İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Beyinsiz Avcı ve hain Ertonun kuracağı takım ancak bu kadar olur amk.9 milyar ödedik diyor ama hala 3 milyar borç var.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar kötü bir takım ben ömrümde görmedim, birbirinden çöp transfer çöp oyuncular, Ozan tam bir futbol cahili, Bardhi götün önde gideni..
Bu kadar borç ödiyorsun ona rağmen 3 milyar borç kalıyor.Üstelik 10 kişilik rakibe karşı şut atamıyorsun 50 dakikada.
Ben bu Erto y.vşağının da kuracağı takımın amk hiç kusura bakmasın.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 26.10.2024, 20:04.
Yorum
-
hangi birini sayacağız ki. bardhi ozan eren çok çok çok acil bu takımdan uzaklaştırılması gerekirken sahaya çıkıp top oynayabiliyorlar. okay haftalardır berbat oynuyor. bugun de sarısı var. çıkmazsa resmi olarak sayıları eşitleriz. visca bugun klasik leş ötesi oyununa geri döndü. kimle nasıl gol atacağız inanılmaz. 20 dakika 10 kişi oynayan takıma bir şut atamadık utanmanız var mı sizin?from BOGAZIÇI
Yorum
-
Ne yapacak başka çare mi varİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi gider Lundiyi ortaya çeker......
Yorum
-
stoperde stoperlerini, orta sahada orta saha oyuncularını oynatan teknik direktör istiyorum ulan. çok şey değil sadece bu.
samsun takımı 18 yaşında stoperini gözü kapalı yazıyor, sen kendi yaş gruplarında milli takımda banko oynayan iki oyuncunu şu maçta bile yazamıyorsan bırak git abi. yok ümit milli maçta kötüymüş de yok hazır değilmiş de, ulan yerinde oynamadıkları için yerlerine oynayanların bokunu temizlemeye çalışanlardan neyi kötü yapacak bu çocuklar?
evet yerlerinde oynatılmadıkları için yerlerine oynatılanların sıçtığı boku temizlemeye çalışan oyuncular var sahada !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum