler değişmez. Kendisi 30 maç peş peşe aldırsa , bizi soktuğu şu ekonomik ve futbol fukarası halin üzerini örtmez.

Şenol

Öyle değil tabi de hadi senin dediğin gibi söyleyelim son 8 maçı sayalım,yenildiğin Rize Hatay Adana aç bak hangisinin kadrosu senden iyiydi de seni madara edip yendiler,bir adana maçı madara olmadık ama o maçta da rakip golü bulup geri çekildi yoksa biz de rakibi boğduk falan böyle bişey söz konusu bile değil.Golü bulup geri çekilene kadar bize futbol dersi veriyorlardı.

Bakabilirsin pttden yeni çıkmış rizenin kadrosuna o kadroyu yenmen için mendy ye onouchuya ihtiyacın mı va.Keza Hatay maçında a.demir maçında vardı bu oyuncular biri yoksa diğerleri vardı rakibin elinde daha iyisi mi vardı ki seni dağıtıp yendiler.

Korbelius demişsin adam sadece ilk üç maç onbirde başladı,bahsettiğimiz takımlardan sadece Rize buna dahil Rize maçı hariç zaten kourbelis maça sahada çıkmadı ki.Günah keçisi kourbelius mu oldu?

Benkovic oynamadı dedin,ilk dört maç sahada ilk onbirde çıktı ve ağır oldupu için arasına ,arkasına atılan her top bizim defansımızda pozisyon olduğu için kesik yedi,yani boşa kesik yemedi.Az paraya da gelmedi 500 kira 1.100€ kendisine verildi 4 maç için verdik bu parayı ona.Elle tutulur bi orsic olabilirdi o da olmadı başka da yok.

Futbolcu iyi olunca hoca sayesinde ama kötü olunca futbolcunun suçu oluyor.Bunu genel olarak söylüyorum,bu sadece komik.

Petkovic meselesine gelirsek adam iki üç rakipli Hırvat liginde bile 10 senede 10 gol barajını bi iki kez aşmış bir oyuncu.Asla golcü bir oyuncu değil daha çok forvet arkası oynayan asist yapmaya meyilli bi oyuncuyu ısrarla üç ay istedi.Tekrar söylüyorum iyi ki olmadı da onouchu alındı,öyle veya böyle takıma 20 küsür gol asist katkısı sağladı.Petkovic gelse bedavaya mı gelecekti ona da bonservis verilmeyecek miydi?Belki onouchu kadar değil ama evet verilecekti ve dediğim gibi burada çok küfür yerdi.Madem bonservis vereceksin o halde onouchuya verseydin 3 4 yıl forvet de aramazdın.

Korbeliusu kesiyorsun,benkovici kesiyorsun,geldiğinde en iyi iki üç isimden biri olan markovici kesiyorsun,madem kötü uğurcanı da kes onu neden kesmedin?İsteyen istediği gibi düşünebilir ama kadrolar orada açıp bakabilir rakibin elindeki kadro ile kendi kadrosuna,hatayın rizenin a demirin kadrosu senden daha iyi diyen varsa başka da bişey söylemem mümkün değil.Eline kadro verildiğinde Hatay ve a demir yendi seni ne anlatıyorsunuz hocam!

Öyle değil tabi de hadi senin dediğin gibi söyleyelim son 8 maçı sayalım,yenildiğin Rize Hatay Adana aç bak hangisinin kadrosu senden iyiydi de seni madara edip yendiler,bir adana maçı madara olmadık ama o maçta da rakip golü bulup geri çekildi yoksa biz de rakibi boğduk falan böyle bişey söz konusu bile değil.Golü bulup geri çekilene kadar bize futbol dersi veriyorlardı.

Bakabilirsin pttden yeni çıkmış rizenin kadrosuna o kadroyu yenmen için mendy ye onouchuya ihtiyacın mı vardı.Keza Hatay maçında a.demir maçında vardı bu oyuncular biri yoksa diğerleri vardı rakibin elinde daha iyisi mi vardı ki seni dağıtıp yendiler.

Benkovic oynamadı dedin,ilk dört maç sahada ilk onbirde çıktı ve ağır olduğu için arasına ,arkasına atılan her top bizim defansımızda pozisyon olduğu için kesik yedi,yani boşa kesik yemedi.Az paraya da gelmedi 500 kira 1.100€ kendisine verildi 4 maç için verdik bu parayı ona.Elle tutulur bi orsic olabilirdi o da olmadı başka da yok.Bu takıma hiçbir oyuncu da kazandırmadı.

Korbeliusu kesiyorsun,benkovici kesiyorsun,geldiğinde en iyi iki üç isimden biri olan markovici kesiyorsun,madem kötü uğurcanı da kes onu neden kesmedin?İsteyen istediği gibi düşünebilir ama kadrolar orada açıp bakabilir rakibin elindeki kadro ile kendi kadrosuna,hatayın rizenin a demirin kadrosu senden daha iyi diyen varsa başka da bişey söylemem mümkün değil.Her yenilgide minimum iki üç tane yiyorduk.Eline kadro verildiğinde Hatay ve a demir gelip yendi seni siz ne anlatıyorsunuz hocam!
                    Maçları iyi izlemek lazım hocam . Bjelica takımın başındayken harika futbol oynamıyorduk ama pozisyona girip bunları da skora çevirebiliyorduk . Kalecimiz , bu sezon ( son maça kadar ) göstermiş olduğu performansın % 30 kadarını o sezon göstermiş olsa 4 galibiyet , 6 galibiyete çıkar mağlubiyet sayın da 2 ye falan düşerdi diye düşünüyorum. Benim söylediklerime inanmıyorsan açıp izleyebilirsin maçları.

Kourbelis konusunu söylememin nedeni şuydu . Takımın başına bir hoca getiriyorsun ama aldığın oyuncudan hocanın haberi yok . Oyuncunun da hocadan haberi yok ? Türkiye'de hangi takımda böyle bir şey olabilir ?

Rize maçı , Hatay maçı girdiğin pozisyonlara bakarsan kötü oynamadığını da görebilirsin. Ama hatay maçında uğurcanın 5.2 ratingle oynamasının açıklamasını yapamayız burada .

Gelelim onauchu konusuna . Ben kiralık ferrariye bineceğime , benim olacak BMW ye binmeyi tercih ederim . Onauchunun o sezon bizden kazandığı para yanılmıyorsam 3.3 milyon euro. Bir sezon 20 gol attı . Sen bu adama 115 milyon TL para verdin. Bunun karşılığında attığı golün bir tanesinin ne değerde olduğunu sen düşün

Ben maliyetli kiralık oyunculara karşıyım... Başından beri de tavrım bu yönde . Pepe ve Onauchu toplam 6.4 milyon euro paza kazandı . Karşılığındaki başarı nedir ?

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 yenilgi üst üste ve durum degesmese yenilgi sayimiz artar. Takim olarak kimse futbol oynamiyor. Cogu futbolcu yerinde oynamiyor.

4 kadro disi, ama bu oyuncular yedek oyuncu. Neden kadro disi kaliyor? Rizeye Asist yapan dragus neden kadro disi degil ? Sikecilere 100de100 gol atmak istemeyen tufan neden kadro disi degil? Darbeci takimada darbe yapiyor 2. lige düsürmek icin!!!!
                      Dragus, Ozan ve Eren kesinlikle süresiz kadro dışı bırakılmalı
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• [QUOTE=shagrath61;1921898628]
                        İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçları iyi izlemek lazım hocam . Bjelica takımın başındayken harika futbol oynamıyorduk ama pozisyona girip bunları da skora çevirebiliyorduk . Kalecimiz , bu sezon ( son maça kadar ) göstermiş olduğu performansın % 30 kadarını o sezon göstermiş olsa 4 galibiyet , 6 galibiyete çıkar mağlubiyet sayın da 2 ye falan düşerdi diye düşünüyorum. Benim söylediklerime inanmıyorsan açıp izleyebilirsin maçları.

Kourbelis konusunu söylememin nedeni şuydu . Takımın başına bir hoca getiriyorsun ama aldığın oyuncudan hocanın haberi yok . Oyuncunun da hocadan haberi yok ? Türkiye'de hangi takımda böyle bir şey olabilir ?

Rize maçı , Hatay maçı girdiğin pozisyonlara bakarsan kötü oynamadığını da görebilirsin. Ama hatay maçında uğurcanın 5.2 ratingle oynamasının açıklamasını yapamayız burada .

Gelelim onauchu konusuna . Ben kiralık ferrariye bineceğime , benim olacak BMW ye binmeyi tercih ederim . Onauchunun o sezon bizden kazandığı para yanılmıyorsam 3.3 milyon euro. Bir sezon 20 gol attı . Sen bu adama 115 milyon TL para verdin. Bunun karşılığında attığı golün bir tanesinin ne değerde olduğunu sen düşün

Ben maliyetli kiralık oyunculara karşıyım... Başından beri de tavrım bu yönde . Pepe ve Onauchu toplam 6.4 milyon euro paza kazandı . Karşılığındaki başarı nedir ?
                        )Canın sağolsun bişey demeyeceğim artık.

Maliyetli kiralık oyuncuya ben de karşıyım, özellikle de pepe gibi isimli göz göre göre ayrılacağını sözleşmede belirten oyunculara.Onouchuyu kiralık olarak alıp tutunca ne de olsa biz bu işi çözdük deyip onouchudan vazgeçip banzaya yöneldiler belli ki!

Ama banzaya verilen kiralama ücretinin üzerine koyup onouchuyu almamış olmak asıl aptallıktı.Ya o ücreti kiralık banzaya da verme yada madem o ücretleri verebiliyorsun o halde üzerine biraz daha koy onouchunun tapusunu al,olay bu kadar basitti aslında.

Yorum

• Rizespor geçen sezon 2 maçı da kazandı
                          Bu sezon ilk maçı kazandı
                          son 3 maçı kazandılar

Bunu rizesporlu birine söylesen asla inanmazdı

Trabzonspor'un ne kadar rezil kepaze yönetildiğinin göstergelerinden sadece bir tanesi

Ben olsam rakibi bu halde bulmuşken 5 tane 6 tane atardım
                          daha çok rezil olsunlar ki ibret alsınlar böyle vasat utanç verici bir kadroyu nasıl kurduk diye

komik olan rizespor senden daha vasat durumda

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rizespor geçen sezon 2 maçı da kazandı
                            Bu sezon ilk maçı kazandı
                            son 3 maçı kazandılar

Bunu rizesporlu birine söylesen asla inanmazdı

Trabzonspor'un ne kadar rezil kepaze yönetildiğinin göstergelerinden sadece bir tanesi

Ben olsam rakibi bu halde bulmuşken 5 tane 6 tane atardım
                            daha çok rezil olsunlar ki ibret alsınlar böyle vasat utanç verici bir kadroyu nasıl kurduk diye

komik olan rizespor senden daha vasat durumda
                            Geldiğimiz yer kahredici gerçekten
                            Erto hala koltuğunda??
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geldiğimiz yer kahredici gerçekten
                              Erto hala koltuğunda??

2 hafta sonra tek aday olarak seçime giriyor

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 hafta sonra tek aday olarak seçime giriyor
                                Yandığımızın resmidir.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim