Eren leş atıyor resmen, çok kötü çook.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
iho ne oldugu belli kim sasiyor buna. safi havva baska birsey degil.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Maçtan sonra en fazla gider elini öper döner başkanımız.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah kazanırız.
Ve kazandıktan sonra TFF, MHK istifaya davet etmeyen, ortalığı ayağa kaldırmayan başkan, hoca, yönetici olursa Allah belasını versin.
Yorum
-
birde yalandan incelemeye gidiyolar ben vara gidipte farklı karar veren hakem görmedim 2 senedirİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı artık VAR idare ediyor dün BJK maçında da gördük. Her ne kadar eyyamcı olsa da Cüneyt Çakır‘dan beri VAR kararlarına direnen hakem kalmadı…
Yorum
-
Ertuğrul Doğan isminin ağırlığı yok, Trabzon'da sıradan bir esnaftan farki yok. Yöneticileri zaten sıradan isimler.
Kendisiyle birkac defa görüştüm, cidden çok boş birisi. Agaoglu ile arasında ciddi kalite farkı var. Trabzon u yönetecek başkan ve yöneticilerin çevresi ve kimliği güçlü olmalı, Ertuğrul gibi birisi başkan olursa böyle oluyor işte."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yuh yuh yuh yuh yuh yuh... Tertemiz golümüzü yediler yuh. Lan bu nedir! Allah belalarını versin bu nedir!? İkili mücadele ve adamın eli yüzüne gelmiyor bile. Adam yalandan yere kafasını tutuyor. Ulan fb nin gs nin bjk nin golünü iptal etsin de göreyim. Şerefsiz, nrospular.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum