15 eylül pazar saat 20:00
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cumartesi olsaydı daha iyiydi.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 eylül pazar saat 20:00
Atmosfer güzel olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Hocam, "bu ligin üstünde bir takım" yok. Her sene başında, rakiplerin yaptığı şaşalı transferlerden sonra benzer yorumlar yapılıyor. Sonra gidip Bulgar, Yunan, Çek takımlarından fiske yiyip dönüyorlar. Bu nasıl bir üstünlük?İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk çok formda ve ligin çok üstünde bir takım. trabzonsporsa şu an enkaz halinde. toparlanması bir kaç ayı bulacaktır çünkü bu enkaz 2-3 aylık değil 2,5 senelik bir enkaz. bu takım son 2,5 yıldır hep geriye gitti. şenol hocanın işi kolay değil. bu sebeple bu maçta alınacak bir mağlubiyet kimsenin moralini bozmamalı. beraberlik iyi bir sonuç. en azından bjk'nin hızını biraz kesmiş oluruz. şenol hocaya güveniyoruz. bir kaç hafta sonra takım kendine biraz gelmiş olur.
Beşiktaş dediğiniz takımın sol tarafı yol geçen hanı. Sadece bu bile büyük gedik değil mi? Yani dandik takımlara Immobile, Gedson, Rafa'yla iki üç gol attılar diye abartıyorsunuz şunları. Adam gibi hocamız olsa, başkan transferleri zamanında yapsa biz de atardık. Kısacası eşek olan biziz. Rakipler uçup kaçmıyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yazılanlar bjelica döneminde 3-0 kazandığımız maçtan önceki yazılanlarla neredeyse birebir aynı.Ben o maçıda rahat kazanacığımızı söylemiştim bu maçıda rahat alırız demiyorum ama bence bir şekilde kazanacağız, en kötü beraberlik diyorum.Bjk nin galibiyeti sürpriz olur benim için…skorda veriyorum 3-2
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hocam forumdaki herkes Şenol hocadan daha çok Trabzonspor'ludur emin ol. Zira forumdaki hiç kimsenin yüreği "Beşiktaş için canımı veririm" demeye izin vermez.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de ne kadar seviyorsun ki Trabzonspor'u böyle yazabiliyorsun. Şenol hocadan daha çok Trabzonspor'lusun dimi bunu söyleyebiliyorsun.
Yorum
-
Güzel konuşmuş havaalanında hoca. Önceden heyecan bastırılmaz duyguların kontrolü zordu, şimdiyse duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyorum, o tecrübenin katkısıyla hereket edicez dedi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kendisine Jaja'nın videoları izletilmiş. Bunlar benim için fragman demiş.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Chamı çok fazla büyütmeyin gözünüzde.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine Jaja'nın videoları izletilmiş. Bunlar benim için fragman demiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
-
her seye ragmen daha coskulu bir karsilama bekliyordum... Tekke olsaydi ztn düsünemiyorum bileİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
O da olur elbet üstat. Hakkımızda hayırlısı olsun.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher seye ragmen daha coskulu bir karsilama bekliyordum... Tekke olsaydi ztn düsünemiyorum bile
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum