Takım cidden kazanmak için bayağı hırslı başlamıştı maça, hatta bjk oyunu soğutmaya çalışıyordu o ara, kendini yere atmalar falan. Kırmızı görmemize rağmen o hırsla golü de bulduk. Eğer 11-11 de golü bulsak o maç 2-3'e giderdi. Yapacak bir şey yok. Galibiyet hafta içine kaldı artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cham hazır değil belli ki adam antreman yaptı mı belli değil, kamp falan da görmedi.
Futbolcular hakkında; böyle güçlü ve formda rakip karşısında 80 dk 10 kişi oynadığın bir maçta konuşmak yersiz.
Visca inşallah kanka hocan gitti diye takımı satmadın da bilmeyerek yaptın ve bu gece üzüntüden uyuyamıyorsundur.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Daha nelerİlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca aslında çift ön libero ile oynamayı seven bir adam değil diğer maçlarda Cham'i 8'de kullanmayı deneyebilir bu durumda 10 numara bardhi olursa kötü olacak keşke yusuf yazıcı alınsaydı
Yorum
-
şenol hocanın çift 6 ile oynadığını çok görmedim hocam diğer takımlarda gerçi şuan okay-mendy'i bozmayabilir ama sonuç gelmezse mutlaka buraya ofansif bi adam sokacaktırİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha neler
Yorum
-
Bize 8 lazımİlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın çift 6 ile oynadığını çok görmedim hocam diğer takımlarda gerçi şuan okay-mendy'i bozmayabilir ama sonuç gelmezse mutlaka buraya ofansif bi adam sokacaktır
Yorum
-
Bence Okay Mendy yi kolay kolay bozmaz bozmayacak. Az önce bu minvalde konuştu zaten merkezde oyuncularım çok iyi oynadılar iyiler dediİlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca aslında çift ön libero ile oynamayı seven bir adam değil diğer maçlarda Cham'i 8'de kullanmayı deneyebilir bu durumda 10 numara bardhi olursa kötü olacak keşke yusuf yazıcı alınsaydı
Yorum
-
Hoca Draguş için "oyundan koptu sanki" dedi. Maç içinde taktik değişiklik mi Draguşu mu çıkardı demiştim. Harbiden Draguşu çıkarmış
En son Ünal hoca yapmıştı bunu yanılmıyorsam.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
hoca bu pozisyondan sonra viscayı kazanır ve bütün yıl verim alır yazın bir kenara, 10 kişi yenilmeyiz, 11 kişi yeneris bbundan sonra böyle. cham kayboldu ve hazır değik banza da öyle ama fizikkli onlarda çok iyi olacaklar, takım hep böyle iştahlı oynasın yeter
Yorum
-
mendy-okay-cham şu üçlüyü bir görmek lazım iş yapabilir bir üçlüİlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Okay Mendy yi kolay kolay bozmaz bozmayacak. Az önce bu minvalde konuştu zaten merkezde oyuncularım çok iyi oynadılar iyiler dedi
Yorum
-
ozanı kullanır ama önce tüm takıma kondüsyon yüklemek lazım.İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın çift 6 ile oynadığını çok görmedim hocam diğer takımlarda gerçi şuan okay-mendy'i bozmayabilir ama sonuç gelmezse mutlaka buraya ofansif bi adam sokacaktırALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum