Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

--------Uğurcan-------
    Malherio-Batagov-Denswil-Barisic
    ---------Okay-Mendy--------
    ------------Cham-------
    Orsiç------Banza--------Nwaekeme

ben olsam böyle çıkarım

Yorum

Batagov değil de Mendy stoper oynarsa... Çok fena söverim onu söyliyim önceden...

Yorum

Uğurcan
        Ali Şahin - Serdar - Batagov
        Pedro - Okay - Mendy - Barisic
        Bardhi
        Umut - Banza

Bu takımın bu fiziksizlikle geride 3 stoperle oynaması lazım yoksa hep eksik yakalanıyoruz arkada, dönenleri toplayamıyoruz en azından kalabalık karşılarız.
        En son Arda' tarafından düzenlendi; 22.09.2024, 14:01.

Yorum

bokote gol atar
          galibiyet için yeter mi bilemem
          antebin ilk hafta maçını izledim çok kötüydüler
          normal şartlarda kazanmak gerekiyor ama bizimkilerin kırılganlığı ve zayıf kondisyonu her şeye gebe

(UEFA)

Yorum

Galibiyet serimiz Antep'te başlasın inşallah.

Sezona girişimiz 2002-03'e benziyor. Banza da, Antep'ten gelen Tekkemiz olsun.

Başarılar...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan
              Bardhi
              Umut - Banza

Bu takımın bu fiziksizlikle geride 3 stoperle oynaması lazım yoksa hep eksik yakalanıyoruz arkada, dönenleri toplayamıyoruz en azından kalabalık karşılarız.
              Hayır

Yorum

hala bardhi'yi 11lerde görüyorum yapmayın Allah aşkına ya yapmayın kadro dışı kalması gereken ilk adamlardan

Yorum

Orsic kamp kadrosuna alınmamış.

( ゚д゚)

Yorum

Orsic yabancı kontenjanına takıldı sandım ama 11 yabancı var kadroda
                    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Ben de başta yabancı sınırına takılıyor diye düşünmüştüm ama Savic sakat Visca da cezalı olunca dikkat çekici bir tercih olmuş. Sakatlık ihtimali de olabilir. Yine de ısrarla şans verilmesine rağmen gösterdiği performans ile ligin en vasat sol açıklarından biri durumunda. Trezeguet satılmış olsaydı anlaşılabilir bir hamle olurdu ama adamı bedavaya kiralayıp Orsic'e kalmak büyük vizyonsuzluk oldu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan
                        Bardhi
                        Umut - Banza

bende 3 lü savunma olması gerektiğini düşünüyorum.Önde oynarken hızlı stoper gerekli.Eren daha önce bjelica zamanında denenmişti.Hızından faydalanabiliriz.

--------------------ugurcan---------------------------

---------serdar--------denswil/batagov-----------eren------------

pedro----------mendy-----------okay-----------------barisic

-------------cham---------waka/dragus--------------------

-------------------banza-------------------------------------
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Batagov değil de Mendy stoper oynarsa... Çok fena söverim onu söyliyim önceden...
                          Mendy kayseri macinda stoper oynadi ama maç icersinde orta saha oyuncularindan cok ileri cikti! Iyi oynadı bu sekilde oynamasi rakibi daha fazla sasirtiyor mendy geriden ileriye cikarken kademesine 6 numara oynayan oyuncumuz girmeli

Yorum

adamlar kerem aktürkoğlu ve barış alper yılmazı alt ligden aldı.Oynattı ve birini sattı,diğerini de satacak. Şu an kadroda gökdeniz ve eyüp gibi 2 tane potansiyel oyuncu var.Sen ne yaptın? Bursadan yada gurbetçi bir ton genç oyuncu aldın hepsini öğüttün.Sonra oyuncular bizde oynayacak kalibrede değil vesair.Oynatacaksın,geliştireceksin,potansiyeli ortaya çıkaracaksın.

Adamları 2. lige üçüncü lige göndererek geliştiremezsin.Kaç tane adam yedik bu yöntemle.
                            En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 22.09.2024, 17:29.

Yorum

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adamlar kerem aktürkoğlu ve barış alper yılmazı alt ligden aldı.Oynattı ve birini sattı,diğerini de satacak. Şu an kadroda gökdeniz ve eyüp gibi 2 tane potansiyel oyuncu var.Sen ne yaptın? Bursadan yada gurbetçi bir ton genç oyuncu aldın hepsini öğüttün.Sonra oyuncular bizde oynayacak kalibrede değil vesair.Oynatacaksın,geliştireceksin,potansiyeli ortaya çıkaracaksın.

Adamları 2. lige üçüncü lige göndererek geliştiremezsin.Kaç tane adam yedik bu yöntemle.
                              Ezbere yorumlar. Gs nin alıp da oynatmadığı senin tabirinle öğüttüğü genç oyuncuları da saysana. Say bakalım Kerem ile Barış yüzde kaça tekabül ediyor.
                              There is no spoon...

Yorum

İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ezbere yorumlar. Gs nin alıp da oynatmadığı senin tabirinle öğüttüğü genç oyuncuları da saysana. Say bakalım Kerem ile Barış yüzde kaça tekabül ediyor.
                                asıl bu ezbere yorum.Ben her aldığın oyuncuyu böyle yapacaksın mı dedim? Adamlar denedi ve kazandın.Sen denedin mi? Aldığın oyuncuların hangisi süre buldu? Bir tane oyuncuya adam gibi süre verdin mi ? Tabi her aldığın adam parlayacak diye birşey yok.Ama aldığın adamlardan 2 tanesini bile böyle parlatsan neler kazanıyorsun galatasaray çok iyi bir örnek. Sorumu tekrarlıyorum sen kaç oyuncuya kaç dakika süre verdin? Sadece enis detan o da çok az süreler aldı.Adam geçen sene 9 gol attı.Varmı başka bir örnek ? Size kalsa her yorum ezber her yorum cahilce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim