Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Konferans Ligi Play-off 1. Maç | St. Gallen 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynını düşünüyorum. Bana kalsa Enisi ve Mendyi çıkarmazdım. İkisi de Trabzonun sahadaki en büyük dirençleriydi.
    Enis mendy ve orsic takimi ilerde tutan 3 luydu hadi orsic yoruldu cikti diyelim kondisyon eksigi vardi oynatilmadigi icin de enis ve mendy kalmaliydi 90 dakika cikmasi gereken bardhi ve viscaydi.viscanin yerine dragus girseydi rakip uzerimize boyle kolay gelemezdi son 30 dakika millete enisi elestirmis ama ben cok begendim orsic ve mendy ile birlikte macin en iyilerindendi.ilerde surekli pres yapti topsuz alanda kosu atti yipratti savunmayi diger adamlara alan acti cikamadilar,santrafordan gol bekleniyor olabilirde bu sistemde enisde dragusta tek basina oynadiklari surece gol atamazlar cok zor yada enis 11 se surekli orta atacaksin sagli sollu kafa toplarinda etkili.tek santrafor oynayacaksa ne enis ne dragus oraya onuachu shorlth imobille icardi tarzi birini alacaksin hocamizin 4 4 2 donme diye bir niyeti olmadi asikar ben olsam su brlcikali farvoti alir gelirim madem verilecek 7 milyonumuz var onuachu koreliyi iptal eder sene sonu bonservissiz getiririm sozlesmesi bitiyormus, yerine de su belcikada ki forveti alir
    gelirim 8-10 arasina , yasi musait , fizik var, hem ligimize gore hizli sayilir hem de ilerde para kazanabiliriz ..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 10:35.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
    Yükleniyor...
    X