Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda gol sorunu varken hoca öyle orta saha kurmaz. Orjin 10 numara oynayacağı kesin de kim oynar bakacağız. Cham oynarsa en fazla 60 dakika falan oynar zaten.

Yorum

• En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 00:16.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orta saha Mendy-Ozan yapabilir hoca, kanatlarda Orsic-Draguş, çünkü milli arada bunlarla çalıştı, Draguş hariç ama o 2. Forvet. Ve Ozan hocayı iyi tanıyor, hoca da onu.
        Chamla hocanıj arasında bir şey mi geçti kimse kadroya yazmıyor adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Chamla hocanıj arasında bir şey mi geçti kimse kadroya yazmıyor adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Kamp görmedi, maç eksiği de var ondan, başka problem yok.

Yorum

• Şenol hoca yeni transfer oynatmakta acele eden biri değildir.
            Ama sevdiğim tarafı defansif oynatmak isterse stoper almaz orta sahayı kalabalıklaştırır.
            Forvet çıkarmaz.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şenol gunes dönemınde trabzonspor her buyuk maçta rakibi baştan üstün kabul edip haddini bilerek oynamıştır .
              hep ezik bir oyun sergılemıstır .
              avnıakerde dahı topu hep rakibe vermiştir.
              az bucuk o dönemleri hatırlayan bilir .
              tarbzonspor çok uzun yıllar büyük takım gibi oynamamıştır .
              top genelde istanbul takımlarındadır . biz hep kontra aramışızdır .
              Bu manasız argüman sadece 2010-2011 sonrasına aittir.
              2010-2011 dahil istisnalar dışında hele hele Trabzon'da topu rakibe vermemiştir.
              Yenmiş veya yenilmiş olabilir .. ama asla rakip bize baskı falan kurmadı.
              Sadece 95-96 daki yenildiğimiz ve şampiyonluğu verdiğimiz FB maçını bile izleyen nasıl bir futbol oynadığımızı az çok görür.
              O sene içerde GS de bjk de aynı muameleyi görmüştü...

Bu arada, güneş in eline verilen kadrolar İstanbul takımlarının onda biri maliyetler ile kurtulmuştur. Sönmüş Anadolu yıldızları, altyapı oyuncuları ve adı sanı duyulmamış yabancılar ile yaptı .
              Öyle milyonlarca Euro maaşlı oyuncular ile değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu manasız argüman sadece 2010-2011 sonrasına aittir.
                2010-2011 dahil istisnalar dışında hele hele Trabzon'da topu rakibe vermemiştir.Yenmiş veya yenilmiş olabilir .. ama asla rakip bize baskı falan kurmadı.
                Ben de şok oldum okuyunca.

Şenol hocanın Selahattinlerle, Hasanlarla 3 bizansı ezmediği tek maç hatırlamıyorum , taaaki hakem fahiş bir kıyakla ayarımızı bozana kadar

Hakemler neler yaptı aç izle bakalım, her baskı artırdığımızda doğrardı bizi

Şenol hoca bu ligin hep üstünde bir hocaydı
                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol hocanın Selahattinlerle, Hasanlarla 3 bizansı ezmediği tek maç hatırlamıyorum , taaaki hakem fahiş bir kıyakla ayarımızı bozana kadar

Avcının hocalık konusundaki çöplüğünü temizlemek için camianın hafıza zayıflığı, yeni neslin maziyi bilmemesi gibi şeyleri kullanma çabası.
                  Başka birşey değil.

Şenol Güneş topu rakibe veriyormuş.
                  Hadi ordan.

Şenol Güneşin tek derdi var, kadro kurulurken, transferler yapılırken kararsız ve pasiftir. Sorumluluktan kaçar.

Tam da bu yüzden bu kulübün çok iyi bir sportif direktöre ihtiyacı var.

Yorum

• Başakşehir bile puan farkını açıyor, 5.'liğe oynıcaz heralde Anadolu kulüpleriyle..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu bir gerçek bu maçta futbolcuların çok koşması ve pres yapması lazım...

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selahattin ve Hasan lar mı
                        Hangi Hasan bu Özer mi

Şenol Güneş Selahattin ile hiç çalışmadı.. Hasan Özer ile 2 sezon sanırım.. 95/96 ve 96/97 sezonu.. 95/96 da Hasan Özer yedekti hep.. 96/97 de oynamaya başladı.. ve o sezon derbilerde 2 beraberlik 3 de mağlubiyet almışız.. tek galibiyetimiz ise Şenol Güneş'ten sonra göreve gelen Yılmaz Vural ile fenere karşı..

95/96 da bile derbilerde 2G 1B 3M aldık.. Trabzonspor tarihinin belki de en iyi kadrosu..
                        En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 00:08.

Yorum

• Serdar gerek yok falan diyorduk da 2 yabancı tribünde olacak, büyük ihtimalle o 2’den 1’i Batagov olacak. Kulübede stoper lazım.

Yorum

• istanbul takımlarına bakıyoruz ortasahaları inanılmaz güçlü

ortasahada iş yapan her takım kafaya oynar

biz de ortasahayı güçlendirmeliydik 8 numara eksiğimizi hissedeceğiz

forvetleri kıyaslamıyorum bile..
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• 1 hafta içinde 9 puan alarak bambaşka duruma gelebiliriz. Bu maç rüzgarı arkaya alma maçı, 3 puan şart.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim