Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş kazanıyor ama öyle iyi futbol falan yok. özellikle lugano ve samsunspor deplasmanlarını açın izleyin ne kadar kolay pozisyon verdiğini görürsünüz. savunma arkasına atılacak toplarla kanatlardaki hızlı oyuncuları iyi kullanırsak maçtan galibiyet çıkarmak zor değil. bizim hücum performansımız maçın sonucunu belirler.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kazanacağımızı düşünüyorum.

Şişirilmiş balon olan beşiktaşı tertemiz patlatacağımız bir maç bekliyorum.

İnanmış bir oyuncu grubuyla bu ligde yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Milli ara bittiğine göre artık lige odaklanabiliriz.Zor bir maç bizi bekliyor olsa da aynı zamanda hava yakalamak için güzel bir fırsat umarım herşey istediğimiz gibi olur.

Uzun zamandır derbi galibiyetine hasretiz.En son bakasetas varken derbi kazanmıştık öyle hatırlıyorum.Orta sahan da lider oyuncun yoksa bardhi,umut güneş seviyesindeki oyuncularla tabi ki derbi kazanmanın imkanı yok.

bjk şuan ligin en formda ekibi kaliteli bir forvet aldılar .En önemli transferleri ise rafa Silva oldu..Türk takımlarının oyun disiplinindeki eksiklerini çok güzel işleyen akıllı kurnaz ve teknik bir futbolcu.Bu iki oyuncu takımdaki birkaç oyuncuyu da yukarıya taşıdı ve üzerlerindeki ölü toprağını attılar.

Büyük maçları kazanmak için yüreği büyük ve tecrübeli adamlar gerekir.Bu konuda geçen sezona göre daha şanslı olsak da hala istenilen kadroya sahip değiliz.Maçı kazanmak için tek şansımız uğurcan,savic,ozan,okay,visca,orsic gibi tecrübeli isimlerin sorumluluk alması ve onlara ayak uyduran cham,draguş,cihan gibi isimlerin oyuna ve skora katkı vermesi.

Forvet işi ise maçın kaderini kesin etkiler.Umarım banza oynayabilecek durumdadır.Aksi takdirde forvetsiz bir oyun ile yine kimin ne oynadığı belli olmayan bir durum ortaya çıkacaktır.

Maçın şifresi immobile ve rafayı yakın sert oyunla etkisiz hale getirmek.O zaman işte bjk geçen seneki seviyesine iner ve bu durumda bizi maça ortak eder.

Duran top silahını da kendi başımıza değil rakibe doğrultmalıyız.

Kanatlarda Şenol hoca nasıl ikililer tercih edecek bu konuda çok önemli.Açık ve bekle birbirini en iyi tamamlayan ikilileri seçmeli.

Taraftarımız son zamanlarda çok üzüldü.Güzel bir akşam geçirmek onlarında hakkı umarım 15 Eylül akşamı mutlu olan biz oluruz.

Yorum

• En büyük sıkıntımız santrafor mevkisinde olacak gibi duruyor.Diğer mevkilerde Şenol Güneş'in tercihleri daha kolay olacak.

Enis sakat,Dragus orada verimli olamadı. Banza'ya gelirsek biraz soru işareti.Milli takımında oynamadı.Tamam belki önünde daha kaliteli ve hazır oyuncular vardır.Ama geçen sezon 23 maçta 21 gol atan bir oyuncuyu Braga'nın biraz da kolay bırakması da eklenince soru işaretleri artıyor.Pepe'de olduğu gibi yine rehabilitasyon işi mi bize paslandı diye düşünmeden edilemiyor.Şenol Güneş'in kanat forvet istediği söyleniyor ama Banza'nın durumunu görmeden transferin de Cuma kapanacağını düşünürsek santrafor almamak büyük risk bence.Kanat forvet işini mevcut kadrodan da bir şekilde devre arası transfer dönemine kadar çözersin.

Bjk maçında maçın kilidi santrafor bölgesinde kim oynayacak ve ne verecek.Onun dışında bjk iyi başlamış olabilir ama Şenol Hoca'nın gelişi ve maçın atmosferini düşünürsek özellikle temaslı oyun oynamamız halinde çok denk iki takımı izleyeceğiz gibi duruyor.Rafa Silva'ya alan bırakmayıp,yakın oynarsak bjk'de bütüün hatlar yıkılır.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 10.09.2024, 11:43.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bundan sonraki başarısızlıklar şaibeli başkana yazacak.

8 numaran yok, forvetin yok.

Ama yine de umudum var, basıktaşı yenebiliriz.
            "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• beşiktaş'ın berbat defansına karşı banza iş yapardı ama bu adamın antrenman eksiği var mı, kondisyonu ne alemde acaba. %50 hazır olsa bile hiç düşünmem sahaya sürerim. bal yapmayan arı draguşla mraguşla olmaz.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• dört bin küsür bilet kalmış

(UEFA)

Yorum

• Eren taş gibi oynadı milli maçta. Demek ki topçular doğru hocanın elinde bambaşka seviyeye çıkabiliyor. Şenol hoca bunu en iyi yapanlardan. Beşiktaş bakmayın kör topal gidiyor bence. Samsun, Antalya maçlarında kötüydü. Bence bunlara fena patlayacağız.

Yorum

• Oyuncu grubunun bir kısmı Şenol hocayla tek bir antrenmana bile çıkmadı hala. Öyle olsa da bu kadar kısa sürede bir şey beklemek doğru değil ancak sadece oyuncular üzerindeki "sistem" baskısının kalkması ve negatif ortamın bir nebze düzelmesi bile fark yaratacaktır bence.

Yorum

• Geçen seneki Fener maçına benzer bir şey olur umarım.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• bjk çok iyi bir kontra takımı olmuş.. gedson, rafa silva ve immobie 3 topla gol pozisyonuna giriyorlar. ama kapanan takımları açmakta çok zorlanacaklar bu sene ..

rakibi iyi kilitlememiz lazım..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk çok iyi bir kontra takımı olmuş.. gedson, rafa silva ve immobie 3 topla gol pozisyonuna giriyorlar. ama kapanan takımları açmakta çok zorlanacaklar bu sene ..

rakibi iyi kilitlememiz lazım..
                          Bu sene 3 maçını izledim bjk nin gs,antalya ve sivas maçları…Sivas maçını 2-0 kazandılar ama diğer maçlara göre düşüş gösterdiler biraz iyi değillerdi ,sivas gerçekten berbat bir takım iyi birkaç topçusunuda satınca leş hale gelmişler..

bjk nin yumuşak karnı defansı masuaku hataya yatkın, svenson biraz ağır, tandemi iyi sayılır aslında ama tam oturmamış.Bunu değerlendirmemiz lazım o yüzden hücum oynamalıyız,ortada bir maç olsun kontrollü oynayalım v.s dersek mutlak kaybederiz çünkü hücum hatları çok iyi bir anda ortada pozisyon yokken pozisyona girebiliyorlar..ben gol yiyeceğimizi düşünüyorum ama yediğimizden fazlasını atıp kazanacağız inancındayım..Misal apo olsa kesin kaybederiz derdim çünkü mevcut bjk nin isteyeceği futbol tamda onun oynattığı tarz..
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• bjknın en büyük gücü teknik değil fiziksel güç. Kondisyonları iyi. Bunun üzerine Rafa gibi bir adamları var. Bizim için çok bilinmez var. Daha maça çıkacak kadromuz bile belli değil. Ama sonuçta biz Trabzonspor’uz.

Yorum

• Şenol hoca Barisic'ten güzel bi sol stoper çıkarır
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene 3 maçını izledim bjk nin gs,antalya ve sivas maçları…Sivas maçını 2-0 kazandılar ama diğer maçlara göre düşüş gösterdiler biraz iyi değillerdi ,sivas gerçekten berbat bir takım iyi birkaç topçusunuda satınca leş hale gelmişler..

bjk nin yumuşak karnı defansı masuaku hataya yatkın, svenson biraz ağır, tandemi iyi sayılır aslında ama tam oturmamış.Bunu değerlendirmemiz lazım o yüzden hücum oynamalıyız,ortada bir maç olsun kontrollü oynayalım v.s dersek mutlak kaybederiz çünkü hücum hatları çok iyi bir anda ortada pozisyon yokken pozisyona girebiliyorlar..ben gol yiyeceğimizi düşünüyorum ama yediğimizden fazlasını atıp kazanacağız inancındayım..Misal apo olsa kesin kaybederiz derdim çünkü mevcut bjk nin isteyeceği futbol tamda onun oynattığı tarz..

Pazar sahada olacak defansımız da pek iyi olmayacaktır.Denswil'i aramayız inşallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim