Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş: Stoperlerimiz sakat olduğu için orta sahaları kullandık. Denswil yeni takıma katıldı. Serdar belli aşamadan geçiyor. Savic zaten yok, Batagov da saktatlık geçirdi. O yüzden gelmedi iyi durumda. Soru işaretleri var, soru işaretleri az olan oyuncularla oynuyoruz.
    Hoca geçen hafta iki orta sahayı stoper oynattı, e plan tuttu, bakıldığında tek bir aksama olmadı
    eldeki diğer stoperleri oynatmayı risk görüyor hoca, jon-mendy ikilisi de risk
    iki riskli durumdan deneyip başarılı olduğunu tercih etti
    buradan çok fazla yüklenilmesi doğru değil bence
    draguş ve bardi
    hocanın bu iki maldan vazgeçmesi gerek
    ozana ve umuta çok güvenmemesi gerek
    viscaya güvenmeye devam etmeli
    sahaya sıçsa da elde tek akıllı adam
    umut kazmasının kafasına koydu topu alıyorduk şu maçı az daha
    hoca ya iyi futbol ya kazanmak ikisinden birini tercih etmeli
    bu kadro hem iyi futbol hem kazanmayı bir arada yapamaz

ertoya felan sövmekten göztepeyi unuttuk
    valla helal olsun
    kazıya kazıya aldılar maçı
    yalnız bardili draguşlu bir takımı ezen performanslarına da çok güvenmesinler
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• şu devşirme oyuncu saçmalığı bitmezse bu sezon daha çok rezillik göreceğiz elinde oyuncu yoksa altyapıdan birini koy oynasın zaten yeniliyosun belki bi oyuncu kazanırsın alttan

Yorum

• "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• cham'da büyük hayal kırıklığı adam çok hantal çalım falan hak getire anca iyi top kesiyor kornerden falan onun dışında bişey yok

Yorum

• Denswil başlığına yazdım ama buraya da atayım, sonuçta maçla ilgili.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk golde rakip sağ ayaklı bir oyuncu, sol ayağı yok. Tek amacı sağına çekip vurmak. Stoperin tek yapması gereken sağını, kaleye gidişi engellemek. Bunun yerine önünü açıyor. Adam kötü kontrol yaptığı için önü kapanır gibi oluyor, Denswil tekrar önünü açıyor. Hiçbir müdahaleyle karşılaşmadan ceza sahasına kadar girip şut attırıyor rakibe. Seken top gol oluyor.

İkinci gol öncesi, Okay topu kaptırıyor. Tjanic ve Denswil orta sahada. Tjanic sağ ayaklı yine. Pozisyon gereği top solunda kalıyor ama tek amacı sağına çekebilmek. Solu yok çünkü. Denswil sol üstte izlemeye başlıyor. İzliyor izliyor izliyor. Top hala tjanicin sağıyla şut atabileceği yerde değil. Sağında rakibi olmasına rağmen sağına doğru fake atıyor. Burada çarpışmaları gerek normalde ama Denswil daha da geriye doğru kaçıyor. Artık top Tjanic’in şut atabileceği sağ ayağında. Denswil izliyor. Tjanic gerilip şutu çıkarıyor. Denswil izliyor. Top kaleye doğru gidiyor. Denswil hala izliyor. Ulan ben tvden izlerken yerimden kalktım şunun kadar rahat izleyemedim, gol olsa sağına soluna el kol yapacaktı. İnanamıyorum bu rahatlığa.

İkinci gol, Mendy stoper olmamasına rağmen rakiple boğuşuyor. Denswil izliyor. Burada Visca'nın kademesi sorgulanabilir ama doğal pozisyonu olmadığı belli. Sahanın diğer tarafında da tehlike yokken stoperin kademeye karşı uyanık olması gerekirdi. İkinci golde de esas suçlu bence Denswil.

Dolayısıyla elde 2.5 milyona alınmış Serdar varken, ilk fırsatta küfür edilerek kovulması planlanan stoperin oynadığı için sadece 45 dkda iki gol yediriyor. Bir tane daha yedirebilirdi. Geldiğinden beri aynı haltı yiyor ama oynamaya devam ediyor. Bu kadar enayi Trabzonspor kulübü varken ben Denswil'in yerinde olsam bir sözleşme daha koparmaya bakardım. (zamlı)
            Maçın kahramanı Denswil. Haftaya 11 başlar
            ( ゚д゚)

Yorum

Şenol Güneş: Stoperlerimiz sakat olduğu için orta sahaları kullandık. Denswil yeni takıma katıldı. Serdar belli aşamadan geçiyor. Savic zaten yok, Batagov da saktatlık geçirdi. O yüzden gelmedi iyi durumda. Soru işaretleri var, soru işaretleri az olan oyuncularla oynuyoruz.
              Serdar belli aşamadan geçiyor nedir yaa fkjdahah
              Yok ya arkadaş nefret ettirdi iyice
              Az ümidim vardı ama ı ıh
              Jekedeyken net çat çat konuşan adama bak "BelLi AşAmAdAn GeÇiYoR" lgkfkdh sie ya
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az ümidim vardı ama ı ıh
                Jekedeyken net çat çat konuşan adama bak "BelLi AşAmAdAn GeÇiYoR" lgkfkdh sie ya
                Yirtindik burda gelmesin diye
                Azicik akil melekesi tasiyan her bir insan olmayacgini bilirdi
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ozan çıktı yedik golü işte farketmiyor sorun hoca sistem yok oyun yok hiç bişey yok
                  ilk golde iyi izledi o da.
                  ( ゚д゚)

Yorum

Şenol Hoca sana güvendik ama sende ne yapıyorsun!Böyle olmaz ve böyle rezalet olmaz.Bugün olan rezalet hiçbir şekilde açıklanamaz.Geleli aylar oldu ve 14 gün en az 3 kez Milli takım araları oldu ve bu zaman arasında takıma hiç mi etki edemedin.Herşeyi geç sana yakışıyor mu bugün olan rezalet, kendine bu rezalati yakıştırabiliyor musun!Artık kendinizi toparlayın ve kendinize gelin...

Yorum

• Ş.G adamcılığı sever kaldığı sürece ozan'ı falan kesmez serdar saatçi vs zor şans bulur altyapıya 0 şans verir

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az ümidim vardı ama ı ıh
                        Serdar futbolcu değil demek istemiş işte

Yorum

• Ve evet aynen doğru Şenol hoca geldiğinde vakit vardı transfer için ama o hangi kafadaydı ? "Almasanız da olur" he al şimdi bu kadroyla iş yap o zaman bırak onu bunu
                          Avcı da Güneş de aynı, hiç fark yok
                          27'de kırmızı yiyen rakibe karşı 45dk şut çekmemek nedir lan ?
                          Topçular 51, hoca 49% kabahatli bu konuda
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bu sezon fatih tekke'de kötü gidiyor şu kadroya gelse bile çok bişey yapabilir mi emin değilim samsun hocası baya iyi ama adamların kadro dinamik hızlı güçlü bizimki tam tersi nerde kaskal topçu var bulmuşlar en hızlı oyuncun 35 yaşındaki visca

Yorum

• Geçen yılın sonuna doğru ozan ve okay isimleri bizimle anıldığında inanamadım. Kimse böyle bir ihanet yapmaz diye düşündüm. İş ciddileşince burada çok adamla yartıştım. Ta o zaman hissettim işin buralara geleceğini. Bu başkan defolup gitmedikçe hiçbir şey düzelmez

Yorum

• adamlar zencinin bile yavaşını bulmaya başarmışlar yemin ediyorum cham'dan daha hızlıyımdır hiç mi izlemediniz yav

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim