çok zor çok Allah yardımcımız olsun. takımı bu hale getirenler gün yüzü görmesin inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dur daha başkan onuachu yu alacak ufak pürüzler kaldı yerse da başkanİlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takim gol A T A M A Z
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Şenol efendi utanmadı da dün hoca olan Burak'a yenildiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip de bizim gibi galibiyete hasret ama bizim bir an önce bu seriyi sonlandırmamız lazım. Yine berabere kalırsak 14-15 sezonu gibi bir başlangıç yapmış olacağız. Bu arada Burak Yılmaz vs Şenol Güneş mücadelesi enteresan olacak…
Ama ben Burak'ı beğenmiyor değilim
Ezbere konuşanlar lisansı yok diyenler afkurup dursun
Tekke için de hazır değil desinler
Draguş 80dk oyunda kaldı Abv böyle işinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Valla Banza'dan sonra eldeki en iyi "golcü"İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroya bak
Kurtarici Bozok
Yorum
-
Ya fizik olarak bitik takıma yüksek tempolu, git gelli oyun oynatarak ne düşündü ŞG çok merak ediyorum. Bu takım nerdeyse 3-4 yıldır düşük tempoda oynuyor Apo avcı ile beraber daha 2. maçında senin istediğin oyunu oynaması imkansız bu herifleri dk 70ten beri kayseriden top alamıyoruz bitik olduğumuz için.
Yorum
-
11 ikili mücadele kazanmış draguş. mallıkları var ama hiçbir şey yapmayan adamları görmezden gelip deneyenleri linçlemekten vazgeçmiyor bizim taraftar. treyzi gidince tüm sorunlar düzelecekti. ilerde bir tane olumlu işi yok orsic'in kimse ses çıkarmıyor.İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledragus gınah kecisi oldu.sanirsin hepsi super oynuyor.bu sezon artik tek beklentim takimin ligde kalmasi.her sezon daha kotulerini bir sekilde almayi basaran baskani kutluyorum( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum