hoca şenol güneş olacak diyorlar.. doğru olan budur. bu kadro f. tekkeyi çiğ çiğ yerdi yazık olurdu.. yiyeceklerse şenolu yesinler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 4.Hafta | Eyüpspor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim boşuna zorlama anlatamazsın.. bizim taraftar kadar futboldan anlamayan taraftar belki fenerde vardır..
bu okay kabzımalı gitti yerine sosa geldi biz büyük takım kategorisine girdik. hamsik geldi şampiyon olduk..
böyle kabzımalların olduğu takım anca 5. olur.. la biz birine bile katlanamazken şimdi iki tane oldular.. maçı statta izledim.. ortadaki iki kabzımal da sürekli eliyle sağı solu işaret ediyorlar, asla top alamak için boşa çıkmıyorlar.. asla topla 3-5 metre mesafe kat etmiyorlar. asla adama eksiltmeye çalışmıyorlar.. ama bizim taraftara sorsan takımın en iyisi bunlar. neden çünkü kabızlık içimize işledi de ondan!!“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Şenol güneş isterse fb forması giysin ve elinde fb bayrağı sallasın,kesinlikle ve kesinlikle deli Trabzonsporludur ve Trabzonsporun en büyük efsanesidir…bir futbolcudan alınacak maximum verimi almayı da bilir..Cimriliği vesaire kendi yakın arkeaşlarını ilgilendirir.....
Yorum
-
Hoca cok onemli samsunun o vasat kadrosu hatayi deplasmanda 3 ledi 8tas macinda da cok begenmistim yenilmelerine ragmen..simdi samsun kadrosuyla bizim kadro kiyaslanirmi yanindan bile gecemez ama iste..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
eskiden puan kaybından sonra 3 gün kendime gelemezdim.. şimdi etkisi en fazla 2 saat sürüyor..
bu ruhsuz herif enerjimizi de emdi gitti !!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay ve Mendy 2 tane 6 olmaaaaz. Hala olabilir diyenler var mı? Tarihimizde iyi futbol oynayıp zirvede dolaştığımız sezonları hatırlayın, bir sürü örnek var şu kadar maliyetli kadronun merkezi Okay ve Mendy mi olur futbola bu kadar uzak olmayın dünyada böyle bir orta saha kurgusu yok, takıma A kalite Sosa lazım gidin nereden buluyorsanız alın getirin.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Çok korkak oynuyoruz.
Sebebi Belki yönetim, belki teknik heyet, belki futbolculardır. Bilmem. Tek bildiğim kokağız. Abdullah hoca bunlara geceleri gulyabani hikayeleri mi anlattı nedir.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın toplan deÄŸeri bizim iki futbolcumuz olan Ruzembörek bile bizi sahada resmen dövdü. Bunun futbolcu kalitesiyle felan hiç bir ilgisi yok. Bunu görmek için futboldan anlamaya da gerek yok. Çok iyi takımız felan demiyorum ama bu kadar da deÄŸiliz. KoÅŸmadan takım olunmaz, futbol oynanmaz.
Kosmuyoruz diye birsey yok kadrodaki oyuncularin fizik yapisi ileri geri deparli (maç boyunca!) temasli kosu yapisina sahip degil onun icin kalitesi dusuk ama cok tempolu kosan takimlara ( ruzenborg rapid st gallen sivas eyupspor) zorlaniyoruz adamlar tek hamlede oyundan dusmeyen atletler gibi her gectigin adam tekrar karsina cikiyor bizimkilerin cogusu tek hamlede oyundan dusuyorlarEn son objek tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 01:58.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum