Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kayseri maçında sağ kanat kim oynayacak bakalım Orsiç solda oynar Ozan sağda oynayabilir gibi geliyor eğer Bardhi'yi kanat oynatmayı düşünmezse şuan kıtlık var o mevkide
    abdurrahman denenmeli.Fiziği çok iyi çocuğun.Santraforda da poyraz.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• hoca banza'yı sakatlanana kadar çıkarmadı bu kada maç eksiği ve antreman eksiği olan birini çıkarması gerekirdi umarım ciddi değildir sakatlık

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de şok oldum okuyunca.

Şenol hocanın Selahattinlerle, Hasanlarla 3 bizansı ezmediği tek maç hatırlamıyorum , taaaki hakem fahiş bir kıyakla ayarımızı bozana kadar

Hakemler neler yaptı aç izle bakalım, her baskı artırdığımızda doğrardı bizi

Şenol hoca bu ligin hep üstünde bir hocaydı
        Bir hoca bir takıma ancak bu kadar etki eder

Yani olağanüstü bir hocalık

Uğurcan Saviç Pedro Eren Mendy Okay Banza bu 7 li mevkisinde kafadan ilk 2-3 e girdi ligde, bazıları direk mevkisinin en iyisi

Ben artık SIRALAMAYI DÜŞÜNMEKSİZİN zevkle maç günlerini bekleyeceğim bu 7 liyi keyifle izlemek için
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abdurrahman denenmeli.Fiziği çok iyi çocuğun.Santraforda da poyraz.
          hızı varsa denenebilir

Yorum

• Trabzonspor için gurbetten, dışarıdan, çevreden gelen insanlar var, taraftarlar var… Onlara bunu yaşatma hakkımız yok.
            Hocanin mac sonu aciklamalari yukarida.trabzonsporun tarihinde bunlar var gelisecegiz tekrar yapacagimizin ardindan en azindan trabzonsporun ne oldugunu ,kim oldugunu ,ne istedigini bilen gerceklerinden haberdar birisi takimin basinda yapar yapamaz dediklerini bekleyip gorecegiz ancak level atladık resmen bu anlamda
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 23:03.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Benim tanıdığım Şenol Güneş Kayseri maçında Poyrazı oynatır.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Banza Kayseri maçında oynamayacak, orası kesin dedi Şenol Güneş.
                Poyraz i koysun. Bjk Semih i koydu parlattı, Poyraz da yetenek varsa çıksın göstersin. Dragus, Umut vs forvette heyecan veren isimler değil Poyraz en azından Kayseri maçında oynayıp şansı değerlendirirse yeni forvetimiz olur parlatır sezon sonu satarız.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Abdurrahman Bayram. Al koy hiç düşünme. Bu çocuk önümüzdeki 10-15 yıl sağ açığı kapatacak
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 23:03.

Yorum

• Banza yoksa poyraz umut cift denenebilir,sagda da cihan varsa o oynar yoksa yine dragusu izleriz direkt abdurrahmani falan koyacagini sanmiyorum
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Banza Kayseri maçında statü gereği oynayamıyor zaten
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Kayseri maçını Bozok falan bir şekilde çözeceğiz artık

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hızı varsa denenebilir
                          şöyle söyleyeyim.Özellikle birinci gol cevap olur.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca Draguş için "oyundan koptu sanki" dedi. Maç içinde taktik değişiklik mi Draguşu mu çıkardı demiştim. Harbiden Draguşu çıkarmış En son Ünal hoca yapmıştı bunu yanılmıyorsam.
                            Bir pzoisyonda geri gelmedi. Hoca orada ipini çekti tahminimce.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şöyle söyleyeyim.Özellikle birinci gol cevap olur.

https://www.youtube.com/watch?v=9a1OxH7i-yY
                              fizik olarak barış alper yılmazı andırıyor bu yoklukta denenmezse zaten bi daha hiç oynamaz takımda kanat yok ben olsam gözü kapalı koyarım

Yorum

• -------mendy----okay-----cham-------

abdurrahman-----poyraz-------orsic

haydi be hocam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim