Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

12. Haftada Rize deplasmanındayız.

Rize mağlubiyet serisi üzerine Antalya ve Bodrum'dan 3 puan alıp rahatlamıştı. Bu hafta Sivas deplasmanında 1-0'ı koruyamadılar. Son 20 dksı 10 kişi oynayan Sivas'a mağlup oldular.

İlhan Palamut bu maçı bekliyordur muhtemelen. Rize'li olarak sevindirmeyiz umarım Rizespor'u.
    ( ゚д゚)

Küçük fenerin başında palut duruyor mu hâlâ
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yine puan kaybı?

Yorum

Milli aradan sonraki 4 maçta puan almamız çok zor diyordum. Arada son dakikada sürpriz bir Başakşehir galibiyeti gelmese bugün küme düşme hattındaydık. Gerçi hala oradan kurtulmuş değiliz ama bu takımın hiçbir maça favori çıkmadığı ortada. İlk yarının kalan fikstüründe kazanma şansımızın daha fazla olduğu içerideki Adana, Bodrum ve Antalya maçları var. Deplasmandaki Rize ve Alanya ile içerideki Kasımpaşa maçlarında berabere kalıp Samsun ve GS deplasmanlarında yenileceğimizi varsayarsak ilk yarıyı 24 puanla kapatmamız olası gözüküyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Birde hain sözde başkan erdo, talimatı aldığın liderinin memleketinede mağlup ol, tam olsun ve sahibine, liderine kıyak geçmeden olmaz öyle değil mi!!şikebahçeye geldi mi en az 6 gol yiyen rizespor, Trabzonspor'u mağlup etmek için yine ölümüne oynayacak...

Yorum

Rize bu maçta canını dişine takacaktır.

Maalesef bizim leş kadro hiçbir maçta favori değil

Bu sezon her maçımız, stresin babası

Geçen sezon bizi yendiğinde sahada şov yapan Palut'u, eze eze yenip son maçı olmasını sağlayalım.

Bari 5.bitirip konferansa kalsak
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 04.11.2024, 09:11.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

ilhan palut ve çaykur rizespor'un çıkış maçı olur. 3 sene önce şampiyon olmuş takım rize'de kümeye diye bağırtacaklar. allahsız kitapsızlar. yaşı büyük olanlar daha iyi bilir bizim eskiden beri en kolay kazandığımız maçlar karadeniz takımlarıyla oynadığımız maçlar olurdu. en kötü halimizle bile yenerdik bunları. gelinen noktada çaykur rizespor ile oynanan son maçlara açın bakın kaç galibiyetimiz var.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 04.11.2024, 09:08.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilhan palut ve çaykur rizespor'un çıkış maçı olur. 3 sene önce şampiyon olmuş takım rize'de kümeye diye bağırtacaklar. allahsız kitapsızlar. yaşı büyük olanlar daha iyi bilir bizim eskiden beri en kolay kazandığımız maçlar karadeniz takımlarıyla oynadığımız maçlar olurdu. en kötü halimizle bile yenerdik bunları. gelinen noktada çaykur rizespor ile oynanan son maçlara açın bakın kaç galibiyetimiz var.
                Rize-Samsun maçında tribünler,

ARARIM
                SORARIM
                SENİ HER YERDE
                TRABZON NERDE

diye bağırdılar. Hem Samsun Hem Rize'nin layık olduğu yerlere düşeceği günler yakındır. Onların makus kaderi bu.

Ezikler bizimle uğraşmayı bırakmıyorlar.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

Dibe doğru batıyorsan yüzeye çıkmak için en iyi yol en dibe kadar inmek ve oradan güç alarak tekrar yukarı çıkmaya çalışmaktır.

Daha dibin dibine gelmedik.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Ligin dibindeki Adana Demirspor Kayseri deplasmanından beraberlik çıkardı. Biz Kayseri'ye karşı sahamızda beraberliği son dakikada kurtardık. Ligin dibindeki takımdan bile daha iyi durumda değiliz belki de.

Rizespor hem ligdeki konumu hem de klasik Trabzonspor düşmanlığı sebebiyle bu maça ölümüne asılacaktır. Bu maça da Ozan-Okay orta sahasıyla çıkarsak işimiz yaş.

Yorum

Yenilirsek ki sürpriz olmaz düşme hattına inebiliriz.

Yorum

bu macla cikisa geceriz.

Savicin dönüs maci olur, Mendy orta sahaya gecer. Ozan birdaha girmemek üzere disari....

Ben dünki macta Senol Günes etkisini gördüm. Bence iyi mücadele ettik. Ha korkudan degisiklikleri cok gec yapti ve Ozana bu kadar niye sabretti anlamiyorum.... Neyse önümüzdeki maclara bakacaz...

Yorum

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu macla cikisa geceriz.

Savicin dönüs maci olur, Mendy orta sahaya gecer. Ozan birdaha girmemek üzere disari....

Ben dünki macta Senol Günes etkisini gördüm. Bence iyi mücadele ettik. Ha korkudan degisiklikleri cok gec yapti ve Ozana bu kadar niye sabretti anlamiyorum.... Neyse önümüzdeki maclara bakacaz...
                          inşallah

Yorum

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu macla cikisa geceriz.

Çakır
                            Malheiro-Saviç-Saatçi-Barısıc
                            Mendy-Okay
                            Visca-Cham-Vakeme
                            Simon
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Bu maçı kazanabilecegimizi düşünen var mı
                              Beraberlik iyidir

Yorum