Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ertan abim ben böyle garip biriyim . Anonimliğin verdiği keyifle , internettekı sosyal platformları geçmişten beri böyle eğlencesine kullanırım.
    kafayı taktım o söze "orsiç aslında gayet iyi ama abdullah avcı kendi aldırmadı diye kafayı taktı bu adama" bu lafı görünce kafayı yiyorum.
    neyse bu muhabbetı burada bitiriyorum .
    Sadettinim nezaketin için teşekkür ederim renktaşım.
    Sös bende Orsic e haksızlık edildi diyenlerdendim, hoca aldırmadığı için oynatmıyor değilde, tutmuyor, inanmıyor diye düşünüyordum. İnşallah Orsic te Draguş ta, Ozan da ŞG ile bi ivme kazanır, hepimizin derdi TS nin başarılı olması, ŞG in gelmesini en çok istemeyenlerden birisi olarak olana biraz sabredilmeli diye düşünüyorum, selametle gardaşım görüşmek üzere inşallah.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bazı arkadaşlar Bizans kafasının Trabzon korkusu-travması-nefretini hiç anlayamamış.

Bjk maçında son 20 senede ilk kez hakeme küfürde ses kısılmadı.

Bein bir haber giriyor, içinde Ali dışında veli konuda komedi:

Avcı eliyle bu çalkantımız arttı göbek atıyorlar, Şenol hoca 1 hadi 2 maçda çözsün diyen varsa maç izlemesin, üzülür…

Şu anda hocaya NET CEVAP veren aslanlar

Uğurcan
      Okay
      Mendy

1 aya kadar cevap vereceğini belli edenler

Nwakaeme
      Banza
      Eren
      Pedro
      Saviç
      Bozok

Ağzını açıp olayı anlama aşamasındakiler

Vişça
      Draguş
      Cihan
      denswil
      Cham

Diğerleri seviyesine göre muhakkak yukarı çıkacaktır.

Eleştirenler, şu anda antrenman yönetiyor varsaysın, Bİ 11 YAPIN DA GÖRELİM…
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Arkadaş her şeyi birine bağlamak doğru değil. Madem kondisyonun o kadar kötü niye o kadar çok adamla öne gidiyorsun. Tamam biz taraftar olarak istiyoruz da geride 10 pozisyon vermeyi de istemiyoruz aynı zamanda. Takımın fiziksel durumunu biz bilemeyiz sonuçta, teknik heyet bilir. Takımın kondisyonu sorunluysa 2. bölgede sağlam dur, net ataklarla sonuç ara, maçı Rus ruletine çevirmenin anlamı yok. 4-5 hafta böyle yap, sonra dönersin istediğin oyuna.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene de yanlış yapıldı, AVcı denen madrabazı buraya geri getirmek için.
          Başını yedikleri, teknik direktörlüğü ortalama olan o adamın yüklediği kondüsyon ile seneyi geçirdi o takım.
          Yahu daha Hoca ile 4-5 gün birlikte idman yapmamış bu kadro.
          Takımın sene başı kondüsyon yüklemesini yapmadığını daha Avcı buradayken bin kere tekrarladık, Hoca da eski hocayı incitmeden söylüyor.
          Bütün bunlar ortada iken, eski madrabaza karşı sabır taşı rolüne bürünen arkadaşların mevcut hocaya 2. haftadan ince ince sallamaya, def edilen kımıl zararlısını aklama çalışmalarını yemiyoruz ama ibretle izliyoruz.

Maç sonları bütün camiayı alenen, gözümüze soka soka ahmak yerine koyan herifin yerine, benimle aynı şeyleri hisseden, yanlışa yanlış diyen, "bunlar trabzonspor'un mazisinde var" diyerek başarısızlığı olağan hale getirmeye çalışan muhterisin yerine, "bu maçı kaybettik sayarım" diyen bir adamla idare edilmeyi şeref sayarım.

Takımın kurulumunu da yapan ben veya Şenol Güneş değil.
          Başkanın sözü ile, tüm transferlere onay veren zat-ı muhteremdir.
          En azından yanlış kadro planlamasını yapan ana aktörlerden birinden kurtulduk...

Şenol Güneş'i , Türkiye'deki bütün hocalara değişmem. Konunun bu olmadığını gayet iyi biliyorsun. Bir başka hocadan sonra gelen her hoca, sorumlu olmadığı kadro için elbette ki istediği gibi yorum yapar, bir de Şenol Hocanın kendini ispat etmek gibi bir kaygısı yok,
          Lakin, Konu bu da değil?

İdman yapmamışmışız, Kötü oyunun ve kötü oyuncu performansının, fizik kapasite ile birebir alakası da yoktur.
          Kim yapmamış mesela? Eren Elmalı 15 gün önce milli maçta iyi oynadı denirken, kimse fizik performansına baktı mı? Eksiği mi vardı

Uğurcan, Sezon başı kampını Milli takımda tamamlamadı mı?

Okay? Milli takımda değil miydi

Draguş, Romanya Milli takımında değil miydi

Kim fiziken çalışmadığımız için kötüydü mesela!!

Wakame, hiç bir kampta yoktu ama sahaya çıktığında işini yaptı, illa fizik olarak güçlü olmak zorunda değil iyi oyuncu

Cihan Çanağın mi sorunu fizik kapasite

Ya da Mendy mi ağır kalıyor oyunda??

Pedro mu fiziken zayıf

Hiç kamp görmemiş , Umut Bozok, 15 dakikalık hırsıyla oynamadı mı??

Yani Anadolu da her takım, muntazam kamp ve idman yaptılar ama bizimkiler sürekli yattılar öyle mi, yapmayın allah aşkına. Bir oyuncuda yok ise yoktur. Avcı'nın suçu, doğru oyuncuları seçememektir eğer onun listesi ise bu oyuncular. Şenol Hoca da futbolcu seçemez ve transferlere karışmaz, Ben bana ne verirseniz onunla idare ederim diyenlerden.

Kısaca , şunu söylüyorum, Oyuncularımızın bir çoğu vasat ve kötü ve yeteneksiz. Israrla söylemeye devam edeceğim, Kademe yapmasını bilmeyen, her mücadelede ufak bir darbe ile oyundan düşen Eren ve Denswil tarzı oyuncular olduğu müddetçe , ne kadar koşarsan koş, bu başarılar görecelidir. Yıllardır görmedikleri konulardan biri de budur. Oyun bilmiyorlar, Hedefleri yok ve iddaları yok, Kimseye kendini göstermek gibi bir dertleri de hiç olmadı, Yedek kalmayı da sorun edeceklerini mi sanıyoruz, hayır etmezler. Yıllar once, Trabzonspor futbolcusu , taraftardan çok etkileniyor ve baskı altında hissediyorlar kendilerini dediler değil mi, Bunu terk ettik, Futbolcuya baskı falan yok ama Bizim kadronun da ha boş türbinlere oynamışlar ha kapalı gişe oynamışlar, hiç bir tepkileri yok, Boyunlarını büküp de sahadan çıktıkları bile görülmemiş. Ruhsuzlar ruhsuz, bir ruhsuz başka bir ruhsuza refere oluyor ve gel diyor burası çiftlik, bir göt hareketi yaparsın kral olursun diyorlar birbirlerine, kalan maçlarda yatsan da sorun değil, maaş yatıyor mu yatıyor..

Dün Hoca'yı dinlediğimizde ne söyledi ? Rakibe baskı yapmasını bilmeyen ve hemen pes eden oyuncuya ben ne verebilirim ki? Evet, Aynen öyle Trabzonspor A takımı Futbolcu eğitme merkezi değildir.

Trabzonspor çiftlik gibi yönetiliyor. Bunda Eski hoca da dahil herkesin suçu var. Ve bu bakış açımızı değiştirmediğimiz müddetçe yok alamayız.
          En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 19:53.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş'i , Türkiye'deki bütün hocalara değişmem. Konunun bu olmadığını gayet iyi biliyorsun. Bir başka hocadan sonra gelen her hoca, sorumlu olmadığı kadro için elbette ki istediği gibi yorum yapar, bir de Şenol Hocanın kendini ispat etmek gibi bir kaygısı yok,
            Lakin, Konu bu da değil?

İdman yapmamışmışız, Kötü oyunun ve kötü oyuncu performansının, fizik kapasite ile birebir alakası da yoktur.
            Kim yapmamış mesela? Eren Elmalı 15 gün önce milli maçta iyi oynadı denirken, kimse fizik performansına baktı mı? Eksiği mi vardı

Wakame, hiç bir kampta yoktu ama sahaya çıktığında işini yaptı, illa fizik olarak güçlü olmak zorunda değil iyi oyuncu

Pedro mu fiziken zayıf

Yani Anadolu da her takım, muntazam kamp ve idman yaptılar ama bizimkiler sürekli yattılar öyle mi, yapmayın allah aşkına. Bir oyuncuda yok ise yoktur. Avcı'nın suçu, doğru oyuncuları seçememektir eğer onun listesi ise bu oyuncular. Şenol Hoca da futbolcu seçemez ve transferlere karışmaz, Ben bana ne verirseniz onunla idare ederim diyenlerden.

Kısaca , şunu söylüyorum, Oyuncularımızın bir çoğu vasat ve kötü ve yeteneksiz. Israrla söylemeye devam edeceğim, Kademe yapmasını bilmeyen, her mücadelede ufak bir darbe ile oyundan düşen Eren ve Denswil tarzı oyuncular olduğu müddetçe , ne kadar koşarsan koş, bu başarılar görecelidir. Yıllardır görmedikleri konulardan biri de budur. Oyun bilmiyorlar, Hedefleri yok ve iddaları yok, Kimseye kendini göstermek gibi bir dertleri de hiç olmadı, Yedek kalmayı da sorun edeceklerini mi sanıyoruz, hayır etmezler. Yıllar once, Trabzonspor futbolcusu , taraftardan çok etkileniyor ve baskı altında hissediyorlar kendilerini dediler değil mi, Bunu terk ettik, Futbolcuya baskı falan yok ama Bizim kadronun da ha boş türbinlere oynamışlar ha kapalı gişe oynamışlar, hiç bir tepkileri yok, Boyunlarını büküp de sahadan çıktıkları bile görülmemiş. Ruhsuzlar ruhsuz, bir ruhsuz başka bir ruhsuza refere oluyor ve gel diyor burası çiftlik, bir göt hareketi yaparsın kral olursun diyorlar birbirlerine, kalan maçlarda yatsan da sorun değil, maaş yatıyor mu yatıyor..

Dün Hoca'yı dinlediğimizde ne söyledi ? Rakibe baskı yapmasını bilmeyen ve hemen pes eden oyuncuya ben ne verebilirim ki? Evet, Aynen öyle Trabzonspor A takımı Futbolcu eğitme merkezi değildir.

Trabzonspor çiftlik gibi yönetiliyor. Bunda Eski hoca da dahil herkesin suçu var. Ve bu bakış açımızı değiştirmediğimiz müddetçe yok alamayız.
            gerçekten hocayı aklamak için acayip kasıyorsun.Milli takımda kısa hazırlık ile sezon öncesi hazırlık aynı şeylermi?

Kadroda skorer oyuncu eklsikliği var ama kayseriye bu oyunu oynayacak kadar kötü bir kadro yok.Sorun mental,oyunculardaki özgüven eksikliği ve en önemli mesele kondüsyon.

Adamlar ne olduğu belli olmayan aptal saptal bir oyundan çıktı. Hücuma çıktı diye kızan bir hocadan kurtuldu.

Ancak bir ayda kendilerine gelebilirler. Enkaz çok büyük. Sizin işinize gelmiyor. İddia ediyorum fener ve cincon hariç kadro kalitesi kesinlikle diğer takımardan yüksek.Buna beşiktaşta dahil.

Beşiktaşta 12. adam yok. 80 dakika 10 kişi oynayan bu kadar kötü olduğunu düşündüğün takımı yenemediler. 11-11 elek edecektik onları.

Dediğim gibi şu an kadro kalitesine ve oyunculara laf atmak abesle iştigal.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muradım çokta açık ve net değil yav,
              En sinirli halinde bile net değil, önce bişi söylüyor sonra kendisi tersini söylüyor.
              Klasik ŞG tarzı, şike zamanındada aynı böyleydi.
              Kızdığı konuyu anlatıyor, arkasından övüp tersini söylüyor,
              Hakeme kızıyor arkasından futbolcuya bağlıyor, kendimizi değiştirmemiz lazım diyor,
              İyi oynamazsan taraftar tepki koyar diyor, ama bu doğru değil diyor,
              Aralarda çok önemli mesajlar ve tespitler var tabi de niye hem nalına hem mıkına vurarak anlatır acaba.
              Valla abi o kadar net ki söyledikleri ve yapılması gerekenler. Nasıl olmalıydı, ne oluyor ve ne yapılmalıyı tek tek genişçe anlatmış. Bazen aynı cümle içerisinde hepsini harmanladığı için karışık gelmiş olabilir ama bana çok net geldi.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Taraftar kendi futbolcumuz yerine rakip takımı yuhlasa çok daha önce 10 kişi kalırlardı özellikle kaptanları ve kalecilerini
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kendini zorlayanlar, bahane arayanlar, hersey bos diyeyim, bu takimin Avci Virüsünden kurtulmasi en az 8-10 hafta alir. Hic bosuna Oyuncu elestirmeyin, en azindan futboldan anlamayanlar icin bu lafim!
                  Senol Günes mac sonu iyi ve acik söylemlerde bulunmus ama Okay´a , oyundan niye alindigini umarim macsonu iyi anlatabilmistir..keza oyuna alidigi Ozan´in bu kadar berbat performansina ragmen oyundan alinmamisini izah etmesi gerek!!!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gerçekten hocayı aklamak için acayip kasıyorsun.Milli takımda kısa hazırlık ile sezon öncesi hazırlık aynı şeylermi?

Kadroda skorer oyuncu eklsikliği var ama kayseriye bu oyunu oynayacak kadar kötü bir kadro yok.Sorun mental,oyunculardaki özgüven eksikliği ve en önemli mesele kondüsyon.

Adamlar ne olduğu belli olmayan aptal saptal bir oyundan çıktı. Hücuma çıktı diye kızan bir hocadan kurtuldu.

Ancak bir ayda kendilerine gelebilirler. Enkaz çok büyük. Sizin işinize gelmiyor. İddia ediyorum fener ve cincon hariç kadro kalitesi kesinlikle diğer takımardan yüksek.Buna beşiktaşta dahil.

Beşiktaşta 12. adam yok. 80 dakika 10 kişi oynayan bu kadar kötü olduğunu düşündüğün takımı yenemediler. 11-11 elek edecektik onları.

Dediğim gibi şu an kadro kalitesine ve oyunculara laf atmak abesle iştigal.
                    Hayal aleminde yüzmeye devam edin, Kadro kalitesi olarak, BJK den iyiyiz dedin ya, sonrasını okumadım bile
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Lakin, Konu bu da değil?

Pedro mu fiziken zayıf

Sıkılmadınız mucip efendiye 40-50 milyonluk kadrolar kurup sonra da o kadroların kalitesinden şikayet etmeye.
                      Genç oyuncular elbet 7-8 günde bir maç oynayınca fiziksel olarak birden çökmezler. Eren son maçta da kötü değildi fizik olarak.

Maç takvimi normale döndüğü anda koyverdi takım.

Wakame fizik ile iş yapmadı. Maç son 15 dakika rakip 10 kişi de kalınca rakip 18 etrafına sıkıştı. 25-30 metrede kondüsyon sorunu mu olacaktı?

Şiddetli koşu attığın zaman çıkar ortaya kondüsyonun iyi mi kötü mü!!
                      Profesyonel futbolcular Avcı ile düz koşu tadında maç oynamaya alıştıkları ve kondüsyonları buna göre ayarlandığı için tempo gördükleri anda koyverdiler...

Kadro kalitesinin ruzemberok, ST gallen, wien, Kayseri, Sivas, Eyüp gibi takımlara karşı dahi yetmediğini iddia edecek birinin Mucip efendiyi aklamak dışında bir derdi olamaz.

Bjk ile kadro karşılaştırmasına gelince. İlk 11 olarak elbette bjk daha önde.
                      Lakin kadro derinliği olarak Trabzonspor kadrosu bjk den öndedir.

Bu kadro çok değiştirilmeden 1 sene Şenol Güneş ile devam etsin, oyuncuların kalitesini birlikte değerlendiririz.

Alıştınız kağnı hızında futbola, topçular da alıştı. Biraz oyun hızlanınca herkes afalladı .

Ekleme yapayım:

Trabzonspor ilk yarı 7 tane pozisyon verdi kontra ataktan. 3 tane faul yapmış ilk yarıda bu takım.
                      Rakibe yanaşarak faul yapacak gücü kalmıyor adamların şiddetli koşu attıkları zaman.

Bu takıma hem mental hem fiziksel olarak ortalama seviyeye gelmesi için en az 6-7 hafta lazım.
                      En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 21.09.2024, 14:19.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sıkılmadınız mucip efendiye 40-50 milyonluk kadrolar kurup sonra da o kadroların kalitesinden şikayet etmeye.
                        Genç oyuncular elbet 7-8 günde bir maç oynayınca fiziksel olarak birden çökmezler. Eren son maçta da kötü değildi fizik olarak.

Maç takvimi normale döndüğü anda koyverdi takım.

Wakame fizik ile iş yapmadı. Maç son 15 dakika rakip 10 kişi de kalınca rakip 18 etrafına sıkıştı. 25-30 metrede kondüsyon sorunu mu olacaktı?

Şiddetli koşu attığın zaman çıkar ortaya kondüsyonun iyi mi kötü mü!!
                        Profesyonel futbolcular Avcı ile düz koşu tadında maç oynamaya alıştıkları ve kondüsyonları buna göre ayarlandığı için tempo gördükleri anda koyverdiler...

Kadro kalitesinin ruzemberok, ST gallen, wien, Kayseri, Sivas, Eyüp gibi takımlara karşı dahi yetmediğini iddia edecek birinin Mucip efendiyi aklamak dışında bir derdi olamaz.

Bjk ile kadro karşılaştırmasına gelince. İlk 11 olarak elbette bjk daha önde.
                        Lakin kadro derinliği olarak Trabzonspor kadrosu bjk den öndedir.

Bu kadro çok değiştirilmeden 1 sene Şenol Güneş ile devam etsin, oyuncuların kalitesini birlikte değerlendiririz.

Alıştınız kağnı hızında futbola, topçular da alıştı. Biraz oyun hızlanınca herkes afalladı .

Ekleme yapayım:

Trabzonspor ilk yarı 7 tane pozisyon verdi kontra ataktan. 3 tane faul yapmış ilk yarıda bu takım.
                        Rakibe yanaşarak faul yapacak gücü kalmıyor adamların şiddetli koşu attıkları zaman.

Bu takıma hem mental hem fiziksel olarak ortalama seviyeye gelmesi için en az 6-7 hafta lazım.
                        Sen sıkılmadın mı aynı şeyleri tekrar edip durmaktan ve sürekkli mazeret aramaktan. AA yok artık, AA yok ve olmayacak, AA olmasın diye aylardır uğraştınız bir 10 ay da AA bu takımı çalıştırmadı diye mi konuşacaksın..

Transferleri hoca değil, Kulup yapar, Transferleri 3 maç sonra gönderme ihtimali olan Hocalarına yaptıran kulupler büyük külüp değillerdir.

Şimdi, Varsa reçeten onları konuş, Olan oyuncu bu ve buna odaklan bak ben senin yaptığın gibi, kabahatı sırf hocalara yükleyip kolayına kaçan kişilerden değilim. AA da benim hocamdı, Şenol Güneş'te ve Bielicha da..

Beğenirsin beğenmezsin umurumda değil. AA Trabzonspor'da değerli işler yapmıştır, başarısız olunca da gitmiştir bu kadar basit..İlk defa bir Hoca gitmiyor. Bu da gidecek, Enkaz edebiyatı yapmamıştı, enkaz edebiyatı yapmayın...
                        Bu kadronun, Bahsettiğin takımların kadrolarından kalitesiz olduğunu idda eden kim???? Kime söylüyorsun bu lafı mesela??

Bizim takımda çok beyinsiz ve hatta salak oyuncu var diyorum ve bunlar at gibi koşmaktan başka bir boka yaramıyorlar diyorum.. Yarasıydılar, hocasız bile çıksa 4 maçta 1 galibiyet alırlardı.. Alamıyorlarsa beyinsizdirler o kadar net.
                        En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 22.09.2024, 00:53.

Yorum

• ne yalan söyleyeyim vallahi 0-2 olduğunda kapattım ekranı izlemeyi bıraktım
                          neticeyi sonradan daha da gol yemiş miyiz diye baktığımda gördüm şaşırdım
                          berbat bir süreçten geçiyoruz asgari kayıpla atlatmak tek temennimiz
                          işimiz çok zor

(UEFA)

Yorum

Sen sıkılmadın mı aynı şeyleri tekrar edip durmaktan ve sürekkli mazeret aramaktan. AA yok artık, AA yok ve olmayacak, AA olmasın diye aylardır uğraştınız bir 10 ay da AA bu takımı çalıştırmadı diye mi konuşacaksın..

Transferleri hoca değil, Kulup yapar, Transferleri 3 maç sonra gönderme ihtimali olan Hocalarına yaptıran kulupler büyük külüp değillerdir.

Şimdi, Varsa reçeten onları konuş, Olan oyuncu bu ve buna odaklan bak ben senin yaptığın gibi, kabahatı sırf hocalara yükleyip kolayına kaçan kişilerden değilim. AA da benim hocamdı, Şenol Güneş'te ve Bielicha da..

Beğenirsin beğenmezsin umurumda değil. AA Trabzonspor'da değerli işler yapmıştır, başarısız olunca da gitmiştir bu kadar basit..İlk defa bir Hoca gitmiyor. Bu da gidecek, Enkaz edebiyatı yapmamıştı, enkaz edebiyatı yapmayın...
                            Bu kadronun, Bahsettiğin takımların kadrolarından kalitesiz olduğunu idda eden kim???? Kime söylüyorsun bu lafı mesela??

Bizim takımda çok beyinsiz ve hatta salak oyuncu var diyorum ve bunlar at gibi koşmaktan başka bir boka yaramıyorlar diyorum.. Yarasıydılar, hocasız bile çıksa 4 maçta 1 galibiyet alırlardı.. Alamıyorlarsa beyinsizdirler o kadar net.
                            Ula kovulmuş müflisi aklamak için bahane üreten sen ve senin türevin tipl.er Hiç utanma arlanma yok bizi bahane üretmek ile suçluyor.
                            Bugünün geleceğini geçen seneden söyledik.

Bu takımın transfer ve hazırlık dönemini bu herife emanet ederseniz sadece kovulana kadar geçecek 3-5 maçı değil, en az bütün sezonu kaybederiz diye yırtındık burada.
                            Siz avare avare Avcı'nın şansı hak ettiğini zırvalıyordunuz.
                            Bu söylediğiklerimizin hepsini olmadan evvel de söyledik.

Yaz kampında takım hava sıcak diye idman iptal ederken, her hafta en az 2 gün izin yaparken bu takım hazırlanmıyor diye yırtınıyordu insanlar.

"Bu kadronun, Bahsettiğin takımların kadrolarından kalitesiz olduğunu idda eden kim???? Kime söylüyorsun bu lafı mesela?? "

Sana söylüyorum sana.
                            Suratına direk.
                            Sonrasında şu lafı eden adama diyorum.

"bunlar at gibi koşmaktan başka bir boka yaramıyorlar diyorum.. Yarasıydılar, hocasız bile çıksa 4 maçta 1 galibiyet alırlardı.. Alamıyorlarsa beyinsizdirler o kadar net."

Bir cümlede takımın kalitesiz olduğunu iddia etmediğini, iki cümle sonrasında bu takım hocasız da 1 galibiyet almalıydı, alamıyorsa beyinsizdir diyebilen birisinden hangi tutarlı fikir çıkabilir ki?

Avcı enkaz edebiyatı yapamazdı. Zaten 5-6 ay önce ayrılmış, çoğunluğunu kendi kurduğu takım. Neyine edebiyat yapacaktı?

Biz enkaz edebiyatını Avcı denen tip gidince yapmadık.
                            Takımı enkaza çeviriyor, açın gözlerinizi dedik.
                            Senin gibi gözü kör tipler ve aynı kafadaki Başkan yüzünden bugün sahada 3 kere peşpeşe 20 metre depar atınca kusacak hale gelen topçularla uğraşıyoruz.

Birinci sorumlu başkan, sonra da buna göz yumulmasına çanak tutan sizlersiniz.

Takım ne kadar kaliteli olursa olsun, fizik olarak yetersiz ise mücadele edemez.

4 aydır insanların söylediği şeyi kafanız almadı, bugün o anlatılanlar gerçekleşmeye başladı ona rağmen hala hariçten gazel okuyup kulağının üzerine yatıyorsun.
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 23.09.2024, 11:38.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçmiş 4 maçtaki oyun ve skor üzerinden okuma yapacaksak ve alınan puan bile fazlaysa o zaman bu takım 36 puanı bile zor toplar, küme düşme adayı diyelim öyle mi, malûm maç başına 1 puan toplaması bile zor(!) kapatalım dükkânı gidelim, neden o kadar t.d., takım, yönetim, kadro planlaması, transfer tartışmaları yapıyoruz ki o zaman burada...

Kötü başladın diye kötü gitmek zorunda değil, şartlar mükemmel değil, sorunlar var, biliyoruz, konuşuyoruz, tartışıyoruz zaten ama realizm 5 maç bile bitmeden bu sezon bitti gitti demek değildir. Futbolun, ligin, Trabzonspor'un birtakım kendi "doğru"ları olduğu gibi her birinin kendine özel durumları da var. Futbolda ve bu ligde her zaman iyi oynayan kazanmıyor, üst üste belki iyi oynayarak belki tökezleye tökezleye kazanacağın 3 maçla yukarılara tırmanabilirsin, bu süre zarfında takımda da bazı alışkanlıklar oturmuş, bazı melekeler kazanılmış, motivasyon ve konsantrasyon üst düzeye çıkmış olur. Şu an takımın içinde bulunduğu aşama bu aşama, bu sezon kapandı bitti gitti demenin kimseye bir faydası yok, bu, takıma da tribünlere de sirayet eder, sonra da hakemlerden yakınmaya devam edersin. Şu an yapılması gereken önündeki ilk maçtan başlayarak takımın kazanma alışkanlığını sağlaması. G.Antep (D), Konya (E), Hatay (D). Bunları takip eden 2 hafta aradan sonra da Başakşehir'le içeride oynayacaksın. Şu 3 maçtan Trabzonspor'un 9 puan çıkarması imkânsız mı, G. Antep maçı ile yükselişe geçilemez mi ? Takımda kadro planlaması ve kondisyon sıkıntısı var bunu görüyoruz ama hepten tüm takımı da değersiz göstermenin, şu maçları kazanacak 11 çıkmaz demenin bir gerçekliği yok. Kimilerinin öve öve bitiremediği Başakşehir'i daha geçen gün Samsunspor yenmedi mi... G. Antep maçı bu açıdan önemli, ondan sonra sıkışık takvim biraz daha rahatlıyor, şu an için bitmiş gitmiş bir durum yok, buradan kazasız çıkmaya odaklanılmalı.
                              Anlamıyorsun galiba işler düzelebilir iyileşebilir. Bu tepeye oynayabileceğin seviyeye çıkabileceğin anlamına gelmez. Fener Gs maçını izledik hafta sonu. O seviyelere çıkabilecek kadro kaliten yok. 40 fırın ekmek yemeliyiz.

Sen rüya görmek istiyorsan ayrı.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim