Takımda gol sorunu varken hoca öyle orta saha kurmaz. Orjin 10 numara oynayacağı kesin de kim oynar bakacağız. Cham oynarsa en fazla 60 dakika falan oynar zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Chamla hocanıj arasında bir şey mi geçti kimse kadroya yazmıyor adamıİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha Mendy-Ozan yapabilir hoca, kanatlarda Orsic-Draguş, çünkü milli arada bunlarla çalıştı, Draguş hariç ama o 2. Forvet. Ve Ozan hocayı iyi tanıyor, hoca da onu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Kamp görmedi, maç eksiği de var ondan, başka problem yok.İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChamla hocanıj arasında bir şey mi geçti kimse kadroya yazmıyor adamı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bu manasız argüman sadece 2010-2011 sonrasına aittir.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol gunes dönemınde trabzonspor her buyuk maçta rakibi baştan üstün kabul edip haddini bilerek oynamıştır .
hep ezik bir oyun sergılemıstır .
avnıakerde dahı topu hep rakibe vermiştir.
az bucuk o dönemleri hatırlayan bilir .
tarbzonspor çok uzun yıllar büyük takım gibi oynamamıştır .
top genelde istanbul takımlarındadır . biz hep kontra aramışızdır .
2010-2011 dahil istisnalar dışında hele hele Trabzon'da topu rakibe vermemiştir.
Yenmiş veya yenilmiş olabilir .. ama asla rakip bize baskı falan kurmadı.
Sadece 95-96 daki yenildiğimiz ve şampiyonluğu verdiğimiz FB maçını bile izleyen nasıl bir futbol oynadığımızı az çok görür.
O sene içerde GS de bjk de aynı muameleyi görmüştü...
Bu arada, güneş in eline verilen kadrolar İstanbul takımlarının onda biri maliyetler ile kurtulmuştur. Sönmüş Anadolu yıldızları, altyapı oyuncuları ve adı sanı duyulmamış yabancılar ile yaptı .
Öyle milyonlarca Euro maaşlı oyuncular ile değil.
Yorum
-
Ben de şok oldum okuyunca.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu manasız argüman sadece 2010-2011 sonrasına aittir.
2010-2011 dahil istisnalar dışında hele hele Trabzon'da topu rakibe vermemiştir.Yenmiş veya yenilmiş olabilir .. ama asla rakip bize baskı falan kurmadı.
Şenol hocanın Selahattinlerle, Hasanlarla 3 bizansı ezmediği tek maç hatırlamıyorum , taaaki hakem fahiş bir kıyakla ayarımızı bozana kadar
Hakemler neler yaptı aç izle bakalım, her baskı artırdığımızda doğrardı bizi
Şenol hoca bu ligin hep üstünde bir hocaydıTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Avcının hocalık konusundaki çöplüğünü temizlemek için camianın hafıza zayıflığı, yeni neslin maziyi bilmemesi gibi şeyleri kullanma çabası.İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de şok oldum okuyunca.
Şenol hocanın Selahattinlerle, Hasanlarla 3 bizansı ezmediği tek maç hatırlamıyorum , taaaki hakem fahiş bir kıyakla ayarımızı bozana kadar
Şenol hoca bu ligin hep üstünde bir hocaydı
Başka birşey değil.
Şenol Güneş topu rakibe veriyormuş.
Hadi ordan.
Şenol Güneşin tek derdi var, kadro kurulurken, transferler yapılırken kararsız ve pasiftir. Sorumluluktan kaçar.
Tam da bu yüzden bu kulübün çok iyi bir sportif direktöre ihtiyacı var.
Yorum
-
Selahattin ve Hasan lar mıİlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de şok oldum okuyunca.
Şenol hoca bu ligin hep üstünde bir hocaydı
Hangi Hasan bu Özer mi
Şenol Güneş Selahattin ile hiç çalışmadı.. Hasan Özer ile 2 sezon sanırım.. 95/96 ve 96/97 sezonu.. 95/96 da Hasan Özer yedekti hep.. 96/97 de oynamaya başladı.. ve o sezon derbilerde 2 beraberlik 3 de mağlubiyet almışız.. tek galibiyetimiz ise Şenol Güneş'ten sonra göreve gelen Yılmaz Vural ile fenere karşı..
95/96 da bile derbilerde 2G 1B 3M aldık.. Trabzonspor tarihinin belki de en iyi kadrosu..En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 00:08.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum