Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    34 yaşındaki Ciro'yla falan gidemezler, içerde belki yenerler bizi ama o da sidik zoruyla.Bir tane açık oyuncuları Rashica, onun da ne yaptı belli değil.Can Keleş'i de kullanmıyor enayiler
    bjk de teknik adam farkı var aga

glasgow un frankfurt ile avrupa liginde final oynadığı maçın kadrosuna bak, bu takım nasıl final oynamış dersin

şu anki bjk kadrosu o rangers kadrosundan çok daha iyi ve lüks

adam belkide kariyerinde en iyi kadro ile çalışıyor, feyenoord daki bakmadım, ama rangers kadrosu rezalet idi kalite olarak

sağ açık raşika demişsin, avrupa ligi final kadrosundaki sağ açık şu anda ingiltere üçüncü liginde oynuyor, raşika kariyerli oyuncu aga

sol açıkları kent, fb de kadroya giremiyor, dm lundstram bizde, ve çöp ilan edildi, çoh enteresan

Das ist der Spielbericht zur Begegnung Eintracht Frankfurt gegen Glasgow Rangers am 18.05.2022 im Wettbewerb UEFA Europa League
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk de teknik adam farkı var aga

glasgow un frankfurt ile avrupa liginde final oynadığı maçın kadrosuna bak, bu takım nasıl final oynamış dersin

şu anki bjk kadrosu o rangers kadrosundan çok daha iyi ve lüks

adam belkide kariyerinde en iyi kadro ile çalışıyor, feyenoord daki bakmadım, ama rangers kadrosu rezalet idi kalite olarak

sağ açık raşika demişsin, avrupa ligi final kadrosundaki sağ açık şu anda ingiltere üçüncü liginde oynuyor, raşika kariyerli oyuncu aga

sol açıkları kent, fb de kadroya giremiyor, dm lundstram bizde, ve çöp ilan edildi, çoh enteresan

https://www.transfermarkt.de/spielbe...ericht/3813154
      Hocaları da iyi tabii, geçen sene ne oynadıkları belli değildi.

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bjk'nin fenerden hiç farkı yok çok ilginç twitter hesapları fena ağlıyor saldırıyor 90 dakika 10 kişi oynadık yenemediler şimdi zırlasınlar o sempatik TS yok artık
          Kastınız o değilse kusura bakmayın ama ben bu forumda bu yorumlara acaip kızıyorum.Fener maçlarında BJKye de, BJK maçlarında FBye de laf sokuluyor ama kimse bu denklemde GS adını anmıyor. Forum ahalisinde hatırı sayılır bir GS sempatizanlığı var ve bu da benim iki nedenle kanıma dokunuyor. GS bu ülkede hakemler tarafından belki de en çok kollanan takım, özellikle FETO ve Mehmet Ağar destekleri ile yıllarca bedavadan şampiyonluklar kazandı.Kongrelerinde Hakan Şükür ve Arifin atılmaması kararını alabildi. GS, en az FB ve BJK kadar şaibeli bir İstanbul takımıdır, bu bir. Apaçık bir şekilde 15 Temmuzun arkasındaki örgüte hala en yakın takımdır ve bu takımı diğer ikisinden ayırmak Trabzon gibi bir şehre yakışmıyor,bu iki.

Son olarak Trabzonda ve bu forumda pek de nadir olmayan bu düşüncenin maalesef bazı oyuncularımızda da olduğunu görmek, GS maçlarında o kadar da agresif olmayan bir takım seyretmek hiç hoşuma gitmiyor, bu da üç.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            La senin etin ne budun ne Banza gibi piyasa değeri 24 milyon Euro, cham gibi, mendy gibi 10-15 milyon Euro kiymetinde adamlar varken santrafor ve orta saha begenmeyeceksin?

Kimi alacaksın bundan daha iyi?
            Beğenmiyorum

Ben kalite istiyorum
            Biz hamsik'i gervinho'yu cornelius'u izledik

Bu kaliteden bir anda vasat oyunculara düşmek olacak iş değil
            Rezalet bir durum

Sadece banza yetmiyor
            Cham ne verecek belli değil
            Yedek kulübesi çok zayıf
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.09.2024, 23:54.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beğenmiyorum

Ben kalite istiyorum
              Biz hamsik'i gervinho'yu cornelius'u izledik

Bu kaliteden bir anda vasat oyunculara düşmek olacak iş değil
              Rezalet bir durum

Sadece banza yetmiyor
              Cham ne verecek belli değil
              Yedek kulübesi çok zayıf
              Senin yedek kulüben tarihte hiç bu kadar dopdolu olmadı.
              Geçen sene fena değildi, bu sene geçen seneden daha önde.

Gervinho kim Allah'ını seversen.
              Hamsik dışında mevcut kadroda o kadronun altında hiç kimse yok.

Takımın kondüsyonu otursun, sonrasını birlikte izleriz.

Cham dediğin adam Fransa liginin en çok koşan 3. oyuncusuydu. Bütün ligin.
              İdman yapmadan, fizik olarak hazır hale gelmeden oyuncudan birşey beklemeyeceksin.

Bütün takım kondüsyon olarak çökmüş.
              Hanig haberi izlesem aynı şeyleri söylüyor, Şenol Hoca yana yakıla takıma nasıl kondüsyon yükleyeceğini düşünüyor.

Avcı denen kibir abidesi takımı sene başında hazırlamayınca elinde isim olarak kaliteli, ama fizik olarak 3. lig ayarında bir takımla kaldık.

Maçlar devam ettiği için kondüsyaon ancak 7-8 haftada yavaş yavaş artırılacak.
              Avcı'yı geç kovmanın bedelleri bunlar.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 18.09.2024, 08:32.

Yorum

İdman yapmadan, fizik olarak hazır hale gelmeden oyuncudan birşey beklemeyeceksin.

Hanig haberi izlesem aynı şeyleri söylüyor, Şenol Hoca yana yakıla takıma nasıl kondüsyon yükleyeceğini düşünüyor.

Avcı denen kibir abidesi takımı sene başında hazırlamayınca elinde isim olarak kaliteli, ama fizik olarak 3. lig ayarında bir takımla kaldık.

Habire uzun izinler verince böyle oldu.

Mr. Hunter bir daha bu kulübün yakınına bile sokulmamalı

Verdiği tahribat çok büyük

Şenol Hocamız toparlayacak inşallah
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Yalnız şöyle bir şey var; Visca'nın pozisyona kırmızı değil diyen Trabzonspor taraftarı ben görmedim. Ama kırmızı bile verilmeyen Quaresma'nın Yusuf'a daha sert basması vardır meşhur, bjklılar ona kırmızı değil diyordu. Aynı şekilde geçen sezon Bardhi'ye yapılan net çekme ve penaltıya penaltı değil diyenler şimdi Immobile pozisyonuna penaltı diyor. Hadi bi gidin işinize. İşte iki camia arasındaki zihniyet farkı. Yani bunlarla ikili tartışmaya girmeye bile gerek yok, çünkü hepsinin birbirinden farkı yok. Adaleti yalnızca kendilerine istiyorlar, yani ayrıcalık istiyorlar.

10 kişiyi yenemediler, fena içlerine oturdu, havaları söndü. 30-45 dakika 10 kişi oynarsın bir şekilde de zorluk derecesi bu seviyedeki bir maçta 90 dakika 10 kişi oynamak çok zordur. Eğer bjk 1 kişi eksilseydi içlerinden geçerdik.
                  En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 18.09.2024, 12:08.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız şöyle bir şey var; Visca'nın pozisyona kırmızı değil diyen Trabzonspor taraftarı ben görmedim. Ama kırmızı bile verilmeyen Quaresma'nın Yusuf'a daha sert basması vardır meşhur, bjklılar ona kırmızı değil diyordu. Aynı şekilde geçen sezon Bardhi'ye yapılan net çekme ve penaltıya penaltı değil diyenler şimdi Immobile pozisyonuna penaltı diyor. Hadi bi gidin işinize. İşte iki camia arasındaki zihniyet farkı. Yani bunlarla ikili tartışmaya girmeye bile gerek yok, çünkü hepsinin birbirinden farkı yok. Adaleti yalnızca kendilerine istiyorlar, yani ayrıcalık istiyorlar.

10 kişiyi yenemediler, fena içlerine oturdu, havaları söndü. 30-45 dakika 10 kişi oynarsın bir şekilde de zorluk derecesi bu seviyedeki bir maçta 90 dakika 10 kişi oynamak çok zordur. Eğer bjk 1 kişi eksilseydi içlerinden geçerdik.
                    Kendilerini kandırıyorlar, millete alay malzemesi oluyorlar başka bir şey değil. Q7 faulüne abartı geldi, bu kadar dönecek bir şey yok videosu komik; buna gerçekten inanan varsa daha komik

Masuakunun kendini attığı pozisyona biz sarı bekliyoruz, adamlar Pedro ayağına vuruyor penaltı diyor [emoji14]
                    ( ゚д゚)

Yorum

yedek kulübesi sadece bana vasat geliyor demek

bu fizik güç kuvvet meselesi çözülürse mutlaka etkisi olur tabi
                      bu olayı man city real madrid barça yapsa teknik direktörü görüşmeye çağırmadan kovulurdu
                      asla izahı yok

gervinho hızlı ve atletik olması anında kaleye inmesi rakibi bastırıyordu
                      böyle kanat oyuncusu her zaman isteriz

cham çok iyi çıkarsa şahane olur

önce sahada ayakta kalan bir takım olacak

Yorum

• geçen sene üst üste kaç tane maç kaybetmemize rağmen ligde 3. olduk. eldeki oyuncu grubu sadece lig için yeterli hatta fazla bile. gs bjk fb maçlarında tam kadro olursak kafa kafaya oynarız. onun dışında her maçta favoriyiz bana göre.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sosyal medya lağım gibi... Maçtan sonra takımıza ve Uğurcan'a hakaret eden sefilin tekinin, sonradan ezilip bükülüp çektiği özür videosunu gönderdi arkadaşlarım. Böyle mallık olmaz. Herkes önce "Efe" gibi... Sonra mıy mıy mıy... Allah düşmanın akıllısını versin.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.09.2024, 20:04.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ah edin ah yaktın bizi

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X